Şimdi Ara

mobil oyun tuzağı iptal işlemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
46.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar, geçenlerde Samsung gt-e2121 model bir cep telefonu aldım. Telefonu keşfetmek için menülerden hızlı hızlı geçerken brick breaker diye bir oyuna girdim ve bir bölüm oynadıktan sora küçük yazılar geldi bende hikâyeyi anlatıyor diye okeye basıp geçtim.

Hiç bir onay mesajı istemeden sadece okeye bastıktan sora hattımdan 12 TL düşüldü düşünsenize telefonunuzda bir oyunda okeye basıyorsunuz ve 12 TL düşüyor yardım için gönderilen 0532 4440100 numaralı telefonu hemen aradım ve istemediğimi söyledim ama iade etmeyeceklerini söylediler.

Herhangi birine 5 TL göndermek için bile kaç tane onay mesajına cevap veriyorken sadece okeye bastım diye bu ödemeyi ve bu oyunu kabul etmiyorum. mesaj ve oyun şifresi 2977’den geldi.

bu durumda oyunu ve parasını nasıl iptal ettirebilirim.turkcell kullanıyorum

• ewet hakikaten tuzak bir yöntem. O oyunu tuzak seklinde oraya ekleyenin de o sekilde islev görmesini saglayanin da, buna göz yumanlarin da belasini versin. Zehir zikkim olsun, kim bilir simdiye kadar kimlerin parasi gitti. Sikayet sitelerinden biliyorum binlerce insani bu sekilde soymuslar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scoopi -- 25 Şubat 2011; 17:16:30 >
  • buradan samsung u ve turkcell i bu kiril işe alet olduklaı için kınıyorum.
  • allah onların belasını versin telefonu masaya bırakmıştım salağın biri hurcalamış 12 tl gitti deli olacam haram olsun onlara da onlara alet olanlarada allah en kötü cezayı versin pislik herifler ben o parayı arakanda ki aç müslümanlara gönderirdim aşşalıkherifler. Samsungu da kınıyorum ne öyle telefonumun içine bubi tuzağı kurmuş gibi pis işbirlikçi...
  • Sizde yine yetişkin biri kurcalamış bende 2,5 yaşındaki küçük yeğenim 2 senelik nokia X2 telefonda bugün yanlışlıkla basmış mobil ödemeyi şikayet ediyorum diyorum almıyor şikayeti.
    Bu kadar düşük olunmaz 12 TLyi tenezzül edilmez kaç yıllık faturalı aboneyim.

Normalde bi mobil ödemede bir kaç defa EVET yazıp onaylaman gerekir ama bunda böyle bişey yok resmen soygun şikayetlerim artarak devam edecek ama kurtulamazlar.
  • Bende bu sabah öğrendim. Kardeşimin de tam 12 tl si gıttı.
  • Abi aynı iş benimde başıma geldi yıllarca nokia kullandım hiç birşey olmadı Allah belalarını versin bu işe alet olan herkezin bu hırsızlığı yapanların. Nasıl bu pislikten kurtulacağız. Yardım edin arkadaşlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • BTK' ya şikayet edilse acaba bir sonuç elde edilir mi? Denemekte fayda var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanırım sizin bahsettikleriniz farklı, bu oyunları ilk açınca yasal uyarı gibi bişi diyor, devam edersen kısa bir süre açık kalıyor oyun, sonra satın almak ister misin diye soruyor. İptal e basıp çıkılıyor.
  • Operatorlerın sucu yok bunda ve uyelıgınız yok oyunu sılın oynamaya devam edersenız ucret yansır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devlet bu konuda yetersiz, aynı şey ben ve daha buraya yazmayan binlerce insanın başına geldi, 2 yaşındaki kızım telefonu alıp oyunu tıklamış ve dünya kontör gitmiş, aradım dedim böyle böyle, olamaz imkansız yapacak bişey yok demişlerdi, ALDIKLARI PARA HARAM, BUNU BİLE BİLE NASIL HARAM PARA YER İNSAN ANLAMAK MÜMKÜN DEĞİL..
  • benimde başıma avea da geldi ve 55 tl paramı yedi haram olsun hepsine.
  • Konuyu gene gündeme getireyim.Bende faturamda böyle bir şey gördüm.Mobil oyun diyo.!2 tl lik bir tutar.Şimdi bu her aymı gelecek iptalmi etmek gerekiyor yada napmalıyız bilgi verirseniz
  • Benimde cocuk telefonla oynadiktan sonra mesaj geldi. 12 tl ucretlendirildiniz yaziyor mesajda. Hatta bakiye yoktu ucretkesilmemis ama simdi kontor yuklesem hemen keserler sanirim. Nasil iptal edecegiz bunu simdi

• Merhaba

MOBİLOYUNCU servisi ile alakalı internette yaptığım ufak bir araştırma ile şunu yazmışlar :

ABONE IPTAL yazıp 2977 ye gönderince iptal oluyormuş.

Operatörümle konuştuğumda ise 0546 802 2977 yi veya 0312 444 0100 ı hafta içi 08:00-24:00 satleri arasında arayıp iptal ettirebilirsiniz dediler.

Bu tip servisler cihazınızda internet olmasa ve hattınızda kontür olmasa bile kullanılabiliyormuş.

Yardımcı olabildiysem sevinirim.
  • ya arkadaş bu aveanın mobil ödemesini nasıl iptal edicez?
    telefonlarına ulaşamıyoz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caladvwch -- 7 Mart 2014; 20:59:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: caladvwch

ya arkadaş bu aveanın mobil ödemesini nasıl iptal edicez?
    telefonlarına ulaşamıyoz...

MH'lerinden yardım alamıyorsanız sikayetvar'ı kullanın daha hızlı dönüş alırsınız.

• Başarı'ya ait bir servis ise adamlara ait holding ve diğer tüm kuruluşlara ne telefon ne de sitelerinde belirtilen e-posta vb. ile ulaşmak imkansız. İsterseniz aşağıdaki e-posta adreslerinin tamamına mesaj göndermeyi deneyebilirsiniz, bende işe yaradı:

nihat.ekici@basarimobile.com; ferda.yildiz@basari.com.tr; yardim@heryerdeoyna.com; teknoloji@basari.com.tr; broadcast@basari.com.tr; aftersales@basari.com.tr; kaan@basari.com.tr; kaandestek@basari.com.tr

Tabi adamlar 1 tane mesajdan anlamıyorlar, ben onlarca mesaj göndermek zorunda kalmıştım, mesaj yağmuruna tutmanızda fayda var...

• VV ABSTRAKT kullanıcısına yanıt
    telefon yoluyla milleti dolandıran adam ozan konar adlı bir çaylak. elimde bunu doğrulayacak çok güçlü kanıtlar var.

şahsın resimleri. fb üzerinden hesabına erişebilirsiniz!

• Iron Tiger I kullanıcısına yanıt
    6 sene olmus hocam yanlis etiket sanirim dedim ama yukarida kendi postum olduğunu görünce duygulandim .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.