Er
Tarihinde Katıldı
Toplam: 472 (Bu ay: 0)
356174 gün 12 s. 58 dk. kaldı
polonya market bahası
rahat olun gençler
panik ve sıkıntı ile biryere varamazsın.
panikledikçe saçmalarsın hedeften uzaklaşırsın.
sakinlik ve hedefe ulaşmak için plan yapmak çok önemlidir. planların uzun vade olmalı böylece panikliğin gereksiz olduğunu görürsün.
her ne için stres ve panik yapıyorsan yapma.
kıza ulaşamadıysan çaresi var eskort.
paraya ulaşamadıysan çaresi var tüketimi keseceksin ve vakit kazanacaksın.
birşeyler için panik yapıp onun çuvalla stresini çektikten sonra onu elde etmişsin ne anlamı var ki? sen elde ettiğin şeyin 10birim zevkini sürmeden 100 birim acıyı zaten çekmişsin, ne anlamı kaldı elde etmenin?
panik adam sadece saçmalar 10dakika sağa yürür sonra koşarak 5 dakika sola yürür ve olduğu yere gelir. panik yapmayın.
sene 2012 miydi neydi
eskortla girdim yeni yıla.
tabi kız eskort olduğunu kabul etmiyor, o öyle kızlardan değilmiş. beni yiycek.. belki kapağı buna atarım bunun üstüne kalırım diyor..biz arkadaşmışız ona göre.. para da istemiyo.ben de sen biling gülüm dedim.
kız napıcaz nasıl giricez yeni yıla dedi.
bende seni koluma takıp sokakta gezecek halim yok diyemedim,evde gireriz dedim.. içimden de hem ben başka yerlere de gircem zaten dedim.
kızın içinde girdim yeni yıla ve millet 10 - 9 - 8 - 7 diye sayarken tam 0 da patladım. kız biraz gıcık oldu, o daha değişik bişeyler bekliyodu hediye paketleri falan. babayı aldı ahahahaha
hep yapmak istediğim bişeydi zaten 2012de yaptım onu tavsiye ederim güzel oluyor.
insanoğlu aşırı aciz
2001 yılında doğmuş biri, 2005 yılında 4 yaşındaydı.
şuan ise 20 yaşında. hadi atıl koçum hayata diyorsun.
çalışırsan şöyle yaparsın böyle yaparsın..
sen bugün tr de en üst mühendis bile olsan istersen aselsanda çalış. 20bin tl alacağın meçhul.
ayda 10bin tl biriktirdiğini varsayalım.
yılda 120bin, 30yılda 4 milyon lira mı biriktireceksin yani?ve birikiminin süper yatırımla erimediği düşünüyoruz. 400bin dolar bile etmiyor mu?
bu mudur?
almanyada 1985de yapılmış bir dairenin fiyatı bile 500bin dolar yahu.
sen aselsanda çalışan bir mühendis bile olsan, bu sistemde bir gazdan ibaretsin.
yurtdışında olmamı çekemeyen arkadaşlarım
üniversiteden yada başka arkadaşlarım var.
bunlar 6 ayda 1 kez bana whatsapp dan yazarlar.
yazma amaçları, halen yurtdışında olup olmadığımı sormak. bazen hala yurtdışında mısın diye de sorarlar ve evet cevabını veririm moralleri bozulur tekrar cevap yazmazlar. iyi abi idare et burda durumlar kötü falan demezler.gıcık olup hiçbişey yazmadan giderler. 6 ay geçer tekrar bi yoklama çekerler. 15 yıldır yurtdışındayım birader 6 ay sonra keşke dönsem bende sıkıldım ama memleketin durumda ortada.
en yakın arkadaşlarım bile bir tık iyi durumda olmamı istemiyor.başıma kötü bir olay gelse ahahahahaa diyecek okadar çok adam var ki. ailem bile onların içinde..o kadar yani.
hatta üniversitedeki bir arkadaşım okadar hırslıydı ki, taa ozamanlar demişti. 10-15yıl sonra sizi bulacam ve hepinizden iyi durumda olacam demişti. o arkadaşta buldu ve morali bozuldu.
anlamadığım şey, herkes kendi hayatına baksın. biz sanki isviçrede malikhanede yaşıyoz. sende git yurtdışına hatta daha iyisine git bravo diyelim. bu ... yarıştırma niye ki. karşıdan karşıya geçerken 2 saniye dikkatsizlikle ölebildiğin bir dünyada yaşıyoruz. bu birbirini çekememe nedir abi? herkesin yarıştığı dünü olmalı. sen dününden iyi durumdaysan ne mutlu sana. herzaman senden iyiler ve kötüler olacaktır. kibir veya ezikliğe gerek yok.
köleliğimizin sebebi para.
şuan feriştahı bile ayda 100bin tl kazanamıyor ki 100bin tl yi biriktirebilsin.
sene 2037 de 1 kilo peynir 100bin tl olabilir.
yani bugün kazanıp kenara attığın parayı enflasyona karşı koruyamazsan,
ilerde 3-4 aylık birikimimizle sadece 1kg peynir alacağız ve o birikim uçup gidecek.
böylece çalışmaya devam etmek zorunda kalacaksın.
örnek: 2005 yılı öğretmen maaşı 870lira.
türkiye = yeni hindistan
benim görüşüm;
hindistan olma yolunda hızla ilerliyoruz.
osmanlı imparatorluğu yıkıldığı gün o yola girdik.
şimdi a partisi b partisi.. bunlar ana gidişatı değiştirmeyecek ufak detaylar. O yüzden Üzerine de fazla konuşulmasına gerek yok
özgür olmak için
1- para şart
2- başkalarından övgü takdir onay saygı ilgi tebrik
beklemeyeceksin
3- başkalarının senin hakkındaki olumlu yorumları seni gülümsetmemeli en ufak tebessüm olmamalı, başkalarının senin hakkında olumsuz yorumları moralini bozmamalı.en ufak suratın asılmamalı.
4- kimin düşüncesini önemsersen, dolaylı yoldan onun kölesi olursun.
konu ile ilgili bir şarkı;
Güzel günler gelir
Ben görür müyüm, bilemem
Su yolunu bulur
Ben bulur muyum, bilemem
Vazgeçtim ben bugün
Vazgeçtim bu dünyadan
Vazgeçtiğim ne var ne yoksa hepsi sizin olsun
Vazgeçtim övülmekten
Vazgeçtim sövülmekten
Vazgeçtiğim ne var ne yoksa hepsi sizin olsun
allah adama sellektör vermiş
Sol şeritteyim araç soluyorum geçmiş arkama.. sellektörde sellektör sellektör de sellektör zaten hız limiti 120 olan yerde 140 basıyorum ve araç solluyorum.Daha ne yapayım sana.
bir video izledim kadının birini sıkıştırıyorlar kadın hızla sağ şeride girip kamyonun altına giriyor. yani bu da istiyor ki sağ şeride geçiyim de istersem buhar olayım kimin umrunda.
Trafikte harbi psikolojik sorunlular var.
Dün yine geldi biri arkama sellektör sellektör sellektör.
Yol verdim beni geçti sonra hemen yavaşladı.
dur koçum ben sana göstericem nasıl hismiş dedim.
bu sefer ben onun arkasına geçtim. bu sefer ben ona sellektör sellektör yaptım. hızlandı 150-160a çıktı yine sellektör sellektör yaptım al dedim nasıl oluyomuş gör. motor patlasa basıcam allah ne verdiyse basıcam. aynadan işaret yapıyo noluyo diye.kavga çıksa yine o sellektörü yapıcam motor patlasa basıcam. ver dedim yolu veeer.
verdi yol. nasılmış koçum dedim.
kolay vatandaşlık alınan ülkeler
nereler var?
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 534
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 6.688 (Bu ay: 184)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 344 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı