Şimdi Ara

Türkiye'deki Oyun Fiyatları | Mail ve Twit Kampanyası! [İlk Sayfayı İnceleyin | Sessiz Kalmayın] (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
562
Cevap
15
Favori
13.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
104 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Desteğimi verdim ve sonuç maalesef çıkmadı. Zaten Türkçe oyunlar haricinde oyun almıyorum Türk PSN'den. Artık bütün oyunlarımı kardeşlikle US PSN'den 60$'a alır keyfime bakarım. Benim bir oyuna 200 lira verecek bütçem yok. O kadar parayla 3 tane PS4 oyunu alıyorsun kardeşlikle.
  • Daha bu sabah TR PSN'de biraz gezindikten sonra birkaç ilgili mecraya serzenişte bulunmuştum:) Sonrasında bu konuya rastlamam ilginç oldu.
    PS4 ile birlikte oyun fiyatlarında ciddi bir yükseliş var. TR PSN, UK PSN'in sömürgesi olmaya devam ettikçe bu gidişat sürecektir. Bu fiyatlar ile
    indirim zamanları hariç asla TR PSN'de işim olmaz. Maalesef PlayStation TR basiretsiz ve yalaka kişiler tarafından yönetiliyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackwater

Bir mail de tr psn'nin paypal desteklemesi için atsak süper olurdu. US ve UK bu şekilde ödeme yapabiliyor, bizde yok ama.

Pay Pal destekleniyor diye biliyorum, hatta tr store da reklami cikio arada now supports diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar yine gümrük vergisi diyorlar. Mail cevabında bu yazıyor. Cevap veren Türk birisi Irfan Yasin adı. Onlarda haklı çok fazla vergi var bu ülkede ama hizmet 0
  • Kimse kusura bakmasıb ama bende önceden orjinal oyunları destekliyordum.Fakat oyunların pahalılığı canıma tak etti 1-2 yıl önceki oyunu zorla 100 tl ye bulabiliyordum.Buda bütün oyun oynama isteğimi bozuyordu.Üstüne bide hacklenmiş ps3ler üzerinden online oynama haberini duyunca mecbur ps3 kırdırdım şimdi çok rahatım kendi kendime önceden ne kadar enayimişim dedim.

• Rusya'ya özel uygun fiyatlı oyunlar çıktığı gibi bize de çıkabilir. Fiyatların alınabilir düzeye inmesinde üretilebilecek bahane yok. Sadece üretici firmalarin ve dağıtıcıların durumdan haberleri ve çözüm için ilgileri olması gerekli.
  • Emeğinize sağlık güzel yazmışsınız ancak dikkate alınacağını zannetmiyorum. USD Store, spotçular ve ortak hesap gibi alternatiflere devam. Zaten mağazadan gidip 250 tl ye oyun alacak halimiz yok gülüp geçiyorum ben o rakamlara

• Bu davada bende varım arkadaş, çoktan başlaması gereken bir kampanyaydı.

ÖTV + KDV yıllardır sabit ama oyun fiyatlarını her yıl 20 lira 20 lira artırıyorlar.

Kan emici distribütörler, orijinal oyun seven biz Türk gamerların iyi niyetini suistimal ediyor.

Şeytan diyor, konsol oyunculuğunu bırak, eski günlerde ki gibi PC oyunculuğuna dön ve korsanın dibine dibine vur ama harama el sürmekten korkuyorum işte, bu gidişle dinden imandan çıkaracaklar. Emek hırsızlığı falan demiyeceğim, korsan oyuna başlayacağım.

Bu ne lan böyle, parayı yolda mı buluyoruz. ÖTV ise ÖTV, KDV ise KDV bu çileyi bütün Türkiye çekiyor ama bu vergiler yıllardır sabit oranda duruyor ve sabit oranda durmasına rağmen, oyun satıcıları bunu bahane ederek, zam yapıp karlarına kar katıyorlar.

Twitter kullanmadığım için, ilgili metni, gereken yerlere e-posta attım. Gerisi Kaz Hirai' ye kalmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virtual Reality -- 29 Haziran 2014; 15:40:31 >

• Gönderdim bende herkesin duyarli olmasi gereken bir konu

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ERIKCI -- 29 Haziran 2014; 16:25:22 >
  • Sonuna kadar destekliyorum mailde attım.Her yaz oyun yüzünden parasız kalıyorum arkadaşlarla dışarı yemek yemeye çıkamıyorum!

• Dijital oyun nasıl 209 lira oluyor? Gerçekten kafayı yiyeceğim. Kutuluya bahaneleri var. Dijitalde ne haltlar çeviriyorlar?
  • Demiştim demeyi sevmiyorum ama demiştim. Bu mailleri PSN ye atmak yerine gümrük bakanlığına, Maliye Bakanlığına atmak gerekiyor.
    Onlar kutulu oyunlara abartı vergi koydukları sürece bu ülkede amerika fiyatları ile oyun almak hayal.
    PSN son derece haklı. Adamlar ülkedeki satıcılarını koruyorlar. Onlar gümrük vergisi KDV ÖTV dahil Amerika'daki fiyatların iki misline oyun satmak zorunda. Senin pazarlama kanalın 200 e oyun satarken sen 100 e satamazsın.

• Elimizden geleni yaptık,bundan sonra onlar düşünsün.
  • Yayınlandı mı bilmiyorum ama bana gelen mail de şu şekilde;

Dear Sir/Madam

Thank you for contacting Sony Entertainment Network.

We are sorry to learn about your experience with your SEN account in regards to the games’ prices, and please accept our sincere apologies for any inconvenience you may have encountered so far.

In an attempt to be of further assistance, we recommend you to please contact the PlayStation Support Team at 0203 538 2665 or via e-mail at help@uk.playstation.com and they can gladly consider your concern and see what further help we could offer in regards to this matter. For more details please check the below link for your concern:
    http://community.eu.playstation.com/t5/PSN-General/Playstation-Support-Number-UK/td-p/1836480

Thank you for taking the time to send us your feedback, which is highly appreciated. Should you have any further enquiries related to Sony Entertainment Network, please feel free to reply to this e-mail or contact us on 0844 369 0108 (Mon-Fri 8:00am-6:00pm).

Yours sincerely,
    Hanan Fikry

Support:http://www.sony-europe.com/support/
    Sony Belgium, bijkantoor van Sony Europe Limited.
    Da Vincilaan 7-D1 - B-1935 Zaventem – Belgium

ilk maili zaten help@uk.playstation.com adresine atmıştım. Geri cevap olarak bu maile atın dediler. Dedikleri maile attık. Bunlar da tekrardan help@uk.playstation.com adresine mail gönderin ya da telefon edin diyorlar. Türk'e Türk gibi taktik uygulayıp dolşatırıp duruyorlar

• Şuanda konsol sahibi olmasamda haklı davanızda bende yanınızdayım. Ülkemdeki oyun fiyatlarını boykot ediyorum gerekli adreslere mailleri yolluyorum
  • Sonuna kadar destekliyorum ve gerekli yerlere mail ve twittleri attım i emeğine sağlık güzel hazırlanmış metin .
  • Tüm konsolları sattım, kurtuldum bu dertten. Yinede mail attım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YoK

Demiştim demeyi sevmiyorum ama demiştim. Bu mailleri PSN ye atmak yerine gümrük bakanlığına, Maliye Bakanlığına atmak gerekiyor.
    Onlar kutulu oyunlara abartı vergi koydukları sürece bu ülkede amerika fiyatları ile oyun almak hayal.
    PSN son derece haklı. Adamlar ülkedeki satıcılarını koruyorlar. Onlar gümrük vergisi KDV ÖTV dahil Amerika'daki fiyatların iki misline oyun satmak zorunda. Senin pazarlama kanalın 200 e oyun satarken sen 100 e satamazsın.

Hocam ne ÖTV si ne KDV si ya, bu ülkede 6-7 yıldır aynı ÖTV aynı KDV oranı var. ÖTV KDV artış göstermediği halde, bu oyun satıcıları kafalarına göre her sene 20 20 fiyat artışı yapıyorlar. Sonysi de aynı halt, Aral' ı da aynı halt, spotçusu da aynı halt

Telefon piyasasında da aynı şerefsizlik söz konusu, Amiral gemisi telefonlara her model 200 200 bindiriyorlar.

• oyunsuz duramassın
    bende denemiştim daha önce oyunsuz durulmuyor dostum
    insanı kaşıntı tutuyor alışmışız bir kere
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.