|
Turkcell Superonline, BOTAŞ'ın fiber altyapı ihalesini kazandı

-
-
Devlet kendi kurumları arasında alıp veriyor ihaleyi mantıklı
-
biri boru döşer
biri fiber döşer
Yoksa yanlış mı oldu
-
Hııııh şimdi görürsün fiyatları 100 mb wifi6 diyor 500₺ olur sana 600₺ bol filtreli fiver internet.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
geçmiş olsun botaş...
-
Hepimize geçmiş olsun. Sansür, throttling, yavaşlatma, bant daraltma, prime time sırası kasıtlı yavaşlatma, packet loss, berbat ping, berbat yurt dışı çıkışları, bazı protokolleri komple bloklamak veya yavaşlatmak, en ağır DPI.... ve daha bir çok şey bu güzel ülkemize ve hepimize hayırlı uğurlu olsun.
-
Valla kim ne döşüyor bilmiyorum ama bize döşüyorlar, orası kesin.
-
Dibinizdeki sunucuya 60ms ile bağlanırsınız artık hiperfibersüper hızla. ŞAH LA BİZİ BE
-
Hayırlısı olsun.
-
Mevcut durumda zaten bu şekildeydi. Bildiğim kadarıyla 2009 yılında bu hatta kiralayarak zaten hemen her ile ulaşabilmişti Superonline. Bu vesileyle anlaşmayı uzatmış oldular.
Zamanında nasılsa kazıyoruz bir tane de fazladan fiber atalım diyen Botaş bu işten epey kar etmiş oldu. Altyapı anlamında bir fark yaratacağını düşünmüyorum.
-
Geçmiş olsun
Çok yazık
fiber yüksek hız diyorlar ama alakası yok ota boka sansür enfelleme yapıyorlar
Yüksek hızları speedtest haricinde göremezsiniz
Göremediğinizde de müşteri hizmetlerini aradığınızda asla ve asla yardımcı olmuyorlar
Yani paranızla rezil olmak istemiyorsanız bulaşmayın
Araştırın anlarsınız zaten şu an daha bir şey demedim bile
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
al gülüm, ver gülüm hikayesi klasik
-
Bazı ülkelerde bu tarz şirketlere ve belediyelere. Tren şirketi , kanalizasyon, elektrik gibi. Fiber yapmaları zorumlu. Ve internet sirketlerine yer ayırmak zorundalar
Oger Telekom alaydı iyiydi lol
-
Bir altyapı şirketi olarak Turkcell...
Puahahahhaahhahahaha :) :) :) :)
Geçmiş olsun. Kısıtlı internet.
Fiber bizim ülkede bakır kablodan daha berbat
-
Sansürline
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Hepimize geçmiş olsun. Sansür, throttling, yavaşlatma, bant daraltma, prime time sırası kasıtlı yavaşlatma, packet loss, berbat ping, berbat yurt dışı çıkışları, bazı protokolleri komple bloklamak veya yavaşlatmak, en ağır DPI.... ve daha bir çok şey bu güzel ülkemize ve hepimize hayırlı uğurlu olsun. |
biri boru döşer biri fiber döşer Yoksa yanlış mı oldu |
geçmiş olsun botaş... |
Valla kim ne döşüyor bilmiyorum ama bize döşüyorlar, orası kesin.
|
Sansürline |
Benzer içerikler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X