Şimdi Ara

TÜRKİYEDE TAVUK YEN-MEZ AÇIK VE NET!(YEMEYİN) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
209
Cevap
5
Favori
9.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mr. Punk

quote:

Orijinalden alıntı: nida37

Ne yapalım yani y...k mı yiyelim ?

Herşey hormonlu,gdo lu artık.

Bende onu diyorum hocam you rock mu yiyek
  • Geçen seneden beri günde ortalama yarım kilo tavuk eti yiyorum. (spor dolays.) Hiçbir sıkıntı yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Antibiotik ve gdo'lu yemlerle sadece 45 günde 2,5 kg'ma ulaşan tavuklar..
    Endüstriyel üretilmiş tavukları mecburen yiyoruz, bu kadar insanı doyurmak kolay değil..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendim civcivden alıp besliyordum oldular 21 tane gayette yaratığa falan benzemiyor =) neden yemeyelim ki şimdi ?
  • heat2797 kullanıcısına yanıt
    kaç günde 5 kilo verdin yazar mısın rica etsem ben de seninle aynı kilolardayım kilo vermek istiyorum
  • yarım kilosunu 3 liraya aldığım tavuk but fırında, pişiyor.

Edit: pişmiş, SS ekledim.
    Edit2: iyisiniz,Ss gitmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crashday -- 8 Şubat 2016; 3:10:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bağırmadan konuş!

• Ne yapalım dostum be eşeğin ölümü arpadan olsun. ülke bu, yapacak bir şey yok. sebze yiyerek de geçinemeyiz
    kaliteli vitaminli sebzeler de öyle ucuz değil yani.. yapacak bir şey yok dünya böyle.

aslında en güzeli bir çiftlik sahibi olup orada tavuk bitki yetiştirmek, hayvan vs. yetiştirmek ama o hayaller de geçti. insanlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaenerysStormborn -- 8 Şubat 2016; 1:59:07 >
  • kimse de

özet: Bunu doktorumla da konuştum.

yazmamış.
  • Onu yeme bunu yeme...Ne yicez la?Et diyoruz birsey bulunuyor,tavuk diyoruz bilmem ne,sebze yiyoruz hormonlu.

Senin durum tavugu aldigin yerle alakali tavukla degil.

O kadar tavuk yiyorum birsey oldugu yok 22 yasindayim mis gibi gecinip gidiyorum.
    Ha dersen tavuklari hizli buyutuyolar ona eyvallah ona mecburlar da facebook vari abartmalara gerek yok.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 90 kilo güçlüsün mü demek? Bu da bir şey kafası. Sanarsın bağışıklı sistemi yağ ile doğru orantılı.
  • La biz ne yiyeceeegggzz ona zam buna zam

• Düzenli olarak dönercimden martı eti yiyorum. Piyasada doğal kalan tek şey
  • aklıma demirelin bir lafı geldi,, '' keraneleri kapatalımda bunlar bizimi s....sin ''
  • Bahçemde beslediğim tavukları kendim kesip yiyiyorum hazır Tavukla arasında 100 level var

• yahu hala 40 günde yetişen tavuğun sağlıklı olabiliceğini düşünüyorsunuz ya bravo . Tavuk yav bu 40 günde nasıl olgunlaşacak .

Ama et alacak paramız yok diyenlere hak veriyorum, bizde çok alamıyoruz hayat zorluyor gerçekten...

Bu arada 5 kiloyu bir haftada verdim

Ve kiloyla bağışıklılığın alakası olmayabilir ama 90 kilo bi patates çuvalı değilim göbeğim yok yada yağlı bi vücudum yok kiloma rağmen, midemde çok sağlamdır
  • TL:DR LoL

• quote:

Orijinalden alıntı: heat2797

Beyler Türkiyedeki tavuğun tavukla alakası yok bildiğiniz yaratık resmen. Bunu doktorumlada konuştum, çok iştahli ve çok tavuk eti yiyen biriydim .Türkiyede hayvanları sadece antibiyotik ve sentetik besinlerle şişirip sanki bir ticari maddeymiş gibi yetiştiriyorlar tavukları.Bunu doktorumlada konuştum.Zamanla zehir toksinler birikiyor vüdunuzda ve darbeyi vuruyor .En son evde 600 gram tavuk eti yapıp yedim ve günlerce acı çektim .90 kiloyum ve çok dirençli bir vücudum olduğu için kurtulabildim diyebilirim başka birini rahatlıkla zehirlerdi yaşadıklarım .Günlerce baş ağrısı yaptı ve günlerce neredeyse hiçbir şey yiyemedim 5 kilo verdim .

Beyler gidin sebze yiyin az yiyin et yiyin ama tavuk yemeyin Allah Rızası için,

Bundan sonra ne tavuk nede Tavuk Fastfoodları, hepsinin paradan başka düşündüğü hiçbir şey yok emin olun

HELE KÖY tavuğu diye satılanlarda Külliyen yalan sadece para kazanma stratejisi .

Siz siz olun sağlığınızı kaybetmemeye çalışın beyler, insan kaybetmeden değerinin farkına varamıyor neler çektim, sizde çekmeyin ,

Teşekkürler....

Yedigimiz her sey zehir. Amac hastaliklari arttirip nufusu azaltmak.

• Tavuğum soruları alayım

• Şehmistan kullanıcısına yanıt
    Boynun neden egri

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.