N

Er
26 Ocak 2016
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 6 (Bu ay: 1)
359646 Gün Cezalı
357045 gün 21 s. 56 dk. kaldı
Gönderileri
Beyler sadece tek disimdeki yamuklugu duzeltebilecek hesaplı ortodontist arıyorum.Yardımcı olun
50 beğeni gelirse ss atıyorum.Risk budur

EDİT artılamayın ya
Warrockta 53 Level
65 gün aw50f 75 gun xm8 60 gun civarı vektör 100 gün civarı mp7 ve içinde 3,000,000 üzerinde dinar bulunan car satılır.daha pek çok silah var. Silahları almaya kalksanız 250 tl civarı tutar

Metim2'de iyi fuarla takas Olur Daha bir
1.4 dizel 2011 Corolla uzun yolda 6.vites 100km hızla 100 km'de ne kadar yakıyor? Kullanan arkadaşlar yardımcı olur mu?
Bu ülkede herkes laf arasında Türkiye'de yaşayan insanları kötülüyor.Merak ettiğim nokta bu insanlar kendini farklı ve kültürlü olarakmı görüyor yoksa kendinide o sınıfa sokuyor mu?
B=berber N= nida

N=Yanları hafiften al,üstleride duruma göre alırız.
B=Çok kısa olmayacak değil mi?
N=Aynen
B=O zaman makine kullanmıyorum.
N=Çok zahmet olmazsa makas kullanman daha iyi(kibarız ya hımmınaa)

Sonrası malum sonuç.Yaktın lan beni etek traşını yeni olmuş tarak gibi duruyorum
Saç şeklin kötü ise maalesef tipsizsin.
EDİt Defalarca erkek oldugumu soylememe rağmen ısrarla bana hanım diyenler var, nasıl bir yokluktalarsa artık.
Beyler bu adam gün içinde her konusunda ve yorumunda bu ülkeyi kötüledi.Hükümeti sevmezsin ve eleştirebilirsin,en doğal hakkın.Bu forumdaki aklı bir karış havadaki 12-13 yaşındaki çocuklar farkında değil fakat bizde devlet kutsaldır ve bu ülkeyi sürekli kötülüyorsan türklüğünden şüphe ederim.

Hükümeti eleştirenlere lafım yok.Söz konusu hassasiyet Türkiye Cumhuriyeti Devleti

Ekleme Bu adam malum parti destekçisi değilse hiçbir şey bilmiyorum.Konularında %70 Türkiye'yi kötülüyorsa %30 AKP yi eleştiriyor ve solcuların yanına çekmeyi başarıyor. Bu taktik size de tanıdık gelmiyor mu?
Bu ne yavv Allah aşkına hepsi çöp

Bu sene zaten izlemiyorum fakat az önce denk geldim, hiç güzel yok.Bu sene reytingler düşer
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 7 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 7 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 350
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 9.113 (Bu ay: 61)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 294 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.