Şimdi Ara

TÜRKİYE-YUNANİSTAN SAVAŞ SENARYOSU YAZDIM.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: elinter

Ayrıca olmayacak şeyler söylemedim..Çanakkale savunmasını ne çabuk unuttun!!!
    Öyle bi konuşmuşsun ki Amerika senin için bi ilah haline gelmiş..
    Git biraz tarih oku..

Laflarına dikkat et seni son kez uyarıyorum...

Söylediklerinin %90'ı saçma sapan şeyler..

Çanakkale Savunması zamanında Müttefik Devletler, Osmanlı'yı yani hasta adamı ölmesi sayılı günlere bağlı görüyorlardı.Tek bir dokunuşta ölecek bir adam..Öyleydi de taki Mustafa Kemal ortaya çıkana kadar.Türk milleti tarih boyunca içinde bir meşaleyle yaşayan bir millettir.Bu meşaleyi yakmayı başarabilen liderlerin zamanında Türk Devletler'i zamanın şartlarına uygun ulaşabilecekleri en iyi güce ulaşmışlardır.Demek istediğim o zaman Mustafa Kemal gibi bir lider vardı, oğlunu savaşta kaybedip vatan sağolsun diyen analar vardı.Şimdi kaçımız gerçekten ölürüz bu vatan uğruna ?

Amerika'ya ilah gözüyle falan baktığım yok nerenden atıyorsun bunları anlamadım..Ama Amerika'nın gücünü azımzayamazsın sen bunu yapmışsın ben de bunu eleştirdim..

Sen ne kadar tarih okudun acaba ? "Senaryonu" 10 yaşlarında bir çocuk yazmış gibi...

• evet sanki 10 yaşında bir çocuk yazmış
    suriyeden medet umuyor(savaşmadan teslim olan askerler)
    mısırla lıbya gemi yollayacakmış(hayret ne zamandan beri araplar savaş yapmayı biliyor)
    baştan sona saçma
    birde yunanlılar hayatta türkiyeye saldırmaz
    unutun bunları
  • baska isin mi yok yaw
  • Arkadaş engin bilgisinden yola çıkarak yazmış,nie dalga geçiosunuz bırakın ,arkamızda pakistan felan var boşverin,ya saldırdı kazandı işte
  • Öncelikle yukarıdaki yazının çok saçma olduğunu söylemeden geçemeyeceğim.

Bende konuyla ilgili 1-2 lakırdı söyleyeyim. Artık tarih tekerrürden ibaret değil. Çünkü dünya tarihi (bu milyonlarca yılı kapsıyor) şu son 100 yıldaki kadar değişik olaylar yaşamamıştı. Tarihin her devrinde savaşlar oldu fakat artık herşey farklılaştı. Beyin savaşına dönüştü her şey. Şu anda amerikayı, rusyayı veya çin büyük görmek veya görmemek önemli değil senin büyüklüğün önemli. sen askeri mühimatını israilden ve amerikadan alıyorsun. bu adamlar salak mı sana kendilerini alt edesin diye uçak, gemi, silah vs satsın. mutlaka çok daha gelişmişi ve farklısı ellerinde var. amerika bugün ırak'ı tamamen ele geçiremiyorsa bunun sebebi dünyaya şirin görünmektir yoksa ırağı haritadan silip oraya yerleşmek amerika için çok daha kolay. bugün bir Türkiyenin, fransanın, almanyanın amerikaya gidip onlara savaş açması imkansız. Yani aya gitsek daha kolay. adamlar tamamen sistemi kurdular ve şah diyecekleri günü bekliyorlar. üzgünüm size pembe bir tablo çizemedim. nedense bu olay bana çok sade, klasik bir son gibi gözüküyor. düşmanının çevresini sar ve en savunmasız anında ele geçir. tabi senin elinde olanı ve varını yoğunu ortaya koyarsın belki ama ancak üzerine gelen saldırıları püskürtürsün. şu anda elimizde ne amerikaya kadar gidecek füze ne de uçak var. çocuk parkının ortasındaki karınca yuvası gibiyiz her an birisi yuvamızı bozabilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeLLiOgLu -- 23 Nisan 2005, 3:58:47 >

• Turkiye uzerinde bir sey olursa Dunya savası cıkar solemedi demeyin o kadar Kolay degil... Bunun Rusyası war japonyası war daha...
  • quote:

Orjinalden alıntı: TeLLiOgLu

Öncelikle yukarıdaki yazının çok saçma olduğunu söylemeden geçemeyeceğim.

Bende konuyla ilgili 1-2 lakırdı söyleyeyim. Artık tarih tekerrürden ibaret değil. Çünkü dünya tarihi (bu milyonlarca yılı kapsıyor) şu son 100 yıldaki kadar değişik olaylar yaşamamıştı. Tarihin her devrinde savaşlar oldu fakat artık herşey farklılaştı. Beyin savaşına dönüştü her şey. Şu anda amerikayı, rusyayı veya çin büyük görmek veya görmemek önemli değil senin büyüklüğün önemli. sen askeri mühimatını israilden ve amerikadan alıyorsun. bu adamlar salak mı sana kendilerini alt edesin diye uçak, gemi, silah vs satsın. mutlaka çok daha gelişmişi ve farklısı ellerinde var. amerika bugün ırak'ı tamamen ele geçiremiyorsa bunun sebebi dünyaya şirin görünmektir yoksa ırağı haritadan silip oraya yerleşmek amerika için çok daha kolay. bugün bir Türkiyenin, fransanın, almanyanın amerikaya gidip onlara savaş açması imkansız. Yani aya gitsek daha kolay. adamlar tamamen sistemi kurdular ve şah diyecekleri günü bekliyorlar. üzgünüm size pembe bir tablo çizemedim. nedense bu olay bana çok sade, klasik bir son gibi gözüküyor. düşmanının çevresini sar ve en savunmasız anında ele geçir. tabi senin elinde olanı ve varını yoğunu ortaya koyarsın belki ama ancak üzerine gelen saldırıları püskürtürsün. şu anda elimizde ne amerikaya kadar gidecek füze ne de uçak var. çocuk parkının ortasındaki karınca yuvası gibiyiz her an birisi yuvamızı bozabilir...

sanki onların ellerinde amerikadan Türkiye yi vuracak füzeleri var.Dostum bak Bir binabaşı tanıdığımız var çok sevdiğimiz bir abimiz su anda güney korede görev yapıyor kulakları çınlasın bize türkiyenin neleri varda sizin haberiniz yok demişti ülkenize güvenin ve sevin ayrıca israil ve abd sattığı silahlar konusunda haklısın salakmıda onlar kendieri ni alt edelim diye bize teknoloji satsınlar haklısın ama biliyosun korsan konusunda kafamız iii çalısır ayrıca bizim "mke" nelerin üretldiğini kimse bilemez

• Neyse bence daha fazla uzamasın, arkadaş gece gece bir hışımla yazdı birşeyler herhalde evet gerçekten de "yazdı".
  • gereksiz bir senaryo bence.bu tür iç karartıcı senaryolar yerine kan dökülmeden kazanılan barış senaryoları yazılmalı.bu savaş senaryosu yüzünden seni malesef kınamak zorundayım barışçı biri olarak
  • Yunanistan eskisi gibi bi vurgun yemek istemez bizden heralde..

fakat allah korusun her hangi bi savaş v.s olursa arkama bakmadan giderim yani!
  • quote:

Orjinalden alıntı: 2000watts

evet sanki 10 yaşında bir çocuk yazmış
    suriyeden medet umuyor(savaşmadan teslim olan askerler)
    mısırla lıbya gemi yollayacakmış(hayret ne zamandan beri araplar savaş yapmayı biliyor)
    baştan sona saçma
    birde yunanlılar hayatta türkiyeye saldırmaz
    unutun bunları

+100000000000

Suriye daha birkaç sene evvel Apo pez....gine yardım ediyordu,Yunana karşı bizi mi savunacak?Çok komik
  • MeRaK eTMeYiN BiZe BiRŞeY YaPaMaZLaR
  • Peki o zaman size göre değiştiriyorum çok bilmiş dcocuk ağabeyciğim!!!
    - Türkiye Yunan savaşı çıktı
    - Dünyadaki 150 civarı ülke Yunan tarafına geçti..
    - Kimse bize yardım etmedi..
    - Ama savaşı müthiş teknolojisiyle Türkiye kazandı..
    - Kimse ölmedi..

Sevdin mi dcocuk ??

Beni son kez uyarmışsın..SEN KİMSİN LAN!!!!
  • Elinter yapma işte, olayı tatlıya bağlamaya çalışırken gene bir yerinde ateş yakmışlar gibi fırlıyorsun.Herkes düşüncelerinin komikliğinden bahsetmiş ama uğraşılacak talihli ben oldum herhalde..Seni uyardım çünkü şahsıma hakaret ettin..

Bu arada yeni yazdığın senaryo eskisinden de beter olmuş..10 yaşı bıraktım ananın karnından bunu yazmak için doğmuşsun gibi geliyor artık..
  • OK tamam ben sana hakaret etmedim ama yinede Özür Dilerim..
    sende şu çocuk muhabbetini bırak..
    Barış içinde yaşayalım...
  • Elinter abi kafayı mı yedin ? Savaş senaryosu ortaya atmışsın, bir sürü devleti işin içine katarak neredeyse bir Dünya Savaşı oluşturmuşsun şimdi bana gelmiş barış içinde yaşayalım diyorsun..

Çocuk muhabbeti mi ? Dikkat ettiysen sana karşı hep seviyeli cümleler kullandım sen ise , ok, lan gibi cümlelerle seviyeni gösterdin.Bir teori ortaya sunduysan eleştirilere katlanacaksın..

Benim burada en çok dikkatimi çeken kimse bu yazı iyi hoş güzel olmuş dememiş herkes eleştiride bulunmuş öyle ki benimki bunların arasındaki bir halka kalmış ama sen bana kafayı takmışsın.Önceden seni kırıcı birşey yaptıysam ve şimdi hesabını sormaya çalışıyorsun ben özür dilerim ben öyle bir anlam çıkardım..

İstersen daha fazla uzamasın, tadında bırakalım tamam kendine uygun bir senaryo yazmışsın, ve yorumlarımızı almak için buraya yazmışsın, biz de eleştiride bulunduk kötü mü ettik ?

Bu arada cümleni dikkatli okuyunca çocuk derken bu senaryoyu yazan bir çocuk lafını kastettiğini anladım tamam orada biraz haddimi aşmış olabilirim bende orada özür diliyorum..

• quote:

Orjinalden alıntı: elinter

...................................
    - Ve 6. gün sonunda Başbakan ; sabah kahvesini Atina'da içer..

Sevgili elinter, senaryonun gerçeklik payı en yüksek bölümünü quote yaptım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dcocuk

Elinter abi kafayı mı yedin ? Savaş senaryosu ortaya atmışsın, bir sürü devleti işin içine katarak neredeyse bir Dünya Savaşı oluşturmuşsun şimdi bana gelmiş barış içinde yaşayalım diyorsun..

Çocuk muhabbeti mi ? Dikkat ettiysen sana karşı hep seviyeli cümleler kullandım sen ise , ok, lan gibi cümlelerle seviyeni gösterdin.Bir teori ortaya sunduysan eleştirilere katlanacaksın..

Benim burada en çok dikkatimi çeken kimse bu yazı iyi hoş güzel olmuş dememiş herkes eleştiride bulunmuş öyle ki benimki bunların arasındaki bir halka kalmış ama sen bana kafayı takmışsın.Önceden seni kırıcı birşey yaptıysam ve şimdi hesabını sormaya çalışıyorsun ben özür dilerim ben öyle bir anlam çıkardım..

İstersen daha fazla uzamasın, tadında bırakalım tamam kendine uygun bir senaryo yazmışsın, ve yorumlarımızı almak için buraya yazmışsın, biz de eleştiride bulunduk kötü mü ettik ?

Bu arada cümleni dikkatli okuyunca çocuk derken bu senaryoyu yazan bir çocuk lafını kastettiğini anladım tamam orada biraz haddimi aşmış olabilirim bende orada özür diliyorum..

Tamam abi olay uzadı bırakalım..
    Alttaki bi topikten etkilenip sadece 5 dk. içinde yazdım bunları aslında amacım hekesin bi madde ekleyip senaryoyu devam ettirmesiydi ve çok güzel bişey olacaktı ama buralara kadar geldik işte..Sizde mazur görün yani..

• yunanlılar Türkiye ye saldırması imkansız tırsar bu 1
    2.amerika niye yunanistana yardım etsin ki amerika makedonyayı tanıdı yunanlılar amarikaya bozuk attı yani araları iyi değil
    3.suriye hangi gemiyle Akdenizde bize yardım etcek
    4.Türkiye donanmasını küçümsemişsin suriye ninde yardımıyla(vede nato)yardımıyla Akdenizden attık.
    5.nato nasıl yardım edebilir bize natonun başı amerika
  • TÜRK ÜN TÜRKTEN BAŞKA DOSTU YOKTUR.

araplardan hindistandan felan medet umulmaz arkadan vuruverirler.

NE MUTLU TÜRK ÜM DİYENE.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.