Şimdi Ara

Türkiyede Nükleer Silah Var Mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
1
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    şöyle atom bombası tarzı bi bombamız yok mu

• Olsa bile açıklanmaz ama benim bilgime göre azeriler sovyetler dağılma zamanındayken nükkler bomba kaçırıp askerlere teslim etmişlerdi türk askerine ne kadar doğrudur bilemem .
  • Pakistan dan kesin alınmıştır kısaca vardır. ama onu uzaklara gönderebilevecek füze sistemi yoktur...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pakistan bu hafta 2750 km şahin 3 füzesini denedi yani artık oda bizde var diyebiliriz ,bu kadar gelişmelerin tesadüf olabileceğini düşünen varmı , amerikanın atom bombalarının haricinde düğmesi Türkiye kontrolünde 40 - 50 tane nükleer başlık olduğunu düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amerikaya ait bombalar olabilir ama bilemeyiz. Bunu tartışmak gereksiz bir konu. Birileri bildirmedikçe asla öğrenemeyiz.

• Amerika'ya ait bombalar var.
  • Kesin var olmasa böyle duramazdık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bilinen İncirlik'te ABD'ye ait olanlar var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dialectique

Türkiye'de nükleer silah yoktur. Varsa da Türkiye'nin değildir, Amerika'nındır. Azeriler bize verdiyse biz de Amerika'ya vermişizdir, karşılığında ABD bizim kafamızı okşamış aferin demiştir biz de mutlu olmuşuzdur.

senin ozaman yaşın küçükmüydü sovyet birliği dağılınca eve tank bile alırdım ama bizim polis asker koymadı amarikanın derdimi o parayı verirsen saray bile alırdın
  • İncirlik hava üssünde Amerika'nın nükleerleri var.

• amerikaya ait olanlar var
  • Ben suna inanmiyorum pakistanda olup ta Turkiyede olmasin

dunyada almanlardan iyi turkleri kimse taniyamaz Ve almanlar bunu 50 kere programlarinda izah ettiler Pakistandaki nukller silahi yapan Kisinin turkiyeye davet edildgi ve 2 sene Boyunda turkiyede kaldigi Hatta pakistan eski basbakninin Su an Halla turkiyede oldugu Hatta soyle bir makale yayinlanmisti BND Tarafindan

BND BİLGİ VERDİ"
    Haberde, BND'nin elindeki bilgiye göre, Erdoğan'ın emriyle 2010 yılında uranyum zenginleştirme tesisi kurduğu öne sürüldü. BND'nin elinde ayrıca, Türkiye'nin çok miktarda santrifüj bulundurduğuna dair bilginin olduğu da belirtildi. Haberde, Türkiye'nin santrifüjleri Pakistan'dan temin ettiğinin tahmin edildiği yazıldı.

Yani bence Turkiyede var ama turkiye Gizemli bir ulke Konumunda kimse turkiyede ne oldugunu bilmiyor gecmiste osmanli zamanindada boyleydi osmanlida sarayda olan asla disariya yansitilmazdi en buyuk rakibimiz iraninki canli yayin gibiydi dusunun

Vede incirlikte 90 yakin yuksek Kabiliyette sahip Atom bombasi vardir bunlarin 30 zu bize ait ve bizim kulanmamiz icin obur 50 yakinisa amerika nato gudumunde en son 2010 sularinda degistirilmis olmasi lazimdi yenileryle

• Pakistan'ın nükleer silahları çok başka bir hikaye. Bunlar tamamen sidik yarıştırmak amacıyla yapılmış, gelecekte büyük ihtimalle başlarına büyük bela olacak akılsızca işler. Pakistan'ın bize nükleer silah yahut teknoloji vermesi ihtimali ise mantık sınırlarının çok dışında bir durum.
  • Ben Amerikanın bu ülkeye nükleer yerleştireceğine gram ihtimal vermiyorum.Sonuç olarak hükümetler değişiyor, bu bilgi açığa çıkardı.Hadi diyelim sadece akp döneminde oldu ortaya çıkmadı, kaldı ki askeriye 2011'e kadar zaten hükümet ile arasında mesafeliydi onlar sızdırırdı.Yine abd'nin ulusal sırları 2 kez işfa oldu adamların hala başı ağrıyor o zaman ortaya çıkardı.

Birde kaynak Rusya olunca insan düşünüyor, onlara gelene kadar ab'nin 50 kere haberi olurdu bu olaydan.
  • İncirlik'de B61 olduğu bilinen birşey. Türkiye'nin F-16'ları bu bombaları taşıyabiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: fluox

Ben Amerikanın bu ülkeye nükleer yerleştireceğine gram ihtimal vermiyorum.Sonuç olarak hükümetler değişiyor, bu bilgi açığa çıkardı.Hadi diyelim sadece akp döneminde oldu ortaya çıkmadı, kaldı ki askeriye 2011'e kadar zaten hükümet ile arasında mesafeliydi onlar sızdırırdı.Yine abd'nin ulusal sırları 2 kez işfa oldu adamların hala başı ağrıyor o zaman ortaya çıkardı.

Birde kaynak Rusya olunca insan düşünüyor, onlara gelene kadar ab'nin 50 kere haberi olurdu bu olaydan.

İyide gizli bir sey degil ki bilinen bir sey incirlikte oldugu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mcuk

quote:

Ben Amerikanın bu ülkeye nükleer yerleştireceğine gram ihtimal vermiyorum.Sonuç olarak hükümetler değişiyor, bu bilgi açığa çıkardı.Hadi diyelim sadece akp döneminde oldu ortaya çıkmadı, kaldı ki askeriye 2011'e kadar zaten hükümet ile arasında mesafeliydi onlar sızdırırdı.Yine abd'nin ulusal sırları 2 kez işfa oldu adamların hala başı ağrıyor o zaman ortaya çıkardı.

tamamda o zaman ırak bile bizi yok edebilir şuan
    incirliğe atsa elinde olan her bombayı ve incirlikte gerçekten atom bombası varsa gg easy

• quote:

Orijinalden alıntı: Xassemer

quote:

quote:

incirliğe atsa elinde olan her bombayı ve incirlikte gerçekten atom bombası varsa gg easy

Atom bombalarini posette tutmuyorlar kardesim yerin kac kat altindadir onlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Xassemer

quote:

quote:

Atom bombasi eskiden cami seklindeydi amerikanin ilk getirdigi zamanlar simdiyse yerin altinda falan deggil depolarda vede atom bombasinin ilk Ayarlanmasi lazim acik olmayan atom bombasi normal bombadan farksizdir onemli olan onun verilen kodla acilip aktif hale getirilmesi dedigim gibi bunlarin 30 kadarina turkiye sahip ve Rusyanin atom bombalarinin ust modeli bu verdigim bomba hirosimaya atilanin 1000 kati buyuklugunde

• Bizim değil de abd'nin bizim ülke topraklarında nükleer silahı mutlaka vardır. Olası bir rus tehdidine karşı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.