Şimdi Ara

Turkcell T40 wifi sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
10.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba telefonu yeni aldım tavsiye ederim tam bi fakir telefonudur kendisi herşey iyi güzelde evdeki wifi ye bi türlü bağlanamadım ulan telefonda mı problem var acaba diyip avm ye gittim orda gayet güzel bağlandı ulan evdeki modemde mi bi problem var dedim 3 farklı telefonla denedim gayet güzel bağlandı (iphone 4,htc one,samsung corby w)

abi bağlanmadan önce sinyal gücü mükemmel yazıyor şifreyi yazıp bağlan diyorum sinyal gücü yetersiz yazıyor ama bağlanılıyor yazıyor daha sonra kaydedildi güvenliği wpa ile sağlanılıyor falan yazıyor internete girmiyorrrr

modemin markası pikatel airmax 101 modemi fabrika ayarlarına döndürüp denedim olmadı
    modemin arayüzünden şifrelemeyi wpa2 yaptım gene olmadı wep yaptım gene olmadı en sonunda şifreyi kaldırdım gene olmadı

var mıdır sorun hakkında bi fikri olan ?

• dayılar yok mu bi bilgisi olan
  • hacı dayılar kafayı yiyecem bi yardım edin
  • öncelikle turkcell den telefon aldığın için allah sabır versin diyorum ben maxiplus5 den çok çektim halada çekiyorum babamı ikna edersem direk g2 alacam
  • quote:

Orijinalden alıntı: kudretxxx

öncelikle turkcell den telefon aldığın için allah sabır versin diyorum ben maxiplus5 den çok çektim halada çekiyorum babamı ikna edersem direk g2 alacam

telefonun bi sorunu yok ki 500 liraya alınabilecek iyi bi telefon sadece wifi bağlanamıyorum
  • İlk baş hayrlı olsun güle güle kullan sorununa gelecek olursakda ayarlardan wifi ye gir seceneklerden kötü baglantılardan kaçın secenegini kapat sorunun çözülecektr büyük ihtimal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tecnikadamoguz01

İlk baş hayrlı olsun güle güle kullan sorununa gelecek olursakda ayarlardan wifi ye gir seceneklerden kötü baglantılardan kaçın secenegini kapat sorunun çözülecektr büyük ihtimal

dediğinizi yaptım ama malesef olmadı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • palkia18 P kullanıcısına yanıt
    O zaman hocam ya modemden kaynaklaniyor baska yerde kullandm diyosun sonuçta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tecnikadamoguz01 -- 13 Ekim 2013; 0:24:55 >
  • quote:

O zaman hocam ya modemden kaynaklaniyor baska yerde kullandm diyosun sonuçta

modemde de bi sorun olamaz ki 3 farklı telefonla denedim şifreleme türünü falan bile değiştirip denedim allahım kafayı yiyecem 200 liralık telefon bile bağlanıyo bu bağlanmıyo
    Alakası yok hocam benim 2 tane Huawei vision telefonum var birisi orjin rootlu rom yüklü obürndede cm10 yüklü ama nedense orjin romlu olan baglanmıyor cm10 olan baglanıyor

• quote:

Alakası yok hocam benim 2 tane Huawei vision telefonum var birisi orjin rootlu rom yüklü obürndede cm10 yüklü ama nedense orjin romlu olan baglanmıyor cm10 olan baglanıyor

root yap diyosun yani
    Root tabiki orjinal halinden daha iyi yapacaktor cihazi Turk cell uygulamalari vs gereksz uygulamalardan kurtulursn ama bence wifi sorunu modemden kaynaklaniyor

Hocam cihaza antutu ve quandrant bencmark testlerini bi yapsan kac puan alicak

• quote:

Root tabiki orjinal halinden daha iyi yapacaktor cihazi Turk cell uygulamalari vs gereksz uygulamalardan kurtulursn ama bence wifi sorunu modemden kaynaklaniyor

Hocam cihaza antutu ve quandrant bencmark testlerini bi yapsan kac puan alicak

hocam internete bağlanamıyorum diyorum nasıl indiricem apk dosyaları varsa elinizde atın bana yaparım o vakit
  • http://www12.zippyshare.com/v/25510463/file.html

Buyur hocam

• quote:

http://www12.zippyshare.com/v/25510463/file.html

Buyur hocam

hacı tamam yaparım bi ara sen daha çok soruna fokuslansan süper olur
    Hocam sorunun belli eger wifi baska yerde calisiyorda senin modemde calsmiyorsa cözüm belli yani

• quote:

Hocam sorunun belli eger wifi baska yerde calisiyorda senin modemde calsmiyorsa cözüm belli yani

çözüm ne işte ulan onu soruyoz kelime oyunu yapma bana modem de sorun yok 3 telefonla denedim
    1 incisi konuşma şekline dikkat et
    2 incisi visiondan evelde android telefon kullandım madem modem saglam telin degisimini iste

• quote:

1 incisi konuşma şekline dikkat et
    2 incisi visiondan evelde android telefon kullandım madem modem saglam telin degisimini iste

bu şekil nasıl kanka ?
  • Bendede aynı sorun var. Yardım edin lütfen
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.