Şimdi Ara

Türkiye AB Üyeliğini Hak Etmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
1.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
26 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden İsmailağa Cemaati lideri Mahmut Ustaosmanoğlu için Fatih Camii’nde düzenlenen cenaze törenine katılıyor.
    https://twitter.com/i/broadcasts/1YqKDqpdZMVGV

Böyle ülke önüme gelse bende evime almam AB kararlarında ne kadar haklı oldukları gerçektir Bu durum aynen Türkiyenin afganları pakleri arapları almasıyla eşdeğer

zira hükümetinde işine geliyor AB üyesi olsak bize essek yükü vergi alamıyacak yargıya söz geçiremiyecekleri biliyorlar kimse demesin ki müslümanız bize almıyorlar demesin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

"Zekanın gerçek göstergesi bilgi değil hayal gücüdür. İnsanlık umudunu yitirmedikçe ve hayal ettikçe başaramayacağı hiçbir şey yoktur."
    System.out.print("Beşiktaş JK");
  • zaten vizeler kalkicak abye girmeye gerek yok bence 

Kapıları çalan benim kapıları birer birer.
    Gözünüze görünemem göze görünmez ölüler.
    Hiroşima'da öleli oluyor bir on yıl kadar.
    Yedi yaşında bir kızım büyümez ölü çocuklar.
    Saçlarım tutuştu önce gözlerim yandı kavruldu.Bir avuç kül oluverdim külüm havaya savruldu.
    Benim sizden kendim için hiçbir şey istediğim yok.Şeker bile yiyemez ki kâat gibi yanan çocuk.
    Çalıyorum kapınızı,teyze, amca, bir imza ver.Çocuklar öldürülmesin şeker de yiyebilsinler.
  • Annesinin pederi türk olan machphis oiconomou(isim gerçek:) adında yunanlı bir dostum vardı..dogma büyüme avustralyalı..ingilizce anlaşırdık,türkce bilmezyunancası ise kötüymüş.15 sene evvelistanbulda bir rock konserinde tanışmıstık.bana mert dedi kızmazsan sana birşey sorucam,sor dedim.acaba dedi osmanlı zamanında bizim adamlarmı sizinkileri daha çok yapmıştır.yoksa sizin subaylarmı bizim kadınları.aynen bunu sordu.niye kızayım neden dedim.ege kıyılarınızda seyahat ederken yunanistandan daha çok evimde,atinayı saymazsak elit hissediyorum kendimi.keşke iki türk devleti olsaydı.marmara ege bir ülke kalanı başka bir ülke.emin ol yunanlılar için hersey çok farklı olurdu demişti..bugün bu ismailaga cenazesindeki cemmaati görünce sadece kan beynime sıçramadı,şu anda melbörnde ilkçag tarihi profesörü olan sevgili rum dostumunda ne demek istediğini daha iyi anladım.suriye afgan aşağılıkları ülkeye doldurmaktaki amaç türkiyenin ab üyelik serüvenini sonsuza kadar yoketmek..

• Etmiyor tabi ki, ako ile edemeyecekte, avrupanın arka çöplüğü olarak kalacak.

9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ab ye girmek isteyen kim

• Zaten Yunanistan ve özellikle GKRY AB de olduğu sürece ülkemiz AB ye üye olamaz son AB Türkiye raporunu okursanız neler neler eklemişler şaşırır kalırsınız yok sözde ermeni soykırımını tanıyın (öyle bir şey kesinlikle olmamasına rağmen dayatmaları artık beni sinirlendiriyor şahsen) yok mültecileri kullanmayın yok Kıbrıs ta 2 devletli çözümden vazgeçin rapor rapor değil mübarek Sevr antlaşmasından beter yani AB zaten bizi gözden çıkarmış ülkemizin de AB ye üye olma çabası azaldı sadece mülteci konusunda ilişki olduğunu düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 24 Haziran 2022; 22:37:57 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dxdiag36 D kullanıcısına yanıt

Biz. Neredeyse 20 senedir ab uyumu diye her kanunu onlara uygun şekilde çıkarmadık mı? Hatta bu meseleyi ta 1990'a bile götürürüm. Bu adamlarla farkımız olmasın diye her anlaşmaya imza attık.

Girsek iyi olurdu ama 20-25 sene önce.

Polonya girmiş şaşırmıyor. Bulgaristan girmiş şaşırmıyor. Biz hak etmiyoruz diyor. Sen eşşek oldukça sırtına semer vuran çok olur merak etme

Orijinalden alıntı: Guest-DBF37AF64

ülke için eleştiri yapın da bu kadar aşağılık kompleksinde olmayın be aga.

Polonya girmiş şaşırmıyor. Bulgaristan girmiş şaşırmıyor. Biz hak etmiyoruz diyor. Sen eşşek oldukça sırtına semer vuran çok olur merak etme

Bulgaristan ve Polonya niye AB üyesi yapıldı? Rusya etkisini kırmak için çünkü 90 lara kadar bu iki ülke Varşova paktı üyesi ülkelerdi zaten Bulgaristan böyle giderse 2100 yılında nüfusu yarı yarıya azalmış olacak çünkü ülkenin nüfusu günbegün eriyor

• Yahu AB dediğiniz adamlar ilk günden bugüne 10larca kez birleşmiş seni her defasında vurmuş, yıkmış ve toplu katliamlara uğratmış. Bugünde dahi bu düşmanlıkları bir nebze azalmamış ve her türlü baskı haksızlık ile size olan nefretlerine devam ediyorlar. Fırsatını bulsalar sizi 1 kaşık suda 2. kez bile düşünmeden boğarlar, siz hâlâ rüyalarda olmadık itopyalarda geziyorsunuz. Celladınızı bu kadar da sevmeyin yahu. Asıl AB ülkemizi hak etmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPAWN-TheUndead -- 25 Haziran 2022; 10:53:57 >
    Tulpar T7 V20.3: 10. Nesil Comet Lake Core™ i7-10750H 6C/12T, 16GB (2x8GB) DDR4L 1.2V 2933MHz, 512GB SSD, 17.3" Full HD 1920x1080 144hz IPS Mat LED Ekran, RTX3060 6GB GDDR6 nVIDIA® GeForce® DX12...
  • Vanished Man V kullanıcısına yanıt

İfade ve basın özgürlüğü, iş güvenliği, ihale kanunu ve terör tanımına sıra geldiğinde iş tıkandı. En önemli konular, ama AB uyumu birilerinin işine gelmiyor nedense...

Aslında mali konular işlerine gelmedi. Ab fon veriyorsa para nerede diye sorar. Bunlar hesap vermeyi sevmediğinden imf'yi bile şeytanlaştırdılar.

Orijinalden alıntı: Guest-DBF37AF64

Yani?

Yani babamın hayrına AB üyesi yapılmadı demek

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.