|
Türkiye'de normal bir insanın bir cluba gidip sadece dans edip sarhoş olabilmesi büyük bir lüks maalesef. eğer yakışıklı değilsen bu ülke sana bu hakkı vermiyor. Kulüplere girebilmen için dam olması gerekiyor. Genelde Clublara giden tayfa belli bir kesim oluyor zaten ülkede böyle bir kültür yok. Cluba giden tayfa da genelde yakışlıklı hafiften p** dediğimiz erkekler oluyor bunlar bir kız tayfası buluyor. kızlar da işletme falan okuyan ortamcı kızlar öyle her erkekle takılmıyorlar. bu ekipler gidiyor hep mekanlara 3-4 sene önce zor bela bir ekiple gittiğimizde tipimizi beğenmeyip zor bela içeri alıyorlardı. 3-4 tane erkek gidelim eğlenelim desek imkansız asla almazlar. Anadolu'da kafelere bile alırken en kötü yerlere oturtuyolar 2 Yıldır avrupayı gezizyorum kışları kültürel geziler yapıyorum müze ve sanat galerileri 2 yazdır da türkiye'de sadece yurtta oturarak biriktirdiğim paralarla italya ve ispanya'ya tatile gidebildim. Dünyanın top 100 clubları listesinde gösterilen mekanlara tek başıma veya 2-3 erkek elimizi kolumuzu sallayarak girebildik. eğlendik dans ettik. güvenlikler sizi dövecekmiş gibi durmuyor gayet arkadaş canlısı ve yardımsever. İtalya'da tecrübesizliğin de vermiş olduğu toylukla içkiyi fazla kaçırıp bayılmıştım. sonraki gün tekrar gittiğimizde kapıdaki güvenlik iyi olup olmadığı eşyalarımın çalınıp çalınmadığını soruyor. üst kattaki güvenlik seni dışarı ben çıkardım baygındın bugün o kadar içme diye şakalar yapıyor. Türkiye'de bir erkek olarak hiçbir mekanda verdiğim paranın karşılığını alamıyorum çöpmüşüm gibi davranıyor insanlar ve bundan çok sıkıldım artık aten fiyatlar avrupa'nın 2 katı |
| _____________________________ |

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler
Leyla ile Mecnun Fan Club
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt