Şimdi Ara

Türkiye'de en yaşanabilir şehir hangisi ? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
267
Cevap
5
Favori
17.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Balıkesir derim, doğası guzel, hem denizi hem yeşili var, insani diger illere göre daha rahat. Sağcı ve solcu sayısı neredeyse eşit, deniz kiyisi olmasi sebebiyle insani daha rahattır. Balıkesir yetmezse yanı başında Bursa var, İstanbul yakin. Olmadı aşağıya İzmire inersin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam tarifine uygun yer ADANA. 5 sene öğrencilikten sonra Istanbul'a dönünce çok arar oldum oraları.

• quote:

Orijinalden alıntı: .Tolga

10 sene önce Bursa yaşanabilir bir yerdi.
    Şimdi kaos şehrine döndü adeta. Metro istasyonlarına gidin bakın anlarsınız. Suriyeli, Afgan, doğulu göçmen vatandaşlar hepsi var. Eski Bursa'lı insanlar azınlıkta kaldı. Trafik zaten bitmiş. TOKİ'leri söylemeye gerek bile yok. Altepe içine etti Bursa'nın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marmaris olabilir sadece kiralar pahalı birde yazları kalabalık onun harici ben beğeniyorum

• Doğma büyüme samsunlu yum samsunda yaşıyorum.Piazza avm var baya büyük.Atakuma yeni city mall avm açıldı.Atakum sosyal yaşantı sahil vs baya hareketli,insanlar sahil boyu akşamları bira sını içer yer oturur.Özellikle yazın çok çok hareketli ve güzel oluyor.Zaten diğer şehirlerden de baya gezmeye gelen oluyor.

Ama imkanım olsa ankara da güzel bir evim ve işim olsa Ankarada yaşardım.
  • İzmir?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Denizli

• Antalya diyeceğim,

• Oyle bir sehir yok

• Arkadaşlar memleketim Kütahya ama İstanbul'dan şaşmam, İstanbul gibisi bırakın ülkemizi, dünyada eşi benzeri yok
  • Antalya, Aydin, Muğla bu üçünden birini seç

• 1- samsun
    2- eskişehir

inşallah bu iki şehirden birine atanırım.

• Antalya

• Eskişehirde yaşıyorum 1.5 senedir... Alışamadım soğuna falan... Gezecek gidecek yer yok...

Tekirdağa iş için taşınma durumu var... Sizce düzeni bozup gitmelimiyim? Deniz adamıyım denizden uzak kaldım... Yaş 35, evli çocukluyum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shakircan -- 21 Ocak 2020; 6:48:25 >
  • Konya yozgat erzurum.

• Sırası ile en yaşanılabilir 3 şehir;

1- Hiçbiri
    2- Hiçbiri
    3- Hiçbiri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frozensoul -- 21 Ocak 2020; 8:17:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuperHans

Şu dediğini Alevilere dese birisi defe koyarsınız.

Alıntıları Göster
    din mezhebiyle sehiri kiyaslayip zeka seviyeni gosterip beni haksiz cikarmadigin icintesekkur ederim

• programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Ne yazık ki öyle. Bir şehir düşünün ki 2020 yılında raylı ulaşım İçin çalışmalar karayolunu daraltarak gerçekleştiriyor, göç alması ayrı dert, trafiği ayrı dert hafta sonu bir yere gideyim desen insan seli var, pahalılığı desen cep yakıyor vs vs

• quote:

Orijinalden alıntı: teliganli61

Sinop dediğin koşullarda mantıklı ama gençsen kesinlikle inanılmaz sıkıcı biryer. 7 senedir burdayım, yazları güzel diye bilir herkes fakat sinopta yaşayan için yazlar tamamen işkenceye dönüyor kalabalıktan. Kış gelsede şu millet bi dağılsa diye bekliyor insan. Kışın zaten sıkıcı. Hiçbir işini doğru dürüst göremiyorsun, imkanlar zayıf. Ha bide belediyecilik sıfır, burdan kötü bir belediyecilik anlayışı ben başka şehirde görmedim. 7 senedir burdayım fakat 2007den beri sinopu bilirim, belediyecilik namına o zamanlardan beri 1 çivi çakılmamıştır adam gibi...
    Maalesef oyle yazin en cok biz bunaliyoruz ozellikle buyuk sehirlerin saygisiz suruculeri burda yasami daha da zorlastiriyor

• Paran varsa önce adam gibi ekonomisi olan bir ülkede para kazandıracak bir iş kurmalısın. Sonra orandan emlak ve vatandaşlık almalısın. Sonra her ay düzenli gelen o para ile TRde kral olabilirsin. Ama yinede her şeyi kendin yapmalısın. Yoksa ya devlet ya özel ya bireyler parana göz dikip seni kazıklayabilir. Örnek inşaat, gıda, araba

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.