Şimdi Ara

Türkiye'nin en değerli markaları belli oldu: Togg kaçıncı sırada? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
2.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir tane teknoloji şirketi yok listede. Durumun ne denli berbat olduğunu yazmaya gerek yok. Koca teknoloji çağında hele. Garip bir şekilde de vergi affından yararlanan bir çok marka var listede. Yine vatandaş üzerinden dolaylı yolla vergi alınan markalar listede.

Komedi harbi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şirketlerin çoğunun kuruluşunun Cumhuriyetin ilk 2 çeyreğinde olduğu, sonra çeyrekte marka olarak ortaya bir şey konmaması ilginç değil mi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Propaganda bu sefer yanlış oldu gibi admin

• CWaRRioR kullanıcısına yanıt
    geçen gün youtube'da bir diyetisyen videosu izledim. adam diyor ki meyve sebzede ilaç kalıntısı var. o yüzden fazla tüketmemek lazım 😃 yani artık halk alışmış, zehirli meyve sebze yemeye önlem olarak az. tüketin diyor. buradaki arkadaşlar da hala alkol duyaru yapıyor

Bunlar batarsa ülkeye faydası olur. Sırayla;
    -Halkın başına vergi sardı.
    -Her çikolatasının tadı artık berbat kimbilir içinde ne var ve şok market kurumsallıktan en uzak market. Bunca yıllık holding olarak a101 denen kan emici çöp marketten bile daha az profosyonel olmayı nasıl başardınız?
    -Hâla ayakta olması halkımızın zekasını gösteriyor aldığın ürün daha evden çıkmadan yırtılır üstüne uzun zamandır ucuz da değil üç kuruş ekleyip defol git yabancı bir markadan tipi düzgün yırtılmayan birşey al.

Haklı olabilirsiniz, gerçekten haklı olabilirsiniz; fakat başkasının düşüncelerini değiştirmek söz konusu olunca haklı olmanız büyük bir olasılıkla hiçbir şeyi değiştirmeyecektir. Her on tartışmanın dokuzunda taraflar kendi haklılıklarına, tartışmaya başlamadan önce inandıklarından daha çok inanmaktadırlar. Tartışmayı kazanamazsınız. Çünkü kazansanız da kaybetseniz de bir şeyleri kaybetmişsinizdir. Neden? Diyelim ki diğer kişiye karşı bir zafer kazandınız ve onun fikirlerini bir paçavra gibi parça parça ettiniz, kafasının çalışmadığını kanıtladınız. Peki ya sonra? Siz kendinizi iyi hissedeceksiniz. Ya karşınızdaki kişi? Onu küçük düşürmüş olacaksınız. Gururu kırılacak. Size gücenecek. Ayrıca unutmayın: Düşüncelerinin yanlışlığı kanıtlansa da, insan aynı düşünceleri savunmaya devam eder. Bir münakaşadan en iyi sonucu almanın tek yolu münakaşadan kaçınmaktır. -Dale Carnegie
  • Stoa kullanıcısına yanıt

Vestel le ilgili değişik duyumlar geliyor zaten.

Eti dururken zülkere ne gerek var.

3 çocuk büyüttüm.

LC Waikiki iyi var dedim defalarca.

15 yılda çok geliştiler son zamanlarda kalitesiz kumaşlara fazla yer verseler de. İstanbul'da mağazalarında kasa önünde ödeme sırasında elinde dövizle yabancılarla dolu hep.

Özellikle Şişli,Beyoğlu ve Vialand mağaazalarında yabancı müşterisi çok yoğun.

Ürünler mi müşteriyi çekiyor,LC Waikiki ismi mi çekiyor düşündüm çok kez.

Dostlar. Yıllardır başta sıcak fırsatlardaki konularda olmak üzere,tavsiye öneri,bilgi istenen konularda ihtiyacı olanlara yardımcı olmak için emek verdim zaman harcadım. Para ile satılan kodları bedava verdim.Burada 1 kuruş para almadım kimseden.Amacım bütçenize yardımcı olmaktı.Ben burada terbiyesiz,nankör,çirkef insanlara daha fazla sabredemiyorum.Onlara yardımcı olmak istemiyorum.Forumu bırakıyorum.X`de olacağım.Dostlar bizi hatırlasın.
  • tadanyz kullanıcısına yanıt

Yani çok enteresan, Oyak yılda 360000 otomobil, 750000 motor üretiyor.

Nereden baksan 10 milyar dolar üzeri cirosu vardır ve bu listede nasıl yok anlamadım.

Ben de 40 yaşındayım hocam, kendim LCW ile büyüdüm. 10 yaşında kızım var. Onu da büyük oranda LCW'den giydiriyorum. Tabi biraz da bütçe meselesi ama fiyatına göre kalitesinden çok memnunum. Geçen sene iş yerinden giyim kartı verdiler. Defacto'da kullanılıyordu. Neredeyse aldığım tüm ürünler 1-2 ayda kalitesizliği belli etti. Dediğin gibi yabancıları ben de çok görüyorum. Umarım uzun süre bu başarısını sürdürür.

AMD9800X3D MSI PRO X670-P WIFI AM5 DDR5/Arctic Liquid Freezer II 360 A-RGB / MSI 5080 Triox OC / LG C3 48 İnç" Oled Monitör/ PHANTEKS ENTHOO 719 10 fan/ Cooler Master V1000 Vangard 90 Plat 1000w/ Kingston Fury Beast RGB AMD EXPO 32GB 6000 mhz cl32 / Samsung 990Pro 1000 GB M.2 /2x 1 TB Samsung 970 EVO PLUS/2x Samsung 860 pro 500 gb /SEAGATE 1TB BARRACUDA/TRANSCEND 128GB 320/Creative Sb Z Pcı-E Ses Kartı LG BH9520TW 3D Bluray Ev Sinema Sistemi /Razer NAGA EPiC/Razer Anansi Expert MMO -Corsair Gaming K95 RGB Platinum Cherry MX Brown
  • Togg öncelikle halkın otomobili mi buna karar versin ikincisi otomobil markası mı teknoloji şirketi mi belli değil. Togg halkın otomobili olsaydı halka hitap eden araçlar üretirdi ikincisi araçlarına akıllı cihaz demezdi teknoloji şirketi değilse otomobil markasıdır Togg araçlarına akıllı otomobil demesi daha mantıklı olur Togg piyasada yok olup kaybolmak istemiyorsa yeni modelleri hızlı bir şekilde piyasaya sürmelidir yoksa işi çok zor keza Avrupa'ya sonra global anlamda yeni modelleriyle dünya otomobil pazarına açılmalıdır yerli pazar Togg için yeterli değildir

• Çoğu İsrail menşei kalkmışlar Türk malı yapmışlar bizde yuttuk

• En değerli marka vestel ise neden şu an ekonomik zorluklarla baş ediyor?

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.