Şimdi Ara

Yeni nakil olduğum okul (Kız meselesi değil bikaç kaygım var)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu yıl İstanbula taşındık ve dolayısıyla nakil oldum (lise3 + 1 yıl tekrar var)

Benim kaygım eski şehirimde (Adana) çok iyi çevrem vardı öyle bir çevreydi ki lise 2deyken bile lise 4den adam laf edemiyordu.. (serseri biri değilim laf söyleyen falan olmadıkça bişe olmaz) ama burada biraz çıplak tavuk gibi oldum ve (kayıt işlemlerim anca tamamlandı) yarın okula gideceğim psikolojik çöküntüye girdim ne güzel cool takılıyodum burada ortama girim diye kasıcam kendimi

• dayak ye 1-2 kez
    ama ben bosuna konusuyorum sevgiyi tanımayan adama sevigiyi anlatmaya calısıyorum sen büyük patron milyarder fabrikalar sahibi
    quickly001 bey senmi büyüksün hayır ben büyügüm ben speedcom usta sen benim yanımda bir hicsin anlıyormusun bir hiç
    gözümde pullkadar bile degerin yok ama sunu ii bil ne ogluma nede gelinime hicbise yapamıcaksın yıkamıcaksın dagıtamıcaksın malup edemiceksin
    bizi cünkü biz birbirimize parayla pulla degil sevgiyle baglıyız bizler birbirimizi seviyoruz biz bir aileyiz biz güzel bir aileyiz bunu yıkmaya senin gücün yetermi sanıyorsun dokunma artık aileme dokunma cocuklarıma dokunma ogluma dokunma gelinime eger onların kılına zarar gelirse ben ömründe bir karıncayı bile incitmemis olan ben speedcom usta hüc düsünmeden ceker vururum seni anlıyormusun vururum ve dönüp arkama bakmam bile

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.