Şimdi Ara

Türkiye'de Çıkmış Oyun Dergileri ve PDF / CD Paylaşımı (68. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.381
Cevap
209
Favori
127.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
162 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Donanım Haber Steam Topluluğu

CPU: AMD Ryzen 5 2600 | GPU: MSI RX 5700 MECH GP OC | RAM: GSKILL 2x8GB Ripjaws V 3000MHz | Anakart: MSI B450-A PRO | SSD: Samsung 860 EVO 250GB | M.2 SSD: James Donkey JD1024 1TB | HDD: Seagate Barracuda 2TB | Kasa: Cooler Master MB520 | Monitör: Samsung C27HG70 | Fare: Logitech G102 | Klavye: James Donkey 610S Red Switch | Kulaklık: SteelSeries Arctis 3 (2019 Edition) | Pad: GamePower GP700 RGB | Gamepad: Xbox 360 Controller | Ses Sistemi: Logitech Z506 | Telefon: Poco X3 Pro 8/256GB
  • Level'in son sayısı 23 mayıs'ta dijitale çıkmış.

Dünyayı bize büyük gösteren o'nun büyüklüğü değil, bizim küçüklüğümüzdür (Şeyh Edebali) Sen nefsini hak ile meşgul etmezsen, nefis seni batıl ile meşgul eder. Suç her zaman başkasındadır; kendimiz her zaman masum, çalışkan, azimliyiz. Sıradan insanların büyük televizyonları, sıradışı insanların ise büyük kütüphaneleri vardır.
  • Arkadaşlar CHIP dergisinin yeni sayısı ne zaman çıkıyor?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Türkiye'de Çıkmış Oyun Dergileri ve PDF / CD Paylaşımı

CPU: AMD Ryzen 5 2600 | GPU: MSI RX 5700 MECH GP OC | RAM: GSKILL 2x8GB Ripjaws V 3000MHz | Anakart: MSI B450-A PRO | SSD: Samsung 860 EVO 250GB | M.2 SSD: James Donkey JD1024 1TB | HDD: Seagate Barracuda 2TB | Kasa: Cooler Master MB520 | Monitör: Samsung C27HG70 | Fare: Logitech G102 | Klavye: James Donkey 610S Red Switch | Kulaklık: SteelSeries Arctis 3 (2019 Edition) | Pad: GamePower GP700 RGB | Gamepad: Xbox 360 Controller | Ses Sistemi: Logitech Z506 | Telefon: Poco X3 Pro 8/256GB

• Level'ın yeni sayısı daha önce bu kadar gecikmiş miydi; hatırlamıyorum. En geç bugünlerde çıkardı geride bıraktığımız sayılar. Fuarlar, yeni çıkan oyunlar vesaire ile ilgili bayağı bir konu birikti, ondan olsa gerektir umarım. Hayra yormaya çalışıyorum; zira Cem Şancı, konuyla ilgili hiçbir şey paylaşmamış Twitter hesabından.

Edit: Az evvel, Cem Şancı'nın geçtiğimiz Ağustos'a kadarki yanıt tweet'lerine baktım ve gördüm ki; dergiyle alâkalı tek bir gönderisi yok. Makara yapmış hep.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tjrr -- 12 Eylül 2025; 12:49:23 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Hobi: Hpi Baja 5b SS - GS Vision pro - Traxxas E-Revo - Rc4wd Trail Finder 2 - Enroute Berg 2.2 - Mst Ms01D - Geprc mark4 - X2 Elf 88mm - Sanwa MT4
  • s_demirci_53 kullanıcısına yanıt
    Okurlarını adam yerine koyup açıklama yapma gereği bile duymuyorlar ne diyim ki. Zaten beş para etmez ruhsuz bir dergi sırf arşivim bozulmasın diye 25 yıldır aralıksız alıyorum yoksa okunacak gibi değil.

Hobi: Hpi Baja 5b SS - GS Vision pro - Traxxas E-Revo - Rc4wd Trail Finder 2 - Enroute Berg 2.2 - Mst Ms01D - Geprc mark4 - X2 Elf 88mm - Sanwa MT4
  • s_demirci_53 kullanıcısına yanıt
    Bir kere arşive başladığın zaman onu yarım bırakmak olmuyor dergi kapanana kadar alacağım demiştim kendime ve öylede devam etti. Levelin en iyi yılları Berker, Sinan, Tuğbek ve Serpil dörtlüsünün olduğu yıllardı, onlar gidince öylesine aldığım bir dergi olarak kaldı maalesef.

teşekkürler

Bugün de herhangi bir hareket yok. Dediğiniz gibi olabilir maalesef...

Merak ettim bugün ofislerini felan aradım numara çalmıyor bile. Okur hizmetlerine mail attım, editörlere mail attım ve X den özel mesaj attım hiçbirinden dönüş olmadı. Çok yüksek ihtimal dergi kapatıldı ve söylemiyorlar.

Edit: Dergi editörü Şefik Akkoç dönüş yaptı şimdi haftaya piyasada olacakmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Philipp_Plein -- 13 Eylül 2025; 22:3:43 >
  • Philipp_Plein kullanıcısına yanıt

Özveriniz ve bilgilendirmeniz için teşekkür ederim hocam. Türkiye'de Çıkmış Oyun Dergileri ve PDF / CD Paylaşımı 

Türkiye'de Çıkmış Oyun Dergileri ve PDF / CD Paylaşımı

Türkiye'de Çıkmış Oyun Dergileri ve PDF / CD Paylaşımıarchive.org
    Internet Archive: Digital Library of Free & Borrowable Texts, Movies, Music & Wayback Machine
    https://archive.org/details/@kenan9593

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenan9593 -- 14 Eylül 2025; 14:13:32 >

• kenan9593 kullanıcısına yanıt

Teşekkürler

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.