Şimdi Ara

Türkiye’nin gelmiş geçmiş en iyi 3 kalecisi..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2. Mondragon
    3. Cordoba

Aksini iddia eden muhtemelen 2000lidir. ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• büyük ihtimalle kendin 2000'lisin :) Mondragon Cordoba'nın yedeğiydi nasıl oldu da daha iyi oldu :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rock.n.Rolla

büyük ihtimalle kendin 2000'lisin :) Mondragon Cordoba'nın yedeğiydi nasıl oldu da daha iyi oldu :D

Eskilerin oyunu Fifa 98'de basketbol sahasında maç çevirirdik, tatlım. ;)
  • volkan demirel

muslera

serdar kulbilge

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taffarel Cordoba Mondragon 3 de çok iyi kaleciler değil. Abartılan isimler. 3 de izledim. Mesela Rüştü 3'ünden de iyi kaleci. Ne kadar sevmesemde Volkan da 20 yıldır as kaleci. Kolay bir şey değil. Tabiki izlemesem de Şenol Güneş. Kariyeri ortada.
  • Mondragon denince aklıma hep bu gol gelir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Spider-Man

Mondragon denince aklıma hep bu gol gelir.

Peki bu video denince? ;)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gelmiş Geçmiş En İyi FM 2008
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Taffarel ilk sırada gelir doğal olarak. Ülkeye gelmiş en kariyerli yabancılardandır. Onu geçtim hagi ile birlikte dünya çapında alanında önemli isim denilebilecek oyuculardandır. Sol bekte carlos ne ise kalede taffarel odur.

Ben ikinci sıraya friedelı koymak isterim. Taffarel kadar başarılı olmasa da karakteri ve oyunculuğu ile hem ülkemizde hem de dünyada sayılı oyunculardandır. En son 40 yaşına kadar falan oynadı sanırım. Alanında en iyi olmayabilir ama bence manen bile bir sıralama olsa bu listeye girmelidir.

Üçüncü sırada ise Simovic gelir bence. O da dönemi için ikonik bir isimdir. Adını tarihe yazdırmış herkesin sevgilisi olmuş birisidir. Evet herkes bilmez, en iyi kalecilerde ilk on desen kimse saymaz belki ama çoğu galatasaraylının, mahalle maçlarında kaleye geçtiğinde, ben simoviçim demişliği vardır. (bir vakabayaşidir bizler için adeta.)
  • o değil de bu ikisinden sonra kaleci gelmedi ülkeye. Muslera az umut veriyordu sonra cortladı. Bunlardan sonra da anca Rüştü'yü yazarım .
  • froce1903 kullanıcısına yanıt
    Aynen hadi biz abartıyorduk da Taffareli 101 maç oynatan Brezilya nasıl abartıyordu onu anlayamıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rock.n.Rolla

o değil de bu ikisinden sonra kaleci gelmedi ülkeye. Muslera az umut veriyordu sonra cortladı. Bunlardan sonra da anca Rüştü'yü yazarım .

Rüştü de gerçekten iyiydi.
  • Sıralamasız;

Claudio Taffarel

Jean-Marie Pfaff

Toni Schumacher

• Taffarel - Rüştü - Muslera
  • Türkiye’nin gelmiş geçmiş en iyi 3 kalecisi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: DinoCrocetti

Aynen hadi biz abartıyorduk da Taffareli 101 maç oynatan Brezilya nasıl abartıyordu onu anlayamıyorum.

Volkan 20 yildir as kaleci kolay bisey degil diyo. Brezilyada yillarca kalecilik yapan Taffarel abartiliyo diyo Brandnew iste kaale almamak lazim. He demek sevaptir he deyin

• cenk gonen
    gunay guvenc
    eray iscan
  • DinoCrocetti kullanıcısına yanıt
    Taffarel Gs den önce kulüp bulamadı brezilyada alt lige giderlen Gs'ye transfer oldu. Brezilya milli takımının da en zayıf yeri olarak gösteriliyordu o dönem kale. Ayrıca kötü de demedim. İyi kaleciydi ama abartıldığı kadar iyi bir kaleci değildi. Benim gözümde Cordoba da aynı şekilde çok üst düzey bir kaleci değildi mesela. Bazı oyuncular dönemsel olarak şanslı zamana denk geliyor. İnsanların gözünde farklı yere konuyor. Benim için kriter 10 yıl üstü bir büyük takımda kalecilik yapabiliyorsan iyi kalecisindir. Rüstü volkan Şenol güneş bunu başarmış kaleciler.
  • GeorgeTheBest kullanıcısına yanıt
    O dönem Brezilya milli takımında oynayacak kaleci mi vardı? Taffarel kuüpsüzken bile yokluktan oynatıyolardı. Gs ye gelmese brezilyada keşişlere karşı kalecilik yapacaktı. Milli takımda yıllarca kalecilik yapmış. Onun için İtalya kariyeri PArma Reggina. 94 de dünya kupasını kazanan Brezilya da tüm oyuncular dev takımlara giderken Taffarel Regginadan ülkesine Athleticoya döndü. Kim takar Taffareli. O dönemde küfür edip duruyolardı. Bilmesek inanacaz. Gs 'lilerin sorunu herkesi cahil sanmak galiba.
  • Fabri var son yılların efsane en iyi kalecisi

Fabri
    Muslera
    Karçemaskas

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben mondragon'un musleradan iyi olduğunu düşünmüyorum.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.