Şimdi Ara

Turkcell T40 wifi sorunu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
10.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Merhaba, ayarlar menüsü altından kablosuz menüsünü seçip, kablosuz özelliği aktifleştirip, “Ayarlar” tuşuna basıp, “Kablosuz Doğrudan Bağlantı” menüsü seçtikten sonra “Cihazı Yeniden Adlandır” menüsüne tıklayıp cihaz için en fazla 7 karakterden oluşan, Türkçe karakter ve boşluk içermeyen bir isim verip tekrar deneyiniz.. Teşekkürler.

Cihaz yanımda değil arkadaşlar deneyip geri dönüş yaparsanız sevinirim..

Saygılarımla..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 500 lira ona vereceğine üstüne 150 lira daha ekleyip GM Discovery alabilirdin.

Modem arayüzünden modemin yayın bant sayısın 11 yapıp dener misin ?
  • Merhaba, ayarlar menüsü altından kablosuz menüsünü seçip, kablosuz özelliği aktifleştirip, “Ayarlar” tuşuna basıp, “Kablosuz Doğrudan Bağlantı” menüsü seçtikten sonra “Cihazı Yeniden Adlandır” menüsüne tıklayıp cihaz için en fazla 7 karakterden oluşan, Türkçe karakter ve boşluk içermeyen bir isim verip tekrar deneyebilirsiniz. Teşekkür ederiz.

türkcellden gelen mesaj bu uygulayınca düzeldi.
  • androidware A kullanıcısına yanıt
    şaka mı bu abi tüm sorun bu muymuş yani 1 aylık karın ağrısı bu muymuş düzeldi vallahi çoook teşekkür ederim
  • Rica ederim işimiz görülmüş olsun da..

• quote:

Orijinalden alıntı: oki99

Merhaba, ayarlar menüsü altından kablosuz menüsünü seçip, kablosuz özelliği aktifleştirip, “Ayarlar” tuşuna basıp, “Kablosuz Doğrudan Bağlantı” menüsü seçtikten sonra “Cihazı Yeniden Adlandır” menüsüne tıklayıp cihaz için en fazla 7 karakterden oluşan, Türkçe karakter ve boşluk içermeyen bir isim verip tekrar deneyebilirsiniz. Teşekkür ederiz.

merhaba , bende de aynı sroun var ama telefonda kablosuz doğrudan bağlantı seçeneği yok özelliği aktifleştirdim ama yine de bulamadım
     Turkcell T40 wifi sorunu Turkcell T40 wifi sorunu Turkcell T40 wifi sorunu

• quote:

Orijinalden alıntı: androidware

Turkcell
    Merhaba, ayarlar menüsü altından kablosuz menüsünü seçip, kablosuz özelliği aktifleştirip, “Ayarlar” tuşuna basıp, “Kablosuz Doğrudan Bağlantı” menüsü seçtikten sonra “Cihazı Yeniden Adlandır” menüsüne tıklayıp cihaz için en fazla 7 karakterden oluşan, Türkçe karakter ve boşluk içermeyen bir isim verip tekrar deneyiniz.. Teşekkürler.

Cihaz yanımda değil arkadaşlar deneyip geri dönüş yaparsanız sevinirim..

Saygılarımla..

abi süpersin ya düzeldi. ne desem bilmiyorum cidden şaka gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: gizemmaydn

quote:

Orijinalden alıntı: oki99

Merhaba, ayarlar menüsü altından kablosuz menüsünü seçip, kablosuz özelliği aktifleştirip, “Ayarlar” tuşuna basıp, “Kablosuz Doğrudan Bağlantı” menüsü seçtikten sonra “Cihazı Yeniden Adlandır” menüsüne tıklayıp cihaz için en fazla 7 karakterden oluşan, Türkçe karakter ve boşluk içermeyen bir isim verip tekrar deneyebilirsiniz. Teşekkür ederiz.

merhaba , bende de aynı sroun var ama telefonda kablosuz doğrudan bağlantı seçeneği yok özelliği aktifleştirdim ama yine de bulamadım
     Turkcell T40 wifi sorunu Turkcell T40 wifi sorunu Turkcell T40 wifi sorunu

telefonun tuşları varya hacı sağdaki üç tane çizgi tuşu var hani o ayarlar tuşu ona bas görürsün doğrudan bağlantıyı

• Size nasıl teşekkür etsek azdır.
    Komşumuzun oğluna bu Telefondan almışlar. Evdeki modem hariç heryere bağlanıyordu. Dediğiniz işlemi uyguladık sorun çözüldü. Tekrardan teşekkürler.

• palkia18 P kullanıcısına yanıt
    Ben de bunu söylemiştim:) Hadi geçmiş olsun...
  • selamun aleyküm arkadarşlar lütfen t40 wifi vidolu anlatım veya resimli birşekilde anlatırmısınız gözünüzü seviyim başım belaya girmeden daha bugün aldım telefonu yoksa evdekilerinden fırça yicem
  • wifi açın ayarlarda seçeneklerden kablosuz doğrudan bağlantıya tıklayın açılan yerde yeniden isimlendir diyerek 7den az haneli birşey yazın ben tuna yazdım oldu mesela haber yazabilirsiniz kolay gelsin kesin çözüm ...
  • Aynı durumdan muzdarip biri olarak, Konuya, çözüme yönelik cevap veren tüm arkadaşlara teşekkür ederim. özellikle palkia18 sana teşekkür ediyorum, yılmadan konunun üstüne gidip çözüme kavuşturduğun için. hepinize tekrar teşekkür ediyorum.

Dip not; sırf bu konuya cevap verebilmek için foruma üye oldum kıymetli arkadaşlar.
    Emeğe paha biçilemez.
  • s.a arkadaşlar bendeki cihazdada telefonu yeniden başlat yapınca zil sesi değişiyor,sd karta kurduğum uygulamalar gözükmüyor bilgisi olan varmı acaba yardımcı olabilirmisiniz
  • Abi bende de o telefondan var fakat dedğinizi yaptım fakat kimlik tanınamadı mı ne öyle bir şey diyor ve wifi bağlanmıyor
  • kardes pcne su linkten(https://www.kingoapp.com/) indir sonra rootu at( programı actında telefonun '' ayarlar-geliştirici sençenekleri(kapalı ise ac)- ordan usb ayklamayı sec sonra pcden kingo roota gir usb ile bağla telefonu pcye cihazını gördüğünde rootla yap sonra tel roolandığında tekrar dene olmassa o abimiz düşük wifileri gösterme flan seceneği yap dahada olmassa telı sat yenıden al

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.