Şimdi bi senaryo yazalım.. Arkadaşlar özellikle su anda okuduğum okuldan tecrübe ettiğim için şunu söyleyebilirim ki ; bu şerefsizler arkalarına destek güç almadan bi mok yapamazlar TÜRKİYE'YE!!!
-İlk olarak ; destek alan Yunanistan boktan bi sebeple ya da Türkiye yapılan şerefsizliklerden dolayı savaş ilan ederler.. - Dünya ülkeleri saflarını belli ederler.. - Başta Amerika olmak üzere , Türkiye ile eski hesabı olan herkes Yunan tarafına geçer.. - Türkiye Genelkurmay Başkanı , karşı ülkelere neyle karşılacakları konusunda uyarı amaçlı konuşma yapar.. - Başbakan ulusa sesleniş konuşmasını yapar.. - Amerika düşmanı ülkeler TR tarafına geçer..Hindistan , Pakistan gibi müslüman ülkeler olabilir bunlar.. - Ve Yunanistan , Egeye çıkartma yapar.. - Burada devreye başta M.İ.T. olmak üzere bütün derin devlet girer.. - Ege de dehşet çarpışmalar yaşanır.. - SAS ve SAT lar özel operasyonlar düzenler.. - Bordo Bereliler ve MİT işbirliğiyle , yunan üst kademelerine önemli saldırılar düzenlenir.. - Amerika çıkarlarından dolayı , fiili olmayacak şekilde Türkiyeye saldırır.. - Hindistan ve Pakistan bir olup , düşman ülkelere psikolojik baskı uygular.. - Amerikan baskısına dayanamayan Libya ve Mısır ; donanmalarını Akdeniz üzerinden Türkiyeye yollar.. - Suriyeden gelen destek ile beraber Türkiye , bu donanmaya karşı büyük bi hücüma başlar.. - Ülkemizdeki bazı şerefsizler para için ülkelerini satar..Nasıl mı? Savaş stratejimizi satarak.. - Akdenizdeki çarpışmadan Türkiye büyük bi zaferle ayrılır... - Bulgaristan aracılığı ile Karadeniz üzerinden gelen gemiler Marmaraya girp İstanbula saldırır.. - Bu arada özel kuvvetlerimiz yavaş yavaş amaçlarına ulaşmaktadır.. - Ege de yıllar önceki gibi bi savaş olur..Tarih tekerrür etmiştir.. - Gökçeada gider.. - Nato nihayet devreye gider--ki artık nato falan da kalmamıştır..çünkü herkes saf değiştirmiştir..-- - İstanbul ' a yapılan saldırı nato uçaklarıyla defedilir.. - Nato desteğinide alan türkiye , Yunanistanın .mına koymak üzere , ağır donanımlarla yola çıkar.. - Ege artık tamamen bizimdir.. - Son teknolojilerle donatılmış Nato ve Suriye gemileri , Türkiyey yardım etmek üzere egededir artık.. - Gerekli istihbaratı alan Bordo Bereliler ; Yunanistanın kilit noktalarına başarılı operasyonlar düzenler.. - Amerika rengini belli etmemek için Yunanistandan desteğini çeker.. - Türkiyenin destansı başarısı üzerine diğer devletler de Yunandan elini çeker.. - Yunanistan artık piç gibi kalmıştır.. - Türkiye kendi kazdıoğı kuyuya düşen yunana , son bi hırsla saldırır.. - Ve 6. gün sonunda Başbakan ; sabah kahvesini Atina'da içer.. - TR çok kısa bi sürede savaş yaralarını sarar..
Saygılarımla EliNTeR^^
savaş yaralarını sarmak pek de kolay değil gerçi başka bir ülkeyi ele geçirmek var işin ucunda ama :P
Kıbrıs çıkartmasından sonra hala belimiz doğrulabilmiş değil tam olarak... Ayrıca Nato amerikan değil mi? yani öyle gibi geliyor bana
noluo yafs
Bu arada baya döktürmüşün ama çoook açık war senaryonda..bi kere en küçük örnke olarak..bizde natodayız yunanıstanda...nato nie hemen bizim yanımızda olacakki
Biz haklı bile olsak nato dindaşı yunanı tutar bunu unutma..Türkün Türkten başka dostu yok.Müslüman devletler bizim yanımızda olmaz hemen..Bu din savaşı deil çıkar savaşı olur...hindistandır irandır ws güvenilmez...Arapların yapttığını bize kimse yapmadı şimdiye kadar..biraz daha mantıklı yaklaşmak lazım olaya...
Savaş senaryolarını bi kenara bıraksak daha ii olur bence
Saçma bir kurgu, Amerika ile kafa kafaya gelmemiz kaçınılmaz bir son ama çok saçmalamışsın...
Türkiye'ye bir savaş durumunda hiçbir ülke yardım etmez.En iyi en iyi ihtimalle bor madenlerini rakiplerine kaptırmak istemeyen Almanya ve Rusya gizliden gizliye malzeme desteği yapar..
Ayrıca NATO Türkiye'ye herhangi bir savaşta asla yardım etmez, bir kere başını Amerika çekiyor..
Yunanistan Türk ordusu için oyuncaktır, bir kere ülke nufusları , İstanbul Nüfusu etmiyor... Amma Amerika'yı savaşa sokmuşsun hiç etkin bir rolde oynatmamışsın.
Bir sürü teori ileri sürülebilir bu konuda ama inan bana Türkiye büyük yara alacak.. Bir söz vardır ;
Her ülkede, her millette, vatanda, toprakta tarih tekerrür eder bu kaçınılmazdır.Kaçınılmaz olan birşey daha vardır ki bir Mustafa Kemal'in daha gelmeyecek olmasıdır...
quote:
Orjinalden alıntı: dcocuk
Her ülkede, her millette, vatanda, toprakta tarih tekerrür eder bu kaçınılmazdır.Kaçınılmaz olan birşey daha vardır ki bir Mustafa Kemal'in daha gelmeyecek olmasıdır...
Bu yüzden mustafa kemal " Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur " demiştir.
sen en iyisi posbiyikli kasirgayi oku bence. metal firtina sana yaramamis.
quote:
Saçma bir kurgu, Amerika ile kafa kafaya gelmemiz kaçınılmaz bir son ama çok saçmalamışsın...
Türkiye'ye bir savaş durumunda hiçbir ülke yardım etmez.En iyi en iyi ihtimalle bor madenlerini rakiplerine kaptırmak istemeyen Almanya ve Rusya gizliden gizliye malzeme desteği yapar..
Ayrıca NATO Türkiye'ye herhangi bir savaşta asla yardım etmez, bir kere başını Amerika çekiyor..
Yunanistan Türk ordusu için oyuncaktır, bir kere ülke nufusları , İstanbul Nüfusu etmiyor... Amma Amerika'yı savaşa sokmuşsun hiç etkin bir rolde oynatmamışsın.
Bir sürü teori ileri sürülebilir bu konuda ama inan bana Türkiye büyük yara alacak.. Bir söz vardır ;
1- Zaten dikkatli okursan ABD nin pasif kaldığını görürsün.. 2- Türkiye ' ye kimse yarsım etmez demişsin.. YAVAŞŞŞŞŞ!!!! KÖPEK GİBİ EDECEKLER!!! 3- Yunanistanın '' DERİN YARDIMI '' Amerikadan geliyo zaten..Natonun başında ABD var.. Kağıt üzerinde Türkiyeye yardım ediyolar ama , ABD arkadan iş çeviriyo.. Diyorum ya herşey çıkarlar için.. Sonuçta bu savaştan sonra Türkiye varolmaya devam edecek..
ALLAH ALLAH ALLAH
quote:
Orjinalden alıntı: nil ay
sen en iyisi posbiyikli kasirgayi oku bence. metal firtina sana yaramamis.
Böyle düşüneceğinizi tahmin ettim ama ne METAL FIRTINA ne de benzeri bi kitap okumadım.. Ama gizli servisleri falan katmamın sebebi MİT'İN GİZLİ TARİHİ , MAFYA SÖZLÜĞÜ , ANTİTERÖRİST.. gibi kitaplardır.. YANİ BİDAHA SÖYLİYİM : METAL FIRTINA YA DA TÜREVİ Bİ KİTABI O-K-U-M-A-D-I-M!!
quote:
Orjinalden alıntı: elinter
1- Zaten dikkatli okursan ABD nin pasif kaldığını görürsün.. 2- Türkiye ' ye kimse yarsım etmez demişsin.. YAVAŞŞŞŞŞ!!!! KÖPEK GİBİ EDECEKLER!!! 3- Yunanistanın '' DERİN YARDIMI '' Amerikadan geliyo zaten..Natonun başında ABD var.. Kağıt üzerinde Türkiyeye yardım ediyolar ama , ABD arkadan iş çeviriyo.. Diyorum ya herşey çıkarlar için.. Sonuçta bu savaştan sonra Türkiye varolmaya devam edecek..
1- İyi de Amerika'nın böyle bir savaşta pasif kalacağını mı sanıyorsun ? Sonuçta Yunanistan bir piyon ? Piyon devrildiğinde ileri at, fil çıkar.. 2- Türkiye'ye hiçbir ülke yardım etmez, Pakistan, Hindistan demişsin bir kere bu ülkeler kendini doyuramayan insanlardan oluşuyor.Sen ne gibi bir teknoloji bekliyorsun bu ülkelerden ? Yazını okuyan da sanır Dünya'nın önemli siyasi güçlerinden ikisi... 3- Kağıt üzerinde NATO Türkiye'ye yardım ediyor diyorsunda yazdığın kusursuz teoriyle çelişiyorsun hikayende Nato gemileri Türk Sularına yardıma geliyordu..
yunanistan artik pic gibi kalmistir burda koptum
Yahu kusura bakma ama tam bir komedi yapmışsın.Tamam Yunanistan bizden güçlü bir devlet değil ama 6 günde savaş bitirmişsin, Amerika'yı alttan mağlup etmişsin, Yunanistan'ın da başkentini 6 günün sonunda almışız, resmen yıkmışız.Tam bir komedi olmuş, biraz oyunlara ara ver derim.
Bir kere böyle bir olay kopunca ( elbet bir gün patlak verecek ), Osmanlı'ya yapılan aynı taktik aynı strateji uygulanacak ve azınlıklar ayaklandırılacak.İçlerinde sakladıkları kömürü ateşe verecekler.Türkiye'yi içten çürütmeye çalışacaklar ondan sonra sıcak savaşa girilecektir.Neyse ben daha fazla sana cevap yazmayacağım sebebini anlayan anlar..
quote:
quote:
1- İyi de Amerika'nın böyle bir savaşta pasif kalacağını mı sanıyorsun ? Sonuçta Yunanistan bir piyon ? Piyon devrildiğinde ileri at, fil çıkar.. 2- Türkiye'ye hiçbir ülke yardım etmez, Pakistan, Hindistan demişsin bir kere bu ülkeler kendini doyuramayan insanlardan oluşuyor.Sen ne gibi bir teknoloji bekliyorsun bu ülkelerden ? Yazını okuyan da sanır Dünya'nın önemli siyasi güçlerinden ikisi... 3- Kağıt üzerinde NATO Türkiye'ye yardım ediyor diyorsunda yazdığın kusursuz teoriyle çelişiyorsun hikayende Nato gemileri Türk Sularına yardıma geliyordu..
ooffffff.ooffffffff
1-Bak güzel kardeşim..Senin küçümsediğin o Hindistan varya , Türkiye'de olmayan nükleer silahlara sahip.. 2- ''Kağıt üzerinde'' deyimini yanlış anlamışsın.. Natonun gemileri zaten türkiyeye geliyor..Ama ABD , TÜRKİYE tarafında gözükmek isteyeceği için Başında olduğu natoyu , Türkiyenin yardımına göndererek , sözde bi yardım yapmış oluyo ok? bunun adınada '' kağıt üzerinde '' deniyo..
quote:
Yahu kusura bakma ama tam bir komedi yapmışsın.Tamam Yunanistan bizden güçlü bir devlet değil ama 6 günde savaş bitirmişsin, Amerika'yı alttan mağlup etmişsin, Yunanistan'ın da başkentini 6 günün sonunda almışız, resmen yıkmışız.Tam bir komedi olmuş, biraz oyunlara ara ver derim.
Bir kere böyle bir olay kopunca ( elbet bir gün patlak verecek ), Osmanlı'ya yapılan aynı taktik aynı strateji uygulanacak ve azınlıklar ayaklandırılacak.İçlerinde sakladıkları kömürü ateşe verecekler.Türkiye'yi içten çürütmeye çalışacaklar ondan sonra sıcak savaşa girilecektir.Neyse ben daha fazla sana cevap yazmayacağım sebebini anlayan anlar..
Şu anda türkiyede iç savaş yaşanmadığınımı düşünüyosun?? Kürtler ayaklandı ayaklanacak , ne yaptıklarını izliyoruz.. Ermeniler desen ayrı bi facia.. Ayakta uyuma yani..Şu anda herşey 4-4'lük değil..ok?..Gündemi takip et biraz..Gazete oku , TV izle..
Ayrıca olmayacak şeyler söylemedim..Çanakkale savunmasını ne çabuk unuttun!!! Öyle bi konuşmuşsun ki Amerika senin için bi ilah haline gelmiş.. Git biraz tarih oku..
Onca holivud filmi var ama ben size bi şey söyliyim: adamlarda kesici alet sayısı bayağı iyi de olsa savaş ruhu bizim yanımızda solda sıfır nihahaha bu arada hepimiz kardeşiz bu kavga ne diyee
quote:
ooffffff.ooffffffff
1-Bak güzel kardeşim..Senin küçümsediğin o Hindistan varya , Türkiye'de olmayan nükleer silahlara sahip.. 2- ''Kağıt üzerinde'' deyimini yanlış anlamışsın.. Natonun gemileri zaten türkiyeye geliyor..Ama ABD , TÜRKİYE tarafında gözükmek isteyeceği için Başında olduğu natoyu , Türkiyenin yardımına göndererek , sözde bi yardım yapmış oluyo ok? bunun adınada '' kağıt üzerinde '' deniyo..
Bir görüş ortaya attıysan eleştirilere açık olacaksın offf offf demeyeceksin.Cevap vermeyecektim ama bana hakaret etmişsin zorunlu bıraktın beni..
1- Hindistan, Türkiye'ye niye yardım etsin ? Ayrıca herşey nükleer silah değil, o nükleer silahın menzili, nedir ki ? Amerika'yı , Avrupa'yı vurur mu ? Hadi vurdu diyelim olay burada bitecek mi karşılık almayacaklar mı bir nükleer bomba ile Dünya'nın süper gücü mü olacaklar.. 2- Sözde yardım diyorsun ama NATO Gemilerini Türk kuvvetleriyle savaşa sokmuşsun ne iş ?
quote:
Şu anda türkiyede iç savaş yaşanmadığınımı düşünüyosun?? Kürtler ayaklandı ayaklanacak , ne yaptıklarını izliyoruz.. Ermeniler desen ayrı bi facia.. Ayakta uyuma yani..Şu anda herşey 4-4'lük değil..ok?..Gündemi takip et biraz..Gazete oku , TV izle..
Hayır Türkiye'de iç savaş yaşandığını vurguladım ama sen hala ne diyorsun ne düşünüyorum biliyor musun saat kafana vurdu.
Bana bak cümlelerini okuyunca damarıma işliyor, ağzımı bozdurma benim efendi gibi yaz, ayakta uyuma, herşey 4-4'lük değil ok .. ? Ne lan bunlar sen giderken biz geliyorduk senin yaşın kaç başın kaç .. Sen gazete okuyup TV izleyebilirsin ama hangi kanalları izleyip hangi gazeteleri okuduğun çok belli.. çok belli