|
cüzdanımda hiç otobüs kartı filan bulundurmam.. binenlere sabırlar diliyorum... şoförlerinide sevmem zaten,yayayken ayrı,trafikteyken kıl kaparım.. yolcuya yardımcı olmazlar.. anca milleti döverler gecen doktorun birini dövdü iettci adamı postaladılar meslekten atıldı.. bunlar anca pedala basmayı marifet sayıyorlar,otomatik bide.. manuel olsa.. eski ford kamyonları gibi vitesleri zor atılsa basım üstüne yeri var.. ver bana bende kullanayım 12 metre aracı,usta şoför olan herkes kullanır.. dönüşlerde acık alacan,her durakta durucan.. ehliyeti yeni almıs daha önceden araba kullanmamıs olanlar korkar sadece otobüsü sürmekten.. benim gibi ehliyetsiz 7 sene trafiğe cıkan, tecrübeliler çekinmez otobüs kullanmaktan.. iett hayatta kullanmam.. yol filanda vermem bunlara.. cok dalaşmışlığım vardır.. neyse cok konustum.. trafikten kaçmak için,metrobüs metro tramvay kullanmışlığım vardır.. ondada milletten direniyorum anca.. 1 2 abimiz saolsun bastı bana geçmeme yardımcı oldu.. onun dısında cok binmem.. binenlerede fakir gözüyle bakıyorlar zaten.. sizce bir kızla iett e binmek eziklik mi ? arabası yok diye fakir olarak algılanır mı ? binenlere fakir gözüyle bakarlar mı ? |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt