Şimdi Ara

TÜRKİYEDE TAVUK YEN-MEZ AÇIK VE NET!(YEMEYİN) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
209
Cevap
5
Favori
9.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: heat2797

    Beyler Türkiyedeki tavuğun tavukla alakası yok bildiğiniz yaratık resmen. Bunu doktorumlada konuştum, çok iştahli ve çok tavuk eti yiyen biriydim .Türkiyede hayvanları sadece antibiyotik ve sentetik besinlerle şişirip sanki bir ticari maddeymiş gibi yetiştiriyorlar tavukları.Bunu doktorumlada konuştum.Zamanla zehir toksinler birikiyor vüdunuzda ve darbeyi vuruyor .En son evde 600 gram tavuk eti yapıp yedim ve günlerce acı çektim .90 kiloyum ve çok dirençli bir vücudum olduğu için kurtulabildim diyebilirim başka birini rahatlıkla zehirlerdi yaşadıklarım .Günlerce baş ağrısı yaptı ve günlerce neredeyse hiçbir şey yiyemedim 5 kilo verdim .

    Beyler gidin sebze yiyin az yiyin et yiyin ama tavuk yemeyin Allah Rızası için,

    Bundan sonra ne tavuk nede Tavuk Fastfoodları, hepsinin paradan başka düşündüğü hiçbir şey yok emin olun

    HELE KÖY tavuğu diye satılanlarda Külliyen yalan sadece para kazanma stratejisi .

    Siz siz olun sağlığınızı kaybetmemeye çalışın beyler, insan kaybetmeden değerinin farkına varamıyor neler çektim, sizde çekmeyin ,

    Teşekkürler....



    hocam geçen haftada benim başıma aynı olaylar geldi tavuktan mı bilmiyorum ama dayanılamayacak derecede bi karın ağrısı oldu narkoza yatırsınlar istedim o derece ve her yediğimi içtiğimi kusma midemde besin kalmadı artık su içip suyu kusuyordum su da bitince safrayla devam ediyordu gerçekten tam nedenini bilmiyorum ama tavuktan olabilir diye şüpheleniyorum,bende sporcuyum çünkü ve o yüzden her gün tavuk yiyorum ancak durum böyleyse kırmızı ete nasıl para yetiştiricez artık allah bilir




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Peaky

    Abi neredeyse hergün dışardan dürüm döner tarzı şeyler söylüyorum. Bende sevmiyorum yemeyi ama mecburuz
    Malesef protein için fakir insanlar mecbur kalıyor doğru. Ülkenin bir çok yerinde 3-5 liraya tavuk dürüm- ekmekarası yiyebiliyorsun. Gayet doyurucu fakat yediğimiz tavuk mu orası meçhul. Alternatif desen yok gibi bir şey. Ya gidecen çorba içecen ekmeğe abanacan onda da yeterli protein yok.
  • arslanbenzer kullanıcısına yanıt
    bende imkan var ama kesimi nasıl olacak nasıl yolunacak o zahmetlerinden dolayı bulaşmıyorum. pire olayı var bide..
  • Çatır çutur yiyorum affetmem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye'deki ve dünyadaki tavuk yetiştiriciliği cidden çok sağlıksız besinler üretiyor. Bir hayvanın normalde ulaşamayacağı kütleye 40 günde ulaşıyorlar, normalde 120 gün gibi sürecek olgunluk süresine 40 günde ulaşan hayvan doğal olarak sağlıksız oluyor..

    1 Senedir ben de her tavuğu yiyemez oldum, annem alıp yapıyor yemeğin içine yemek zorunda kalıyorum ama onun haricinde dışarıda veya kendi imkanlarımla yememeye çalışıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sayeh-eh Khodah

    SORU -1 : HANGİ MARKANIN HANGİ ÜRÜNÜNÜ TÜKETTİN?
    SORU -2 : TAVUK SON KULLANMA TARİHİ & SAKLAMA VE PİŞİRME AYRINTILARINI PAYLAŞIR MISIN?
    SORU -3 : DOKTORUN KOYDUĞU TEŞHİS NEYDİ?
    SORU -4 : DOKTORUN VERDİĞİ İLAÇ NE OLDU?


    Bunları cevaplamadan konunun ciddiyetinden şüphe ederim
    İnsanları paniğe sürüklemenin alemi yok
    80 milyon nüfus her gün et tavuk yumurta tüketiyoruz tonlarca

    1 kişi ortaya bunu attı diye CP, BEYPİLİÇ, ŞENPİLİÇ, KESKİNOĞLU gibi gelişmiş tesislere sahip firmaları töhmet altında mı bırakacağız ?


    Sorunların, arkadaşın karın ağrısının sebepleri için bence çok daha gerçekçi bir yaklaşım. Bu sebeple bu yaklaşımını tebrik ediyorum. Ancak bu şu anda piyasada tavuk diye satılan "ürünün" aslında ne olduğu, nasıl yetiştiği gibi gerçekleri değiştirmiyor. Birkaç link ve alıntı vereceğim, bu alıntılara inanıyorum çünkü tavuk çiftliği işleten aile bir aile dostumuz var ve o da artık yıllardır tavuk yemiyor. Tavuklara yapılan bu "sözde tavuk yetiştiriciliğini" hem insanlık dışı hem de günah buluyorum. Ayrıca fıtratına aykırı büyütülen bu tavukların sağlıklı olabileceğine de inanmıyorum.


    http://www.milliyet.com.tr/-saglikli-diye-yediginiz-tavuklar-tavuk-degil-/gundem/gundemdetay/04.04.2012/1523826/default.htm

    quote:

    Siz bu civcivi güneşe de çıkartmazsanız, kemikleri de sağlıksız gelişeceği için sadece et yapıyor..Aksi takdirde güneşe çıkartırsanız civciv sağlıklı gelişeceği için kemik de yapıyor. Ama kemik yapsın istenmiyor, sadece et yapsın isteniyor. O zaman oradan da tasarrufa gidiyorsunuz, hayvan sonunda patates tarlasında yatan patates gibi hiçbir şekilde kaçamayan, olduğu yerde büyüyen bir hayvan oluyor. Bunu kesimde çalışan bir arkadaşımız anlattı, “Zavallı hayvancağızı yerden alırken kemiklerinin elinizin altında kırıldığını hissediyorsunuz. Kaçamıyor zaten. Bıraksanız da hareket edemiyor” diyor. Çünkü hiçbir şekilde enerji harcamayacak ve et yapacak şekilde yetiştiriliyorlar. Düşünebiliyor musunuz 1.7 kilo yemle 1 kilo tavuk elde ediyorlar. Böyle bir dönüşüm var mı dünyada?


    http://www.gidahareketi.org/Neden-Tavuk-Yemiyoruz--189-yazisi.aspx

    quote:


    Neden tavuk yemiyoruz? Kemal Özer
    Ölçek
    Arkadaşına gönder
    Yazdır
    Yorum Ekle
    Sık sık 'neden tavuk yemiyorsunuz?’ sualine muhatap olanlardan biri olarak, gerekçelerimizi izaha gayret edelim.

    Çoğu kez, günümüzde tercih edilen –kuru veya modern - kesim yöntemini İslamî bulmadığımız için yemediğimiz zannedilerek, bu yöntemle kesilmiş tavuklar için x,w,q’lerden ‘yenilebilir fetvası’ aldıklarını izaha çalışmaktalar. Daha hassas olan kimseler ise bu yöntemi doğru bulup bulmadığımızı da sormaktalar.



    Sanıldığının aksine tek neden ‘kesim’ sorunu değil...



    “Tavuk” ve ürünlerini tüketmememizin elbette birçok nedeni var!



    Kesim son aşamalardan biri ve fetvalardan birine tabi olunarak çözülebilecek bir mesele...



    Kesim tartışmalarına taraf olmadan önce, çok daha önemli ve üzerinde yoğun çalışma yapılması gereken o kadar sorun var ki!



    Önce “tavuk’ diye satılan ürünler gerçekten tavuk mu?” sorusunu yöneltmemiz gerekiyor!



    ‘Bu nasıl bir soru’ diyebilirsiniz…



    Hatta ‘ne münasebet, elbette tavuk’ diyenlerden de olabilirsiniz…



    Ama biz sizinle aynı kanaatte değiliz…



    Et ve yumurta tavukçuluğu şeklinde sınıflandırılan endüstriyel sektörde 40 gramlık civciv geçmişte 6 ayda 1 kğ’a ulaşabilirken, bugün sadece 40 günde 2 kg’a ulaşıyor.



    Dilleri olsa ya da onun ifade edişini bizler anlayabilsek bu zulüm için kim bilir neler neler söylerlerdi…



    Zaten bu hızlı ağırlık artışına ayak uyduramayan tavukların stres sonucu kalp krizi geçirip öldüğü de biliniyor.



    Ölenler zayi oldu sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Bazen et olarak sofralara bazen de yem olarak tavukların midelerine…


    Hakeza aynı artış bu büyüklükte olmasa bile yumurta tavukları içinde geçerli.



    Çünkü ‘gerçek tavuk’ artık neredeyse köylerde bile kalmadı! Köylülerin önemli bir kısmı bile yumurtadan civciv elde etmek için uğraşmak yerine ‘hazır endüstriyel kuluçka civcivlerini’ alarak tavuk hale getiriyor! -Zaten endüstriyel bir virüs olan “kuş gribi” de doğal türlerin tümüyle ortadan kaldırılması gibi amaçlarla geliştirilmiş bir oyundu-



    ‘Hazır civciv yumurtadan değil mi?’ diyebilirsiniz. Haksız değilsiniz ve elbette yumurtadan fakat…



    Bir: Artık adına tavuk dememiz bile imkânsızlaşan günümüzün sözde tavuklarının ezici çoğunluğunun genetik değişikliğe uğratılmış yamyam türler olduğunu belirtelim. -Kimi çevreler tavuklarda genetik değişiklik yapılmıyor gibi gayri ciddi beyanlarda bulunsalar da Ankara Tavukçuluk Araştırma Enstitüsü (ATAE), 'safhat tavuklar’ denilen ve ‘Atabey, Atak ve Atak-S’ isimleri ile tescil ettirdiği tavuklar bile bunun aksini ispat için yeterli-



    Tavuklar ot obur türlerken, yemlerine kan ve mezbaha atığı tavuk ürünleri eklenerek, kendi türünü tüketen et obur yamyam hayvanlar ortaya çıkarılmış durumda.



    Genetik yapısı değiştirilerek yamyamlaştırılan bir hayvan yahut yumurtlama makinesine dönüştürülen tavuk, aç kalması vb durumların yanı sıra beklenmedik anlarda yanındaki başka canlı bir tavuğu yediği artık sık sık görülmekte.



    Kişilik, mideye giren gıdalarla oluşuyorsa, yamyam kümes hayvanlarını yemek insan nesli üzerinde nasıl bir etki yapar, hiç düşündünüz mü?



    İki: Yemlere, ezici çoğunluğu birkaç kişi tarafından ithal edilen ve kısırlaştırıcı etkiye sahip genetiği değiştirilmiş (GDO’lu) mısır başta olmak üzere tehlikeli bitkisel ürünler eklenmekte.



    Üç: Yine birçok gerekçe üretilerek, çeşitli aşamalarda muhtelif ‘antibiyotik’ ilavesi yapılmakta, hayvanlar ise bu antibiyotikleri tüketicisine aktararak bağışıklık sistemini bozmakta yahut da kalıcı hasarlara neden olabilmekte.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: BlancpaiN

    Türkiye'deki ve dünyadaki tavuk yetiştiriciliği cidden çok sağlıksız besinler üretiyor. Bir hayvanın normalde ulaşamayacağı kütleye 40 günde ulaşıyorlar, normalde 120 gün gibi sürecek olgunluk süresine 40 günde ulaşan hayvan doğal olarak sağlıksız oluyor..

    1 Senedir ben de her tavuğu yiyemez oldum, annem alıp yapıyor yemeğin içine yemek zorunda kalıyorum ama onun haricinde dışarıda veya kendi imkanlarımla yememeye çalışıyorum.
    Seri üretim ve sağlıksız besinler nüfus planlaması yapılmamasının doğal sonucudur. Bu kadar insana yemek yetiştirmek kolay mı? Tabiki tavuklara hormon verilecek ve hızlı seri üretim yapılacak.O zaman çözüm ne? Nüfus planlamasını doğru yapacaksın. Öyle 3 çocuk 5 çocuk yapın demiyeceksin. Aksine prezervatif dağıtıp nufusun çoğalmasını önleyeceksin. Biz de gidelim 2 milyon suriyeliyi de katalım bu nüfusun üstüne.

    Suriyeliler sırf bu yıl ülkemizde 60 bin çocuk doğurmuş. Düşünebiliyor musun karnını doyuracak parası yok ama hamamböceği gibi çoğalıyorlar. Keza ülkemizin doğu kesimleri de öyle. Ne bekliyorsun bu fakir insanların çocukları en kötüsünden tavuk dönere tabi olacak.

    Nerede çokluk orada b....k. Net bir gerçektir. Bugün yunanistan nüfusu istanbul kadar. m2 ye düşen insan sayısı refahı ölçmede bir etken sayılabilir. Sadece beslenme açısından değil. Şehirlere bak, üstüste sıkış tepiş oturuyoruz.

    Bu ülke yaşanacak ülke olmaktan çoktan çıktı. Daha doğrusu çıkardılar. Her şey çok pahalı ve de kalitesiz. Yaşam ucuz ve değersiz. Karın tokluğuna yaşıyoruz köle gibi...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: hawk1903

    Seri üretim ve sağlıksız besinler nüfus planlaması yapılmamasının doğal sonucudur. Bu kadar insana yemek yetiştirmek kolay mı? Tabiki tavuklara hormon verilecek ve hızlı seri üretim yapılacak.O zaman çözüm ne? Nüfus planlamasını doğru yapacaksın. Öyle 3 çocuk 5 çocuk yapın demiyeceksin. Aksine prezervatif dağıtıp nufusun çoğalmasını önleyeceksin. Biz de gidelim 2 milyon suriyeliyi de katalım bu nüfusun üstüne.

    Suriyeliler sırf bu yıl ülkemizde 60 bin çocuk doğurmuş. Düşünebiliyor musun karnını doyuracak parası yok ama hamamböceği gibi çoğalıyorlar. Keza ülkemizin doğu kesimleri de öyle. Ne bekliyorsun bu fakir insanların çocukları en kötüsünden tavuk dönere tabi olacak.

    Nerede çokluk orada b....k. Net bir gerçektir. Bugün yunanistan nüfusu istanbul kadar. m2 ye düşen insan sayısı refahı ölçmede bir etken sayılabilir. Sadece beslenme açısından değil. Şehirlere bak, üstüste sıkış tepiş oturuyoruz.

    Bu ülke yaşanacak ülke olmaktan çoktan çıktı. Daha doğrusu çıkardılar. Her şey çok pahalı ve de kalitesiz. Yaşam ucuz ve değersiz. Karın tokluğuna yaşıyoruz köle gibi...

    Alıntıları Göster
    Koyu renk olmayan her et tehlike arz eder (su ürünleri hariç. fazla bilgim yok.).




  • Gitmiş bütünü 4 liradan satılan bayat tavuğu yiyip zehirlenmiş hepsini kötülüyor bu defa da. Gdolu sebze önermesi de ayrıca komik

    Gidin Banvit'den yiyin, hiçbir şey olmaz. Adamlar EU standartlarında üretim yapıyor. Ayrıca köy tavuklarının da lezzeti daha yoğun. Onlarda da bir sorun olduğunu sanmam. Böyle saçma genellemelerle yapılan kötülemelere kanmayın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tavuk alirken daima en buyuk olanini tercih edin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: master of darkness

    quote:

    Orijinalden alıntı: heat2797

    Beyler Türkiyedeki tavuğun tavukla alakası yok bildiğiniz yaratık resmen. Bunu doktorumlada konuştum, çok iştahli ve çok tavuk eti yiyen biriydim .Türkiyede hayvanları sadece antibiyotik ve sentetik besinlerle şişirip sanki bir ticari maddeymiş gibi yetiştiriyorlar tavukları.Bunu doktorumlada konuştum.Zamanla zehir toksinler birikiyor vüdunuzda ve darbeyi vuruyor .En son evde 600 gram tavuk eti yapıp yedim ve günlerce acı çektim .90 kiloyum ve çok dirençli bir vücudum olduğu için kurtulabildim diyebilirim başka birini rahatlıkla zehirlerdi yaşadıklarım .Günlerce baş ağrısı yaptı ve günlerce neredeyse hiçbir şey yiyemedim 5 kilo verdim .

    Beyler gidin sebze yiyin az yiyin et yiyin ama tavuk yemeyin Allah Rızası için,

    Bundan sonra ne tavuk nede Tavuk Fastfoodları, hepsinin paradan başka düşündüğü hiçbir şey yok emin olun

    HELE KÖY tavuğu diye satılanlarda Külliyen yalan sadece para kazanma stratejisi .

    Siz siz olun sağlığınızı kaybetmemeye çalışın beyler, insan kaybetmeden değerinin farkına varamıyor neler çektim, sizde çekmeyin ,

    Teşekkürler....



    Yedigimiz her sey zehir. Amac hastaliklari arttirip nufusu azaltmak.
    bizm tavıklarımız var helal ot yemiş raadız xd




  • quote:

    Orijinalden alıntı: master of darkness

    quote:

    Orijinalden alıntı: heat2797

    Beyler Türkiyedeki tavuğun tavukla alakası yok bildiğiniz yaratık resmen. Bunu doktorumlada konuştum, çok iştahli ve çok tavuk eti yiyen biriydim .Türkiyede hayvanları sadece antibiyotik ve sentetik besinlerle şişirip sanki bir ticari maddeymiş gibi yetiştiriyorlar tavukları.Bunu doktorumlada konuştum.Zamanla zehir toksinler birikiyor vüdunuzda ve darbeyi vuruyor .En son evde 600 gram tavuk eti yapıp yedim ve günlerce acı çektim .90 kiloyum ve çok dirençli bir vücudum olduğu için kurtulabildim diyebilirim başka birini rahatlıkla zehirlerdi yaşadıklarım .Günlerce baş ağrısı yaptı ve günlerce neredeyse hiçbir şey yiyemedim 5 kilo verdim .

    Beyler gidin sebze yiyin az yiyin et yiyin ama tavuk yemeyin Allah Rızası için,

    Bundan sonra ne tavuk nede Tavuk Fastfoodları, hepsinin paradan başka düşündüğü hiçbir şey yok emin olun

    HELE KÖY tavuğu diye satılanlarda Külliyen yalan sadece para kazanma stratejisi .

    Siz siz olun sağlığınızı kaybetmemeye çalışın beyler, insan kaybetmeden değerinin farkına varamıyor neler çektim, sizde çekmeyin ,

    Teşekkürler....



    Yedigimiz her sey zehir. Amac hastaliklari arttirip nufusu azaltmak.
    ohh olsada şöyle bol yağlı tuzla kemire kemire yesek




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mete321

    Çoğu islami usullere göre kesilmiyor zaten. Millet haram yiyor.

    Bir Şintoist olarak şintoya uygun kesilmiş tavuk bulmakta mümkün değil

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben uzun suredir yemiyorum. Onun yerine ikamesi olan balık yiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Şehmistan

    Tavuğum soruları alayım
    Bir iddia ortaya atıyorsanız bunu kanıtlamakla yükümlüsünüz. Her doktorun her dediği doğru olacak olsaydı ohoo...

    Avrupa kalitesinde üretim yapabildiğimiz belki de tek sektör tavukçulukken her fırsatta tavuğun suçlanması çok ironik.

    Öyle hormonu antibiyotiği GDO'yu basayım paraya para demeyim zannediyorsunuz ama tavuk lan bu. Stres altındaki bir tavuğun yem tüketip büyümesi bir tarafa, yaşaması bile zor. Ayrıca, hormon ve antibiyotik fiyatlarıyla, marketten aldığınız ürünün fiyatlarını bir kıyaslayın bakalım hangisi daha pahalı?

    Yıl olmuş 2016, kimse 2 gram kemirmelik et için aylarca tavuk da beslemez, evinde saatlerce yemek de pişirmez. Kanıtlanmış hiçbir zararı olmadığı halde ısrarla kötüleyip yemeyenlere diyecek söz bulamıyorum.




  • master of darkness kullanıcısına yanıt
    Olması gereken bu zaten. Dünya bu kadar çok insanın yaşaması için uygun değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dovahkiin

    Bir iddia ortaya atıyorsanız bunu kanıtlamakla yükümlüsünüz. Her doktorun her dediği doğru olacak olsaydı ohoo...

    Avrupa kalitesinde üretim yapabildiğimiz belki de tek sektör tavukçulukken her fırsatta tavuğun suçlanması çok ironik.

    Öyle hormonu antibiyotiği GDO'yu basayım paraya para demeyim zannediyorsunuz ama tavuk lan bu. Stres altındaki bir tavuğun yem tüketip büyümesi bir tarafa, yaşaması bile zor. Ayrıca, hormon ve antibiyotik fiyatlarıyla, marketten aldığınız ürünün fiyatlarını bir kıyaslayın bakalım hangisi daha pahalı?

    Yıl olmuş 2016, kimse 2 gram kemirmelik et için aylarca tavuk da beslemez, evinde saatlerce yemek de pişirmez. Kanıtlanmış hiçbir zararı olmadığı halde ısrarla kötüleyip yemeyenlere diyecek söz bulamıyorum.

    Bir Tavuk 20 dakikada pişer mi?

    İnsana verilen antibiyotik ve miktarla hayvana verilen aynı mı fiyat kıyaslaması yapalım?

    Tavukların rengi ve kokusuna ne demeli?

    Tavuklar nasıl bu kadar hızlı büyüyor peki?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: master of darkness

    quote:

    Orijinalden alıntı: heat2797

    Beyler Türkiyedeki tavuğun tavukla alakası yok bildiğiniz yaratık resmen. Bunu doktorumlada konuştum, çok iştahli ve çok tavuk eti yiyen biriydim .Türkiyede hayvanları sadece antibiyotik ve sentetik besinlerle şişirip sanki bir ticari maddeymiş gibi yetiştiriyorlar tavukları.Bunu doktorumlada konuştum.Zamanla zehir toksinler birikiyor vüdunuzda ve darbeyi vuruyor .En son evde 600 gram tavuk eti yapıp yedim ve günlerce acı çektim .90 kiloyum ve çok dirençli bir vücudum olduğu için kurtulabildim diyebilirim başka birini rahatlıkla zehirlerdi yaşadıklarım .Günlerce baş ağrısı yaptı ve günlerce neredeyse hiçbir şey yiyemedim 5 kilo verdim .

    Beyler gidin sebze yiyin az yiyin et yiyin ama tavuk yemeyin Allah Rızası için,

    Bundan sonra ne tavuk nede Tavuk Fastfoodları, hepsinin paradan başka düşündüğü hiçbir şey yok emin olun

    HELE KÖY tavuğu diye satılanlarda Külliyen yalan sadece para kazanma stratejisi .

    Siz siz olun sağlığınızı kaybetmemeye çalışın beyler, insan kaybetmeden değerinin farkına varamıyor neler çektim, sizde çekmeyin ,

    Teşekkürler....



    Yedigimiz her sey zehir. Amac hastaliklari arttirip nufusu azaltmak.
    Dünya'daki en pahalı eti yiyoruz. Kg başına et fiyatı dünya ortalamasından %80 daha pahalı Türkiye'de.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: master of darkness

    quote:

    Orijinalden alıntı: heat2797

    Beyler Türkiyedeki tavuğun tavukla alakası yok bildiğiniz yaratık resmen. Bunu doktorumlada konuştum, çok iştahli ve çok tavuk eti yiyen biriydim .Türkiyede hayvanları sadece antibiyotik ve sentetik besinlerle şişirip sanki bir ticari maddeymiş gibi yetiştiriyorlar tavukları.Bunu doktorumlada konuştum.Zamanla zehir toksinler birikiyor vüdunuzda ve darbeyi vuruyor .En son evde 600 gram tavuk eti yapıp yedim ve günlerce acı çektim .90 kiloyum ve çok dirençli bir vücudum olduğu için kurtulabildim diyebilirim başka birini rahatlıkla zehirlerdi yaşadıklarım .Günlerce baş ağrısı yaptı ve günlerce neredeyse hiçbir şey yiyemedim 5 kilo verdim .

    Beyler gidin sebze yiyin az yiyin et yiyin ama tavuk yemeyin Allah Rızası için,

    Bundan sonra ne tavuk nede Tavuk Fastfoodları, hepsinin paradan başka düşündüğü hiçbir şey yok emin olun

    HELE KÖY tavuğu diye satılanlarda Külliyen yalan sadece para kazanma stratejisi .

    Siz siz olun sağlığınızı kaybetmemeye çalışın beyler, insan kaybetmeden değerinin farkına varamıyor neler çektim, sizde çekmeyin ,

    Teşekkürler....



    Yedigimiz her sey zehir. Amac hastaliklari arttirip nufusu azaltmak.
    Yediğimiz sebze, kırmızı et çok mu masum? Onların nasıl yapıldığını da görmüyoruz. Tavuktan bi farkı olduğunu düşünmüyorum.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: master of darkness

    quote:

    Orijinalden alıntı: heat2797

    Beyler Türkiyedeki tavuğun tavukla alakası yok bildiğiniz yaratık resmen. Bunu doktorumlada konuştum, çok iştahli ve çok tavuk eti yiyen biriydim .Türkiyede hayvanları sadece antibiyotik ve sentetik besinlerle şişirip sanki bir ticari maddeymiş gibi yetiştiriyorlar tavukları.Bunu doktorumlada konuştum.Zamanla zehir toksinler birikiyor vüdunuzda ve darbeyi vuruyor .En son evde 600 gram tavuk eti yapıp yedim ve günlerce acı çektim .90 kiloyum ve çok dirençli bir vücudum olduğu için kurtulabildim diyebilirim başka birini rahatlıkla zehirlerdi yaşadıklarım .Günlerce baş ağrısı yaptı ve günlerce neredeyse hiçbir şey yiyemedim 5 kilo verdim .

    Beyler gidin sebze yiyin az yiyin et yiyin ama tavuk yemeyin Allah Rızası için,

    Bundan sonra ne tavuk nede Tavuk Fastfoodları, hepsinin paradan başka düşündüğü hiçbir şey yok emin olun

    HELE KÖY tavuğu diye satılanlarda Külliyen yalan sadece para kazanma stratejisi .

    Siz siz olun sağlığınızı kaybetmemeye çalışın beyler, insan kaybetmeden değerinin farkına varamıyor neler çektim, sizde çekmeyin ,

    Teşekkürler....



    Yedigimiz her sey zehir. Amac hastaliklari arttirip nufusu azaltmak.
    600 nedir allah aşkına, vg için kusana kadar tavuk yemeniz gerekmiyor.




  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.