Şimdi Ara

Türkiye'de milli yas ilan edildi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
4
Favori
3.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Suudi Arabistan Kralı Abdullah bin Abdulaziz el-Suud'un vefatı sebebiyle yarın bir günlük milli yas ilan edildiği bildirildi.

Başbakanlık Basın Merkezi'nden yapılan yazılı açıklamada, "Suudi Arabistan Kralı Abdullah bin Abdulaziz el-Suud'un vefatı sebebiyle 24 Ocak'ta bir günlük milli yas ilan edilmiştir. Bu vesile ile merhum Kral Majesteleri Abdullah bin Abdulaziz el-Suud'a Yüce Allah'tan rahmet diliyor, kardeş Suudi Arabistan halkı ile Arap ve İslam Alemi'ne taziyelerimizi iletiyoruz" ifadelerine yer verildi.

Yas alameti olarak yarın tüm yurtta ve dış temsilciliklerde bayrakların yarıya indirileceği belirtildi.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/28036166.asp

• Petrol...
  • Bana ne ya Suudi kralından. Öldüyse öldü ben napayım.

Akpliler tutsun yasını.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dedeleri yemen de kalmışlar kabul edermi bu milli yası şimdi? Karınlarında altın var diye deşen bu suud kafirinin dedelerinin torunları için milli yas ilan edilirmi?

Mızıka çalınır düğünmü sandın?
    Al beyaz bayrağı gelinmi sandın?
    Yemene gideni gelirmi sandın?
    Dön gel ağam dön gel dayanamirem,
    Ağam öldüğüne inanamirem

• yuh

bunu sevmedim işte

cenazeye katıldın hemde afrika turunu yarıda birakıp katıldın. yas ta nerden cikti? hemde o adama

iki acıklaması olabilir.

1. kaz gelecek yerden tavuk esirgemiyor
    2. yeni kral ile iyi anlaşacaz.

yinede sevmedim

daha önceki ölen suudi kralla yas ilan edildimi hatırlayan varmı ? (2005 te)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JQKER -- 23 Ocak 2015; 19:44:23 >
  • dün merdivene asker dizip Türkçüydük bugünde ümmetçiyiz her nane var bizde evelallah
  • bu türküyü yazanların torunları,düşmanının ....yiyecek neredeyse yazıklar olsun başka da birşey demiyorum.

kurşunum kalmadı,yandım siperde,
    düşman aman vermez,yataram yerde
    aynı köyden geldik,memmedim nerde
    anu yemendir,bela verendir
    ölürüz burda bilmem nedendir...
    Burası uştur,yolu yokuştur mevlam sılaya bizi kavuştur...
    İstihkamın önü,toz ile duman
    Ay karanlık yolum,nereden bulam?
    çantamda mendilim,kanlı kunduram...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arap hayranlığının geldiği son nokta. Akpliler gitsin yas tutsun, benim umurumda değil. Sisi'nin dostu, destekçi olan adama niye üzüleyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 24 Ocak 2015; 19:03:43 >
  • Bizimkiler sözde ihvancı Mısırda bile yas ilan edilmemiş yahu böyle kaypaklık var mı ya
  • İsrail'in ve ABD'nin bölgedeki en büyük destekçisi,elinde yüzbinlerce müslümanın kanını bulunduran,35 tane karısı olan bir adam için yas ilan ediyorlar. Sevindim işte bize böyle şeylerle gelin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 23 Ocak 2015; 19:59:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: portalkal

dedeleri yemen de kalmışlar kabul edermi bu milli yası şimdi? Karınlarında altın var diye deşen bu suud kafirinin dedelerinin torunları için milli yas ilan edilirmi?

Mızıka çalınır düğünmü sandın?
    Al beyaz bayrağı gelinmi sandın?
    Yemene gideni gelirmi sandın?
    Dön gel ağam dön gel dayanamirem,
    Ağam öldüğüne inanamirem

Bak safiye Ayla daha güzel söylüyor bence

https://www.youtube.com/watch?v=58lkDgPC37k

• Odatv
    23/01/2015 21:56 KATEGORİLER »
    Suudi Arabistan Kralı Abdullah’ın ölümü nedeniyle yarın Türkiye’de bir günlük yas ilan edildi

23.01.2015 18:55
    Suudi Arabistan Kralı Abdullah’ın ölümü nedeniyle yarın Türkiye’de bir günlük yas ilan edildi.
    Reyhanlı'da ölen 52 kişi için yapılan baskılara rağmen hükümet yas ilan etmemişti.
    Başbakanlık resmi internet sitesinden milli yas ilan edilmesine ilişkin açıklamada bulunuldu.
    İşte o açıklama:
    "BASIN AÇIKLAMASI
    Suudi Arabistan Kralı Abdullah bin Abdülaziz El Suud'un vefatı sebebiyle 24 Ocak 2014 tarihinde bir günlük milli yas ilan edilmiştir. Bu vesile ile merhum Kral Majesteleri Abdullah bin Abdülaziz El Suud'a Yüce Allah'tan rahmet diliyor, kardeş Suudi Arabistan halkı ile Arap ve İslam âlemine taziyelerimizi iletiyoruz.
    Yas alameti olarak belirtilen tarihte tüm yurtta ve dış temsilciliklerimizde bayraklar yarıya indirilecektir.
    Kamuoyuna saygıyla duyurulur."
    ERDOĞAN CENAZE İÇİN RİYAD'A GİTTİ
    Sabah saatlerinde Suudi Arabistan kralı Abdullah Bin Abdulaziz Al Suud'un hayatını kaybettiği bildirildi.
    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gece saatlerinde hayatını kaybeden Suudi Arabistan Kralı Abdullah bin Abdulaziz Al Suud'un cenaze törenine katılmak üzere başkent Riyad'a gitti.
    Odatv.com

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bize ne kardeşim biz niye bizimle alakası olmayan bir adamın yasını tutuyoruz ki
  • Hangi ülkeler yas tutuyor acaba?
    Sanki afet olmuş ülkede.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Suudların Türk Osmanlı düşmanı olduğunu hepimiz biliyoruz ,sebepleride yüzyıllar öncesine dayanır burada uzun uzun yazmıyıcam biraz araştırınız ,Amerika israil kankası oldyklarınıda bilmeyeni dövüyorlar kimse kalkıp ahkam kesmesin mübarek zat vs diye ,ikutsal yerlere yaptıkları muameleyi anlatmaya gerek yok Hacca umreye giden herkes hayıflanıyor sorun dedelerinize büyüklerinize, yas ilan etmeleri çok komedi olmuş acayip çelişkili bir ülke olduk
  • Abdullah Gul,Cumhurbaskani oldugu zaman bu zat kendisine guzel bir hediye vermisti.Kendisinin RTE'yi ziyaret etmeye omru yetmedi,nallari dikti.

Hediye alamamanin yasi bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirgilSollozzo -- 23 Ocak 2015; 20:52:53 >
  • Bu yas ilanı bile bu partiye oy verenleri uyandırmıyorsa artık söylenecek söz yok.
  • Türk düşmanları birbirini kolluyor yine demek ki.Birde sanırım suudi arabistan daha yeni cumhur başkanını ziyarete gelmedi.Bir de gelirken sarayımıza yakışır bir hediyede getirirler her halde.
  • Baskı baskı diyorsunuz cumhuriyet tarihinin en özgür yıllarını yaşıyoruz..millet istediği gibi cumhurbaşkanına başbakana oy verenlere hakaret ediyor....

benden söylemesi cümlelerinize dikkat edin..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkanfc

Baskı baskı diyorsunuz cumhuriyet tarihinin en özgür yıllarını yaşıyoruz..millet istediği gibi cumhurbaşkanına başbakana oy verenlere hakaret ediyor....

benden söylemesi cümlelerinize dikkat edin..

Birileri hakaret ediyorsa gider dava açarsın.Kimse kimseye hakaret edemez.Vatandaşlık haklarınıda mı biz öğreteceğiz sana?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 23 Ocak 2015; 21:26:11 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.