|
Eyvallah hocam, tam ne zaman yayımlandığını hatırlayamadığım için geciktiler sandım. |
|

1 Mobil
|
Eyvallah hocam, tam ne zaman yayımlandığını hatırlayamadığım için geciktiler sandım. |
|
|
Level Aralık-Ocak-Şubat sayısı çıktı. Ekleme: Fiyat 170TL olmuş. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JagerBomb -- 20 Aralık 2025; 1:13:38 > |
|
Matbu hâli daha yayımlanmamış. |
|
|
LEVEL #321 (Aralık / Şubat) çıktı. Basılı fiyatı 170₺'ye yükselmiş. ![]() Dijital halini bazı operatörlerin dergiliklerinden ücretsiz yada Magzter üzerinden ucuza okuyabilirsiniz: ![]() Ayrıca DoğanBurada'nın Bmag adlı online dergi okuma hizmeti var (ücretli) ![]() |
|
CPU: AMD Ryzen 5 2600 | GPU: MSI RX 5700 MECH GP OC | RAM: 2x16GB Kingston Beast 3200MHz | Anakart: MSI B450-A PRO | SSD: Samsung 860 EVO 250GB | M.2 SSD: James Donkey JD1024 1TB | HDD: Seagate Barracuda 2TB | Kasa: Cooler Master MB520 | Monitör: Samsung C27HG70 | Fare: Logitech G102 | Klavye: Aula F75 | Kulaklık: SteelSeries Arctis 3 | Pad: GamePower GP700 RGB | Gamepad: Dualsense Controller | Ses Sistemi: Logitech Z506 | Telefon: Poco X3 Pro 8/256GB |
|
N11 hesaplara 50 TL indirim tanımlamış. 175₺ fiyat - 50₺ indirim ve kargo bedava ile 125₺'ye geldi. Bi kontrol edersiniz. |
|
CPU: AMD Ryzen 5 2600 | GPU: MSI RX 5700 MECH GP OC | RAM: 2x16GB Kingston Beast 3200MHz | Anakart: MSI B450-A PRO | SSD: Samsung 860 EVO 250GB | M.2 SSD: James Donkey JD1024 1TB | HDD: Seagate Barracuda 2TB | Kasa: Cooler Master MB520 | Monitör: Samsung C27HG70 | Fare: Logitech G102 | Klavye: Aula F75 | Kulaklık: SteelSeries Arctis 3 | Pad: GamePower GP700 RGB | Gamepad: Dualsense Controller | Ses Sistemi: Logitech Z506 | Telefon: Poco X3 Pro 8/256GB |
|
Baktım n11 de bana kupon verilmemiş amazon dan sipariş ettim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Beyond Reality (Gerçeğin Ötesinde) : Cartoon Animasyon Stüdyoları : Free Download, Borrow, and Streaming : Internet Archive https://archive.org/details/gercegin-otesindeHerkese Merhaba Önceki Hesabı Açamadığım İçin Yeni Bir Hesap Açmak Zorunda Kaldım 2024 Senesinde Bu Cd'yi Bulmuştum ve Archive Sitesine Yükledim ve Clonecd İmajında Yeniden Yükledim Oyunseverlere Duyurulur !!! |
|
Tomb Raider The Angel Of Darkness : Core Design : Free Download, Borrow, and Streaming : Internet Archive https://archive.org/details/tomb-raider-the-angel-of-darkness_202512PC Magazine Türkiye'nin 2008 Yılında Bedavaya Dağıttığı Tomb Raider The Angel Of Darkness Tam Sürüm Bilgisayar Oyununu Archive Sitesine Yükledim Oyunseverlere Duyurulur!!! |
|
CD-Rom Data Hızlı Okuma : Infinity Experiments : Free Download, Borrow, and Streaming : Internet Archive https://archive.org/details/cd-rom-data-hizli-okuma_202512Biraz Konu Dışı Olacak CD-Rom Data'nın Hızlı Okuma Cd'sini Yükledim Nostalji Severlere Özel Duyurulur !!! |
|
Ulan gece gee nerden denk geldim şu başlığa. resmen burnumun direği sızladı be. İster inanın ister inanmayın, 3 çocuk sahibi 40+ yaş bir adam olarak ağlama şu kadarcık bişey kaldı. Neler gelmiş, neler geçmiş be. hayır, ağlamıyorum. gözüme tozlu rafların tozu kaçtı cebimdeki her kuruşu oyun dergilerine verdiğim o günlere beni götürdüğünüz için bu başlığı açan ve emek veren herkese sonsuz teşekkürler. |
|
| _____________________________ |
|
CD Rom Data Bellek Geliştirme : Infinity Experiments : Free Download, Borrow, and Streaming : Internet Archive https://archive.org/details/cd-rom-data-bellek-gelistirmeHerkese Merhaba CD Rom Data Bellek Geliştirme Cd'sini Buldum ve Archive Sitesine Yükledim Retro Severlere Özel Duyurulur!!! Konu Dışı Oldu Dergi Cdlerine Ara Vermiştim Dergi Cdlerini Bulabilirsem Onlarıda Yüklerim < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supermanrzr -- 4 Ocak 2026; 0:23:34 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supermanrzr -- 5 Ocak 2026; 21:47:1 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Çocukken raflarda gördüğüm bu dergi'ler bana, onu aldığımda oyunun içerisine sokacakmış gibi hissettirirdi.Oyunu almış gibi olurdum sadece kapak resimleri bile yeterliydi. |
|
|