tam bi saçmalık senaryo , her yanı tutarsız , nato yunanistana karşı bizden yana saldıracakmış sen safmısın nesin
quote:
Orjinalden alıntı: LordSoth
yunanlılar Türkiye ye saldırması imkansız tırsar bu 1 2.amerika niye yunanistana yardım etsin ki amerika makedonyayı tanıdı yunanlılar amarikaya bozuk attı yani araları iyi değil 3.suriye hangi gemiyle Akdenizde bize yardım etcek 4.Türkiye donanmasını küçümsemişsin suriye ninde yardımıyla(vede nato)yardımıyla Akdenizden attık. 5.nato nasıl yardım edebilir bize natonun başı amerika
10 kere cevap verdim senin gibi bi insan(!) içinde aynı zahmete giremem!!! Dön başa 5-10 kere daha oku belki anlarsın..
quote:
Orjinalden alıntı: Azimkar
tam bi saçmalık senaryo , her yanı tutarsız , nato yunanistana karşı bizden yana saldıracakmış sen safmısın nesin
Yorumların bile senin ne cins olduğunu belli ediyo..Safın önde gideni sensin!!!!
Oldukça saçma noktalar var... Yunanistan ne yapar eder, Türkiye'ye saldırmaz... Başka birşeyler düşünür. İzmir'in işgalinden İstanbul'un bize teslimine kadar tam 200.000 Yunan askeri öldürüldü. Yunan halkı artık "Evlatlarımızı istiyoruz, canavar Türklerin ellerinde hepsi birer birer ölüyor, giden gelmiyor" diye zırlayıp ayaklanmıştı zamanında. Arkadaş çok güldüm, bize yardım edene bakın: SURİYE... Daha dün pkkya kamp hazırlatan, general bozuntularını ikide bir apoyla görüştüren, teröriste ve irtica faaliyetlerine sonsuz destek veren Suriye, ne oldu da Türkiye'ye yardım etme gereği gördü acaba? Müslüman ülke, kardeş ülke diye avutmuşsun kendini, bugüne kadar hangi müslüman ülkenin yardımını gördü Türk milleti? Sorarım sana. Hindistan'ı araya katmışsın, adam niye binlerce kilometre ötedeki Türklere yardım etme ihtiyacı duysun ki? Zaten nasıl edebilir? Mantık sıfır burada. Yunanistan'ın arkasında Avrupa Birliği var, ki o devletler durup dururken koskoca bir ülkeye saldırmayı göze almaz. Burada atıp tutarken iyi, neymiş "Yunanistan'ın nüfusu İstanbul kadar değil"miş. Heralde adamın eli armut toplamıyor. Buradaki düşünce inanılmaz saçma, "biz Yunanistan'a çıkınca Yunanlılar elleri havada teslim olur" gibi saçma bir görüş var. Senin memleketin bugün işgal edilse nasıl silahını kaptığın gibi, koşa koşa savaşmaya gidersen, Yunan da aynısını yapacak, bu kadar dar bakış açısı görmedim. At gözlüğüyle bakıyorsun. Herşey "Metal Fırtına" gibi kitaplarda kurgulanan şeylere benzemiyor. Bence ne tarih, ne kurgu, ne mantık konusunda çalış, sadece subjektif bak olaylara.
böyle devam et acemi Metal Fırtına'cı seni , baylar bayanlar elinter den " TENEKE FIRTINA" başlıyorrrrrrrrr........ Coming Soon
quote:
Orjinalden alıntı: elinter
quote:
Orjinalden alıntı: Azimkar
Yorumların bile senin ne cins olduğunu belli ediyo..Safın önde gideni sensin!!!!
quote:
böyle devam et acemi Metal Fırtına'cı seni , baylar bayanlar elinter den " TENEKE FIRTINA" başlıyorrrrrrrrr........ Coming Soon
Kuyuya taş atmayın
silin şu saçmalığı!
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme