Şimdi Ara

türkiyede bedava yaşama formülü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1) 20 liradan 2000 euro alın ne etti 40000 lira

2) 40000 liranın 10 binini saklayın

3) sonraki ay euro 15 olacaktır. elinizde kalan 30000 lirayı euro yapın

4) tebrikler hala 2000 euronuz var

• almanyaya git. ev kredisine gir.

ev kredisi biter bitmez memlekete dön.

bu sırada en vasıfsızı 50bin euro biriktirir.

almanyadaki evi 1250 euro ya kiraya verdin aylık gelir 20bintl kabaca.

50bin euroya bi araba al. her ay 20bin tl ye keyfine bak. kayak yap

• pakkaji P kullanıcısına yanıt

almanyaya gitmek istiyorum nasıl gidebilirim hocam? birde hiç param olmadan orada nasıl ev kredisine gireceğim? teşekkürler :)

• Puahahahaha

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • youtube
    ALMANYAYA MESLEK İŞCİSİ OLARAK GELMEK İSTİYENLER BU VİDEODA KENDİLERİNE BİR YOL GÖRÜCEKLERAyrıcalıklardan yararlanmak için bu kanala katılın:https://www.yout...
    https://www.youtube.com/watch?v=RQ2V40Z7HSE

Burak Cakirogluyoutube
    Bu video da sizlere Almanyada ev almak isteyenlerin neler yapmasi gerektigini ve Almayada Ev almak isteyen vatandaslarin neler ile karsilasacagini anlatmaya calistim. Almanyada faiz oranlari nelerdir emlak piyasasi ne durumda gibi konulara deginerek aklinizdaki sorulari bir nebze gidermeye calistim eger Akliniza takilan baska sorular var ise bütün sorulari asagidaki yorum kismina yazarak daha fazla bilgi elde edebilirsiniz, simdiden herkese iyi seyirler diliyorum ayrica Bu cekimleri yeni aldigim kameram Sony FDRX3000 ile gerceklestirdim .Bu işle ilgilenen yada amatör olarak çekim yapmak isteyen herkese tavsiye ederim gerçekten kullanmasi cok kolay ve pratik bir kamera. Bu Videoyu Umarım Beğenirsiniz Beğendiyseniz Beğen Butonuna Basmayı ve Kanalıma Abone Olamyı Lütfen Unutmayın. Baska Vloglarda Görüsmek Dilegiyle Hoscakalin.
    https://www.youtube.com/watch?v=pw4nKalcEiI

ev için biraz biriktirmen gerek.biriktirirsin 30bin euro.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pakkaji -- 22 Aralık 2021; 15:8:39 >

1- almancam yok ing var

2- diploma denkliği ne bilmiyom

3- para yok

4- adam torpille girmiş işe zaten daha devamını izlemedim :)

• ilk videoyu izledin mi?

hazıra konmak yok diyor videoda 50 kere ;) hiç sana göre değil epsilon.

bu arada sen şuan play station mı oynuyon?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

evet ilk video adam torpille girmiş işe devamını izlemedim

• sen video bile izlemeye zahmet etmiyorsun.traşsın epsilon. seni yakında bloklayabilirim ben.

• videonun devamında almanca hiçbilmeden de gitmenin yolunu anlatıyor. epsilon sen almanyaya değil evin bodrumuna gidemezsin bu üşengeçlikle. zararsın zarar.

• dahası ben bu videoyu sırf örnek olsun diye yolladım daha nice videolar var. şuan enaz 5 milyon türk almanyada. alayı gitti sen gidemiyorsun gidemezsin tabi. sen bencilin kendi rahatını düşünen hazıryiyicinin tekisin de ondan

boş adamsın hocam

• seni şuan almanyaya götürsem, iş bu desem.

hmmm daha iyisi yokmuydu.

bak millet burda ferrariye biniyor. ben bu işle ferrari alamam bana daha iyi iş bul dersin.

senin gibileri ben blokluyup geçiyorum epsilon. sen benim yerimde olsan, sende epsilonu bloklardın.

saygı duyarım hocam.

hocam benim geleceğimi nasıl görüyorsunuz?

• Pakaji hakli hocam dibine kadar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam Donanımhaber'deki kariyerinizi genişleterek sosyal medya fenomeni olabilirsiniz diye düşünüyorum naçizane.

• senin ömrün kısa olur.

bu ayar birkaç yıl daha gider. aynı devam eder hiçbir değişiklik olmaz. taaaa ki vakumladığın annen baban ölünceye kadar.

her kimi sömürüyor, her kimin üstünden geçiniyorsan, o ölünce büyük boşluğa düşersin muhtemelen içkiye başlarsın.

hergün içersin sonra paran biter.

kaçak alkole falan başlarsın metil alkol falan çekersin ucuz olsun diye. sonra diğer tarafa transfer olursun.

şuanki gidişat onu gösteriyor ama sana bağlı tabi.

savul hocam.

• HayatınıYaşayamayanAdam kullanıcısına yanıt

sende savul hocam.

• anlamıyoom 1. aşamada euro almadık mı 2. aşamada nasıl 10.000 lirayı ayırıcaz elimizde euro mu var lira mı sonrasında da büyü yapıcaz herhalde. penrose üçgenini çözmek daha kolay

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.