Şimdi Ara

Savaş ve Barış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar tolstoy un bu kitabını arıyorum fakat incelediğim kadarıyla iki tane sağlam yayıncı var.Can yayınları ve iletişim yayınları.Fakat bu iki yanındada iletişimde mesela puntolar çok küçükmüş,can yayınlarında da basım hatası varmış.Bu kitabı bankası yayınları neden çıkarmaz ki?Herhangibir bilginiz varmı bu yayıncıların yeni basımı düzeltceğine dair mesela?

• Hocam ocağın sonlarına doğru hasan ali yücel klasikler dizisinde çıkacak savaş ve barış birde sefiller
  • quote:

Orijinalden alıntı: f0rester

Hocam ocağın sonlarına doğru hasan ali yücel klasikler dizisinde çıkacak savaş ve barış birde sefiller

OOOO süper,mükemmel harikulade bende bunu duymak istiyordum işte!!! Çok teşekkürler!!!
  • İki ay önce filan hasan ali yücel klasikleri dizi editörlerinden birine mail atmıştım ocak sonlarına doğru çıkacak dediler istersen birde sen sor http://alisveris.iskulturyayinlari.com.tr/contactus.asp linkte editörlerin mail adresleri yazıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f0rester -- 26 Aralık 2014; 17:55:47 >
  • Yayın evlerini hatırlamıyorum ama bir 2 cilt olanına başlamıştım kopuk ve sıkıcı gelmişti.
    Sonra 5 cilt olanına(tahminim tam çeviri,punto farkı yoktu) başladım,"oo baya götürür beni" demiştim.Ama çabuk bitti:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: myanemicnick

Yayın evlerini hatırlamıyorum ama bir 2 cilt olanına başlamıştım kopuk ve sıkıcı gelmişti.
    Sonra 5 cilt olanına(tahminim tam çeviri,punto farkı yoktu) başladım,"oo baya götürür beni" demiştim.Ama çabuk bitti:)

5 cilt derken?Piyasada en çok 1700-1800 syf var 5 cilt kaç sayfaydı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: f0rester

İki ay önce filan hasan ali yücel klasikleri dizi editörlerinden birine mail atmıştım ocak sonlarına doğru çıkacak dediler istersen birde sen sor http://alisveris.iskulturyayinlari.com.tr/contactus.asp linkte editörlerin mail adresleri yazıyor

Hocam az önce Alkan beye sordum.Bakalım ne diyecek.Ama sen sormuşsan öyle demişse sorun yok.İnşallah bi aksaklık olmazda ocağın sonuna çıkarırlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Almanlar ve 2.dünya savaşı
    21 yıl önce açıldı
    Oğuz Savaş Beşiktaş'ta!!!
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 5 yanlış olmuş:)
    4 cilt.Engin Yayıncılık mış bu arada.
    http://www.kitapyurdu.com/kitap/default.asp?id=47902
  • metinyap kullanıcısına yanıt
    Cevap aldığınız mı acaba? Gerçekten Ocak'ta çıkacak mı? Böyle bir söylenti var .
  • Şimdi alsam mı diye düşünüyordum. İletişim yayınları 35 lira olmuş 2 cilt halinde.
  • rat.planet kullanıcısına yanıt
    Henüz cevap gelmedi ama yukardaki arkadaşa dedilerse sorun yoktur heralde ocak sonuna çıkar.Ben genede cevap gelirse burdan duyururum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AnotheRDie kullanıcısına yanıt
    Ben şahsen söylentilere bakarakdan yakından görmeden almama taraftarıyım.Çünkü dedikleri gibiyse gıcık ola ola okuyamam.Kitap okumak keyif işidir.

• Can Yayınları II cilt okumuştum. Yazım yanlışı yoktu ama yabancı kelimelerden oluşan cümleler, hatta bir iki sayfalık pasajlar canımı sıkmıştı.
  • Arkadaşlar cevap geldi.Malesef ocak ayında değil 2015 senesinin sonunda çıkacakmış.Çevirmeni Tansu Akgün olacakmış.Koray beyden cevap geldi.

• Tansu Akgün kimmiş daha önce adını hiç duymamıştım?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.