Şimdi Ara

Türkiye'deki En İyi 8 Termal Macun Kapışıyor [ Vol. 2 ] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
294
Cevap
28
Favori
43.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

Üstte bununla ilgili açıklama yaptı.
    Hakikaten macunda noctua bütün rakipeleri geride bırakmış bir tek yerde var oda inventusta arkadaşların dedikleri gibi fiyat olarakta biraz üst seviye kalıyor

Test için teşekkürler elinize sağlık o sistemi sök tak elinize almazsanız iyidir daha önce pentiumlu sistemi takarken fanın ayağını kırmıştım
  • Nth1 ve h100i 4 fan ile 4790K 4.4 ghz 1.100 v ile oyun oynuyorum. Max sıcaklık 48 derece fanlar 500 rpm de 5ghz 1.385voltla oyun oynuyorum fan profilleri balanced 65 gecmiyo. Daha iyi bi macun var ama h100i de sıkıntı çıkarır diye sadece delid için aldığım liquied ultra. NT h1 fiyatını sonuna kadar hak ediyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: boss06

Nth1 ve h100i 4 fan ile 4790K 4.4 ghz 1.100 v ile oyun oynuyorum. Max sıcaklık 48 derece fanlar 500 rpm de 5ghz 1.385voltla oyun oynuyorum fan profilleri balanced 65 gecmiyo. Daha iyi bi macun var ama h100i de sıkıntı çıkarır diye sadece delid için aldığım liquied ultra. NT h1 fiyatını sonuna kadar hak ediyor.
    Çok güzel bir inceleme, elinize sağlık hocam :)

Orijinalden alıntı: talhadogdu

Çok güzel bir inceleme, elinize sağlık hocam :)

Alıntıları Göster
    İnventustan kasayı sipariş ederken NT-H1 de satın almıştım.Hatta bu macunun kullanılmasını söylemiştim..Gerçektende 4790k da performansını gösteriyor.İnceleme için teşekkürler..

Orijinalden alıntı: AnqelTR

Yine güzel inceleme fakat kasa modelinizi goremeidm
    Elinize sağlık , listede yer almayan Cooler Master IC Essential E2 hakkında ne dersiniz performans açısından kaçıncı sırada olurdu ?

@OneTreeHill
    AMD Ryzen 7 5700X3D 4.1GHz || MSI MAG B550 Tomahawk || G.SKILL Ripjaws V 32 GB (2x16) 3600 MHz DDR4 || Powercolor RX 7800 XT || 2X Kioxia EXCERIA 480GB 3D TLC || Hikvision C100 480GB 3D TLC || Kingston NV2 500GB NVMe || Seagate BarraCuda 1TB 7200 RPM || Rampage MAJESTY || GAMEMAX 800W 80+ || SAMSUNG CJG50 27" 144Hz 2K QHD
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Wayne

İnventustan kasayı sipariş ederken NT-H1 de satın almıştım.Hatta bu macunun kullanılmasını söylemiştim..Gerçektende 4790k da performansını gösteriyor.İnceleme için teşekkürler..

Alıntıları Göster
    Güzel inceleme olmuş. Noctua yine farkını koymuş ortaya

Bu arada termal macunun nasıl sürülmesi gerektiğine dair güzel, uygulamalı bir video. Tavsiye ederim herkese:

AMD Ryzen 7 5800X3D // NZXT Kraken X62 // ASUS Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II // MSI RTX 5080 16G VANGUARD SOC LAUNCH EDITION // G.SKILL RIPJAWS DDR4 3200 Mhz CL16 2x16 GB // Corsair HX850i // Phanteks Enthoo Evolv ATX TG // WD_BLACK SN850 1TB // LG Ultragear 27GN880-B // Lenovo Legion R27qe // XPG Summoner Cherry MX Blue // Logitech G903 // Edifier M3200 2.1

Ibanez RG370AHMZ-BMT // Behringer U-PHORIA UMC204HD // BIAS FX 2 Professional

• quote:

Orijinalden alıntı: Elessar Eredhian

Bu arada termal macunun nasıl sürülmesi gerektiğine dair güzel, uygulamalı bir video. Tavsiye ederim herkese:

Alıntıları Göster
    Herkesin alabileceği macunların incelemesi 10 numara 5 yıldız olmuş, macun almadan önce herkes önce bu incelemeye bakmalı zaten alınabilecek te 3 macun gördüm noctua ve zalmanlar. Fiyatlarda çok afaki rakamlar değil, Noctua üzerinde 15 kullanımlık yazıyor zaten yılda bir kere değiştirseniz 15 yıl idare eder
    Intel Skylake I7 6700K/Asus Z170 Gaming Pro/Asus Strix R390 DirectCU III OC/G.Skill Ripjaws V DDR4 2666MHz CL15 XMP 16GB (2x8GB)/Sandisk Ultra II 480GB SSD/WD Caviar Black HDD 1TBx2/Seagate Pipeline 2TB/Creative Sound Blaster X-Fi Titanium Fatality Pro/Seasonic X-1050xm2 Gold/Corsair Carbide 500R-CM JetFlo White Led x 6/Corsair H100i GTX - CM JetFlo White Led x 2-Noctua NT-H1/Lamptron FC5 V3/Asus VG279Q Freesync-144Hz-1ms/Logitech X-540-Logitech Z-506/Hyperx Cloud II-Asus TUF Gaming H3/Logitech G810 Orion Spectrum(Romer-G)-Razer Blackvidow V3(Razer Green)-Razer Huntsman TE/Razer Viper-Razer Deathadder V2-Logitech G403-Logitech G203 LIGHTSYNC/Steelseries QCK XXXL-Logitech G640-Steelseries Qck+ Heavy L-Steelseries Qck NIP Edition/Razer Mouse Bungee
    darkness in your mind

• quote:

Orijinalden alıntı: Elessar Eredhian

Alıntıları Göster
    eskiden boyle dertlerimiz yoktu gumus bazli sur gec artic silver 5 forumda da meshurdu.peki as5 gibi kati olan, sulu olmayan macun var mi soyle baya kati?

https://ibb.co/JFcsQyQL

• Zalman STG-2 öyle sanırım kullananların söylediğine göre, bende Tuniq TX-3 var baya baya katı sıkamıyorum bile o derece Thermaltake TG-3 te baya katı TX-3e göre daha kolay sıkılıyor tabi.
    Intel Skylake I7 6700K/Asus Z170 Gaming Pro/Asus Strix R390 DirectCU III OC/G.Skill Ripjaws V DDR4 2666MHz CL15 XMP 16GB (2x8GB)/Sandisk Ultra II 480GB SSD/WD Caviar Black HDD 1TBx2/Seagate Pipeline 2TB/Creative Sound Blaster X-Fi Titanium Fatality Pro/Seasonic X-1050xm2 Gold/Corsair Carbide 500R-CM JetFlo White Led x 6/Corsair H100i GTX - CM JetFlo White Led x 2-Noctua NT-H1/Lamptron FC5 V3/Asus VG279Q Freesync-144Hz-1ms/Logitech X-540-Logitech Z-506/Hyperx Cloud II-Asus TUF Gaming H3/Logitech G810 Orion Spectrum(Romer-G)-Razer Blackvidow V3(Razer Green)-Razer Huntsman TE/Razer Viper-Razer Deathadder V2-Logitech G403-Logitech G203 LIGHTSYNC/Steelseries QCK XXXL-Logitech G640-Steelseries Qck+ Heavy L-Steelseries Qck NIP Edition/Razer Mouse Bungee
    darkness in your mind
  • quote:

Orijinalden alıntı: unstained

Zalman STG-2 öyle sanırım kullananların söylediğine göre, bende Tuniq TX-3 var baya baya katı sıkamıyorum bile o derece Thermaltake TG-3 te baya katı TX-3e göre daha kolay sıkılıyor tabi.
    Macunların tiplerine bakmamıştım en güzel freezing point ile STG-1 görünüyor al benisi var macunların kutu olarak
    darkness in your mind
  • quote:

Orijinalden alıntı: unstained

Macunların tiplerine bakmamıştım en güzel freezing point ile STG-1 görünüyor al benisi var macunların kutu olarak

Alıntıları Göster
    @bladeburak

Teknik özellikleri E1 den düşük olduğu için genelleyerek yorum yaparsam performansı'da bir miktar düşük olacaktır.

@.45 ACP

Benim test ettiğim 18 macun içinden en katısı STG2 di. Ama onunki de garip bir katılık. Öyle çok yoğun değil fakat tamda yayılamıyor.

Bu arada imkanı olan arkadaşlar juspus'u da denesin. Arada testlerde görüyorum epey iyi sonuçları

• quote:

Orijinalden alıntı: OneTreeHill

@bladeburak

Teknik özellikleri E1 den düşük olduğu için genelleyerek yorum yaparsam performansı'da bir miktar düşük olacaktır.

@.45 ACP

Benim test ettiğim 18 macun içinden en katısı STG2 di. Ama onunki de garip bir katılık. Öyle çok yoğun değil fakat tamda yayılamıyor.

Bu arada imkanı olan arkadaşlar juspus'u da denesin. Arada testlerde görüyorum epey iyi sonuçları
    İnceleme ve paylaşım için teşekkürler elinize sağlık fakat en iyi macunlardan GELID GC-EXTREME ve MX4 testte mutlaka olmalıydı.

İlerleyen zamanda bunlarında testini yaparsanız çok güzel olur.

Orijinalden alıntı: FIREWALL

İnceleme ve paylaşım için teşekkürler elinize sağlık fakat en iyi macunlardan GELID GC-EXTREME ve MX4 testte mutlaka olmalıydı.

İlerleyen zamanda bunlarında testini yaparsanız çok güzel olur.
    Cooler Master HTK-002 en ucuz termal macun ama fazlasıyla iş görüyor ben çok memnunum
    İşlemci : İntel Core i7 4790 \\ Anakart : Msi Z97 Pc Mate \\ Ekran Kartı : XFX AMD RX 5700 XT 8 Gb \\ Ram : Corsair Vengeance 16 Gb \\ Hdd : 2.5 TB Sata 3.0 \\ Ssd : Sandisk ssd plus 120gb+480gb \\ Monitör : Lenovo ThinkVision 22” \\ Ses Sistemi : Creative x-fi xtreme gamer sound card -- Creative T6160 5+1 \\
  • Eline ve emeğine sağlık. Çok güzel bir karşılaştırma olmuş yine.

quote:

Orijinalden alıntı: OneTreeHill

Öyle diğer incelemelerim gibi incik-cıncık detay olmayacak, mümkün olduğunca az metin ve görselle anlatmaya çalışacağım derdimi. Zaten altı-üstü termal macun, ne kadar uzatılabilir.

quote:

Benden bu kadar. Son yaptığım macun testiydi.

quote:

Sök-tak bilgisayar yalama oldu ve onla da kalmayıp soğutucunun montaj kiti bozuldu. En son macunu test ederken japonla ayaktaydı.

Olacağı buydu sonunda.

Ben gerçeğin peşindeyim, kimin söylediği önemli değil. Ben adaletin peşindeyim, kim için veya kime karşı olduğu önemli değil.
    Eğer dikkatli değilseniz, gazeteler sizin zulüm gören insanlardan nefret etmenizi ve zulmü uygulayan insanları sevmenizi sağlar. Malcolm-X

Her zaman kazanan, bir defa kaybettiğinde tam kaybeder. Adâlet geciktikçe cezası büyür. Adâlet geldiğinde iflat etmez. Hak sillesinin sadâsı yoktur! Bir vurdu mu, devâsı yoktur. Mustafa Özcan

• xmxksk kullanıcısına yanıt
    Hocam bu incelemeyi okumadan önce bende Cooler Master HTK-002 alacaktım. Vazgeçtim. Zalman Stg1 daha mantıklı sanki. Hemde 10 kullanımlıkmış.

Tohum saç,
    Bitmezse toprak utansın.
  • http://www.hepsiburada.com/m/deep-cool-z5-super-thermal-macun-p-BD801459 bu ürünüde ben kullanıyorum çok başarılı bir macun

Intel Core i5 11600K 3.9GHz LGA1200 12MB Cache / MSI MPG Z590 Gaming Carbon Wifi Soket 1200 DDR4 5333 (OC) / Crucial Ballistix 16GB(2x8GB) 3600MHz CL16 RGB DDR4 / MSI GEFORCE RTX 3080 SUPRIM X 10G / Samsung SSD, 970 EVO P. M.2 NVMe 1 TB - Kioxia Exceria M.2 NVMe 250GB / Samsung 1TB 870 EVO SATA 3.0 SSD / MSI MAG CoreLiquid 240R 240 mm Sıvı Soğutucu / Seasonic FOCUS PX-850 Tam Modüler 850WATT 80PLUS Platinum / Asus Tuf Gaming VG27WQ 27" 165Hz 1ms FreeSync 2K Curved / Logitech G403 HERO Oyuncu Mouse / Logitech G G213 Prodigy RGB / Hyperx Revolver Oyuncu Kulaklığı /XIAOMI 11T PRO
  • quote:

Orijinalden alıntı: moonquad

http://www.hepsiburada.com/m/deep-cool-z5-super-thermal-macun-p-BD801459 bu ürünüde ben kullanıyorum çok başarılı bir macun
    Elinize kolunuza işlemcinize sağlık .. Beklediğim konu ,fakat TG-1 TG-4 modellerini dahil etmemişsiniz. Yinede el altında bulunan macunlara oblektif şekilde inceleme yapmışsınız. Zalman bu katagoriler arasında fiyat bakımından tercih edilebilir sanırım. Noctua bana pahalı geliyor biraz.
    İşlemci :İntel i5 4690K 3.5ghz Ekran Kartı : ASUS GTX 770 Direct CU II 2gb 256bit OC Ram : Kingston DDR3 1333Mhz CL9 8 GB (4x2) Anakart :MSI Z97 Gaming 3 3200 mhz (O.C. ) Monitör : Asus VN247H 23.6" 1ms Led HDD : Seagate 500 GB 7200 Rpm PSU : OCZ 550w 80plus Güç Kaynağı (12V=38A) Kasa : Zalman Z12 Plus mid ATX SSD :Kingston 120gb 450mb/s yazma 450mb/s okuma
  • quote:

Orijinalden alıntı: BORUBEY06

Elinize kolunuza işlemcinize sağlık .. Beklediğim konu ,fakat TG-1 TG-4 modellerini dahil etmemişsiniz. Yinede el altında bulunan macunlara oblektif şekilde inceleme yapmışsınız. Zalman bu katagoriler arasında fiyat bakımından tercih edilebilir sanırım. Noctua bana pahalı geliyor biraz.

Alıntıları Göster
    Cooler Master kullanmıştım ben zamanında gayet memnunum işimi gördü en azından.Çok para harcamak istemeyen arkadaşlara öneririm. F/P diyemeyiz belki ama BİM ürünü gibi düşünün işte
    2012-2016 BÖCCÜK ♂
    Artık aktif üye değilim.

• En fp olan hangisi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.