Şimdi Ara

Turkcell Supper Oyun serviisi paramı kesip duruyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Birkaç gün arayla ikinci mesaj gelince Turkcell'i aradım ve hattımın kayıtlı olduğu firma tarafından bu aboneliğin bitirilebileceğini söylediler. Önce bu bilgiyi vereyim. Buradaki linkteki durumun aynısı var. Gelen mesaj şöyle: SUPPER OYUN servisinden 4.90 TL'lik Turkcell Mobil Ödeme işleminiz gerçekleşmiştir.

Turkcell, firmanız arasın dedi ve kapattı. Ödeyen benim. Ne yapmalıyım?

• iyi bayramlar bu tür servislerden kurtulmanın yolu mobil ödemeyi kapatmaktır mobil ödeme ıptal 2222

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KAPA yaz 7777 ye mesaj at ve mobil odemeyi kapat firrmayida bul iptal ettir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeumyang01

iyi bayramlar bu tür servislerden kurtulmanın yolu mobil ödemeyi kapatmaktır mobil ödeme ıptal 2222

Dediğinizi yaptım, iptal edildi mesajı geldi. Umarım kesilir bu mesajlar ve kesintiler. Cevaplar için teşekkür ederim.
  • rica ederim hattınızı özel ücretli servislere de kapatın kapat 2222 online işlem den de ıptal edebilirsiniz kesilme devam edeceğini düşünmüyorum ama yinede siz süper oyun müşteri hizmetlerinden ıptal ettirin ışi garantiye alın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aşağıdaki linkteki kapama ve iptal seçeneklerinin hepsini yapmak gerekiyor. Tüm Turkcell kullanıcılarının mutlaka uygulaması gerek.

http://www.çığ.com/2014/08/2222-ile-turkcellde-guvenlik-ve.html
  • Mobidik kullanıcısına yanıt
    Link için teşekkürler. Ben IPTAL mesajıanı gönderdim ama kurumsal hat olduğu için KAPA kısmını halledemiyorum. Sürekli, hem de her gün Turkcell'den 'Hattınızı mobil ödemeye açtırmak için şirket yetkilinize haber verin.' tarzı mesaj geliyor. Yani bu uygulama her ne ise her gün hesabımı tırtıklamaya çalışıyor. Firmama mail atacağım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kurumsal yetkili kişi şu mesajları atsin

ODEMELIKAPAT IC > 2222

MOBILODEME IPTAL > 2222

IPTAL IZIN > 2222

KAPA > 2222

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben AVEA lıyım .bana birgün 4767 den mesaj geldi.supperoyun dan üyeliğiniz başladı.5 tl.ben siteyi bilmiyorum.ama adamları aradım.siz onaylamadan üyeliğiniz başlamaz dediler.5 lirayı ödeyecem ama helal etmiyorum dedim.bir daha olursa mahkemeye vericem dedim.15 gün sonra yine mesaj.üyeliğiniz başladı.5 tl.AVEA ya 3 kağıt var.ödemeyin dedim.umurları olmadı.herşey normalmiş .ben saf kullanıcı olarak, istemediğim halde 2. kes üye olmuşum.ilk seferde 22 dk konuştum ve kaydettim.2.sefer 20 dk.ben pazartesi günü tüketici heyetine başvurucam.ordanda ticaret mahkemesi.ben şunu merak ediyorum birisi benim adıma buraya başvurup üyelik başlatabilir mi? 20 senedir pc 15 senedir telefon kullanan fizik mezunu bir insanım teknik olarak fena değilim ama bu adamlar beni delirtti.10 tl de olsa haksız yere ödeme yapmak istemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LUCENT31M

ben AVEA lıyım .bana birgün 4767 den mesaj geldi.supperoyun dan üyeliğiniz başladı.5 tl.ben siteyi bilmiyorum.ama adamları aradım.siz onaylamadan üyeliğiniz başlamaz dediler.5 lirayı ödeyecem ama helal etmiyorum dedim.bir daha olursa mahkemeye vericem dedim.15 gün sonra yine mesaj.üyeliğiniz başladı.5 tl.AVEA ya 3 kağıt var.ödemeyin dedim.umurları olmadı.herşey normalmiş .ben saf kullanıcı olarak, istemediğim halde 2. kes üye olmuşum.ilk seferde 22 dk konuştum ve kaydettim.2.sefer 20 dk.ben pazartesi günü tüketici heyetine başvurucam.ordanda ticaret mahkemesi.ben şunu merak ediyorum birisi benim adıma buraya başvurup üyelik başlatabilir mi? 20 senedir pc 15 senedir telefon kullanan fizik mezunu bir insanım teknik olarak fena değilim ama bu adamlar beni delirtti.10 tl de olsa haksız yere ödeme yapmak istemiyorum.

Mobil ödemeyi kapatman lazım.
    MOBİLODEME İPTAL yazıp 5555 e gönder.

• Turkcell sorumluluk kabul etmiyor. Bence işin arkasını bırakmayınv e hakem heyetine başvurun. Benim hattım kurumsal. Bu nedenle başvuramıyorum.
  • sağol hemen yapıyorum..müşteri hizmetleri bunu söylese bari
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.