TÜRKİYEDE CEREYAN EDEN OLAYLARDAN KORKUYORUM. ÖYLE OLAYLAR OLUYORKİ; İSTER İSTEMEZ 'NELER OLUYOR, BU ÜLKE NEREYE GİDİYOR? ' SORUSUNU KENDİ KENDİME SORMADAN EDEMİYORUM. PSİKOLOJİK RAHATSIZLIĞI OLAN BİR DELİKANLI BABASI TARAFINDAN TEDAVİ İÇİN HOCAYA GÖRÜRÜLÜYOR. 2010 YILINDA TÜRKİYE CUMHURİYETİ NÜFUSUNUN YARISINDAN FAZLASININ BEYİN YAPISININ BU OLDUĞUNU BİLİYORUM. ONUN İÇİN BUNA ŞAŞMADIM. HOCA DENEN BU SEFİL DELİKANLININ BABASINA ŞÖYLE DİYOR; 'OĞLUNUZUN İÇİNDE CİN VAR, BU CİNİ ÇIKARMAK İÇİN ONU İÇERİYE ALACAĞIM' DİYOR. ÖYLE DE YAPIYOR. DELİKANLIYI ÖZEL BİR ODAYA ALIP EŞEK SUDAN GELENE KADAR DÖVÜP ÖLDÜRÜYOR. BURAYA KADAR ANLATTIKLARIM TÜRKİYENİNİN MANZARALARINDAN. BENİ KORKUTAN OLAY İŞTE BUNDAN SONRA OLANLAR. DELİKANLININ BABABASI OĞLUNUN VÜCUDUNDA MORARMALAR OLDUĞUNU, HOCANIN PARMAĞINDA TAKILI YÜZÜĞÜN OĞLUNUN YÜZÜNÜ PARÇALADIĞINI SÖYLÜYOR. ŞİMDI SIKI DURUN, BENİ KORKUYA İTEN OLAYI YAZIYORUM. ADLİ TIPIN VERDİĞİ RAPORDA 'DELİKANLININ VÜCUDUNDA DARP İZİNE RASTLANMADIĞI' BELİRTİLİYOR. ADLİ TIP BUNA BENZER BİR RAPORU HÜSEYİN ÜZMEZ OLAYINDA DA VERMİŞTİ. ACABA ADLİ TIP RAPORLARINI HUKUKİ KRİTERLERE GÖRE DEĞİLDE, DİNİ KRİTERLERE GÖRE Mİ VERMEYE BAŞLADI. ACABA ADLİ TIP BU OLAYLARI 'MÜBAH'MI BULUYOR.?
Sana şöyle söylim. Ben devletin yerinde olsam çocuğunun ilaç tedavisini kesip şifa bulsun diye cinciye götüren adamın kafasını hindistan cevizi gibi kırar suyunu boşaltır kafatasındanda kuş kafesi yapardım. İçinde beyin varken bir işe yaramıyor bari beyin yokken kuşlar sebeplensin bir iki yavru yapsın nesillerini sürdürsünler. Ohoo kaç kuş neslini idame ettirir biliyor musun öylede işe yarar ki.
arkadaşlar medyada he duyduğunuza inanmayın ,medya siz bişey öğrenin diye değil, dikkat çekip reklam almak ve izlenmek için bukadar abartır, kafanıza takmayın.
doğada olan her olayın açıklaması vardır
bu olaylar son zamanlarda olmuyor ki, yıllar önce de olan olaylar bunlar değişen tek şey artık medya sayesinde olayları hemen duyar olduk. önceden pek azını duyuyorduk
benide caps lock' ı açık forum üyeleri korkutuyor
Medya önünüze ne servis ederse olduğu gibi alıp, sindirmeyi kabul etmeyin. Gerçekler çok farklı olabilir. Mesela bahsettiğiniz olayda adli tıp haklı olabilir. Ancak bu demek değildir ki toplumumuzda hurafeler, batıl inançlar cahillik ve bunların istismarcıları yoktur.
mıs muslarla olmuyor belge kanıt görelim gazeteler bile cesıtlı servıslere hızmet ederken havada bız yazı kanıt gösterınız lutfen
babası bu sabah konuştu televizyonda bu olay gerçek ne yazık ki, döverek öldüren cinci hoca da serbest bırakılmış darp izine rastlanmamış. babası yüzükle vurulduğu için kafası delinmiş haldeydi diyordu nasıl babaysa gerçi. ne yazık ki cahillikle savaşı yenemedik henüz, sadece üniversite bitirmeyi okumayı kastetmiyorum başka bir cahillik var ülkede.
quote:
Orijinalden alıntı: marantz
arkadaşlar medyada he duyduğunuza inanmayın ,medya siz bişey öğrenin diye değil, dikkat çekip reklam almak ve izlenmek için bukadar abartır, kafanıza takmayın.
doğada olan her olayın açıklaması vardır
+1 katılıyorum;
zamanında koyunu çalınan imamı HIRSIZ ilan eden bir medyamız var, her okuduğunuza/duyduğunuza inanmayınız...
olum burasi turkiye, kendiler atip tutarlar , devleti , orduyu fislerler. Ama 100 kiside 4-5 kisiyi suclu bulabildiler, onuda adamlara idda edilen suclardan degil. hepsi gericilige bilmem neye baglandi. teror orgutu dediler.
ama kendilerinden bir bit yenigi cikican "her okuduguna inanma" oluyor.
bu millete sasiriyorum. benim ogluma yapicakti veya kardesime yapicakti buyuk konusmak gibi olmasin ama o mezera ben iceri giderdim herhalde. gerci basindan cinciye falan goturmek hata.
bu türkiyeye has bir olay değil.bazı ülkelerde ve türkiyedeki bazı kurum ve kuruluşlarda işler böyle yürüyor. sinema filmlerine konu olmuş bunlar. Gözlerindeki sır filmi de böyle bir konuyu işlemiş.http://www.beyazperde.com/film/5101
Bilmediğimiz birşey söyleyin...
Bu olayların sebebinin din olduğunu düşünenler yoktur inşallah...
quote:
Orijinalden alıntı: PehlivanJedi
Bu olayların sebebinin din olduğunu düşünenler yoktur inşallah...
Sorumlular dini para uğruna, oy uğruna, rant uğruna kullananlardır.