Türkiye iç çatışma riskinin en yüksek olduğu ülke
-
-
Analiz linki var mı?
Neye göre bu grafik?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
https://www.bnnbloomberg.ca/business/international/2024/08/14/threat-of-us-civil-unrest-is-low-but-rising-analysis-finds/
Parası olan düdüğü çalar okutmuyor bize
"Weak institutions, rising factionalism help predict conflict" demişler ama
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ry4n -- 18 Ağustos 2024; 16:12:25 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Türkiye'de iç çatışma tezgahlıyoruz demenin farklı yolu.
-
10 yılda 15 milyon ne idüğü belirsiz tip doldurursun bir ülkeye millette senin içini karıştıtıverir. Ne bekliyordunuz?
Türkye sıradaki hedeflerden biri ve bu ülkenin yönetimi her türlü oyuna düşmesiyle ünlüdür.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 16 Ağustos 2024; 14:9:32 >
-
iç savaş zaten tezgahlanmadan çıkmaz
"tezgahlamanın en kolay olduğu ülke" demek istiyorlar
-
İç savaşın bahanelerinden biri olabilir sadece. Sorumsuzluk , baş bozukluk ve ahlaksızlık liberal politiklar ve bireyselleşme ile buluşur bir de gelir dağılımındaki adaletsizlik ve enflasyon eklenşrse İç savaşa gerek yok kendiliğinden yozlaşıp , çürüyüp gidecez böyle devam edersek. Müthiş bir vurdumduymazlık var ülkede, her alanda ama. Siyaset değil sadece, toplumsal bir çöküşün ve felaketin eşiğindeyiz gibi geliyor bana.
-
O başı bozuklukları, yozlaşmayı, sorumsuzluğu desteklerken bunları biliyorsun yani.
-
Konuyu sağa sola çekmenin manası yok. Siyasi bir mesele konuşmuyoruz. Sistemik bir meseleden bahsediyorum. Özal ile başlayan Erdoğan dönemi zirve yapan Liberal politikalara hepimiz , halk olarak balıklama atladık, Dünya'ya açıldık, serbestlik çok hoşumuza gitti, yedik, içtik, " tüketim özgürlüğüne " kavuştuk , her şeyi gördük ama yolun sonuna geldik. Özeleştiri yapacaksak evet Liberal Demokrasi kötü bir şeymiş. Geç farkettim . Hem liberal demokrasiyi savunup hem de yozlaşmadan şikayet etmek olmaz.
-
Eğer 20 yıldır kasıtlı olarak ülkede bir şeyler yapılıyorsa, kasıtlı olarak ülkeye milyonlarca ne olduğu belirsiz mülteciyi alıp, 720bin tanesi kaybediyorlarsa bu durumda o kasıtları bilerek destekleyenler elbette baş sorumludur.
Sen daha geçen başı açık kızlara karışılmasına destek verdin. Olayı "dünyaya açıldık ondan" şeklinde indirgeme yani.
-
Sosyal medya trolleri, fondaş medya ve rte düşmanları bunu beğendi.
-
Aracını yolun ortasına bırakıp giden , çöpünü yere atan , sırada beklemeyi bilmeyen, haddini bilmeyen, hak çiğneyen, saygısız, bencil , her alanda torpil ve avanta peşinde, kısa yoldan köşeyi dönmeye ayarlı, gemisini yürüten kaptan edalı milyonlarca insanın olduğu toplumda biz gereksiz yere siyaset konuşuyoruz diyorum. Siyaseti de belirleyen onun üstünde bir bela var başımızda. Bizi yok edecek olan budur.
-
Bu saydıklarının son yıllarda bu kadar çok olmasının sebebi de siyaset ama. Eskiden de bu saydıkların vardı ama bu kadar abartılı ve göze batan şekilde yoktu. Yıllardır ülke bu şekilde her alanda yozlaşıyor diye uyarıyoruz. İmam-cemaat ilişkisi sonuçta.
-
Kaçakları doldurup riski artıranlar utansın.
-
türkiyenin doğusu kesinlikle türkiyeden ayrılacak geçen yıl gittim şok oldum türkçe bilen yok. türkiyenin doğusu tamamen kürtçe konuşanlardan oluşuyor. adamların kültürü ve dilinin türkiyenin batısıyla alakası yok başka bir ülke gibiler. türkiyenin güneyide araplaşmış yine türk kültürü ve dili oralardada azalmış
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabakara61 -- 16 Ağustos 2024; 17:31:43 > -
Geçmişteki Yunan, Sırp, Ermeni vs. çıkan tüm isyanlar dış destekle gerçekleştirilmiştir.
İsyan dış destek almazsa zaten başarılı olması imkansız.
Yüzbinlerce silah, milyonlarca mermi ve sürekli lojistik destek gerekiyor. Bunu da ancak bir dış ülke sağlayabilir.
Türkiye'de iç çatışma riski görmüyorum.
Mültecilerin keyfi yerinde.
Keyfi yerinde olmayanda ya Avrupa'ya firar ediyor yada Suriye'ye geri dönüyor.
Suriyeli, Afgan zaten savaştan bıkmışta kaçmış buraya. Gel savaş desen buradan da kaçar arkasına bir daha bakmaz.
-----
Bence iç tehlike anlamında 1 numarada ABD var. 400 milyon ateşli silah var halkta.
Zenci-Beyaz yada Sol-Sağ kavgası bir başlarsa değil Amerikan ordusu, 10 tane daha orduları olsa asla durduramazlar.
Dış desteğe de gerek yok, her ev bir cephane. Tüm manyaklar, psikopatlar yine burada.
2 numaraya da Meksikayı yazarım. Kartel-Hükumet çatışması çıkabilir. ABD de dışardan fiştikler.
Kartellerin silahı, Hükumetten fazla.
Bloomberg Amerikancı analiz yapıp yine şaşırtmamış. Hizmet ettiği yer belli.
-
Azinlikarin yaninda kendi ulusunuda en fazla zulmeden ulke anlami da cikar..
Millet barınabileceği bir ev bile bulamıyor ev almasını geçtim insanlar kirasın bile ödeyemiyor,kiralayamıyor.Bu ortamda iç savaş çıkmaz diyenler ne zaman çıkar onu söylesinler de bilelim.
antep, kilis, antakya, urfa da bir ayaklanma olsa
3.gün suriyeye bağlanabilirler.
oralarda durum o kadar vahim!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
iç savaş zaten tezgahlanmadan çıkmaz "tezgahlamanın en kolay olduğu ülke" demek istiyorlar |
Eğer 20 yıldır kasıtlı olarak ülkede bir şeyler yapılıyorsa, kasıtlı olarak ülkeye milyonlarca ne olduğu belirsiz mülteciyi alıp, 720bin tanesi kaybediyorlarsa bu durumda o kasıtları bilerek destekleyenler elbette baş sorumludur. Sen daha geçen başı açık kızlara karışılmasına destek verdin. Olayı "dünyaya açıldık ondan" şeklinde indirgeme yani. |
10 yılda 15 milyon ne idüğü belirsiz tip doldurursun bir ülkeye millette senin içini karıştıtıverir. Ne bekliyordunuz? Türkye sıradaki hedeflerden biri ve bu ülkenin yönetimi her türlü oyuna düşmesiyle ünlüdür. |
Sen ülkeyi yol geçen hanına çevirirsen, sınırları eleğe çevirirsen, neidüğü belirsiz 10-15 milyon sığınmacıyı doldurursan, Açılım Süreci saçmalığıyla Türk milliyetçiliğini ayaklar altına alırsan, FETÖ ile aynı yatağa girersen, ödün üzerine ödün verirsen olacak olan budur. |
O başı bozuklukları, yozlaşmayı, sorumsuzluğu desteklerken bunları biliyorsun yani. |
Türkiye'de iç çatışma tezgahlıyoruz demenin farklı yolu. |
Evet, tarihe yolculuk yapınca gerçekleri görüyorum. Anadoluya kim millet olarak göç ettiyse oradaki halkın anasını bellemiş. Buna biz Türkler de dahil. |
Benzer içerikler
- furkan bölükbaşı sevgilisi
- semerşah hangi cemaatin
- savunma sanayi mühendis maaşları
- reisten sonra kim gelecek
- b ehliyet 125 cc eğitimi ücreti
- e devlet kimlik kısıtlama
- ısı pompası mı doğalgaz mı
- 112. kanal aktif etme iphone
- teslim alınmayan kimlik nereye gider
- trendyol kime satıldı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X