Şimdi Ara

Turkcell Müşteri Hizmetleri Bağlanamama REKORU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar rekor kimde. Sefil Turkcell reklam yapıyor ama müşteri hizmetleri rezalet. ilkokul düzeyinde sorulara bile cevap veremiyorlar.

Geçen gün aradım birinde 12 dakika diğerinde 9 dakika bekledim bağlanamadım kapattım var mı arttıran.

Ama şu an bekletiyorsa bir sorun olmalı. Diyarbakır vs. olaylı yerlerde çağrı merkezleri var. Muhtemelen verimli çalışmıyor buralar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Musteri hizmetleri doguya kaydi kalkinma icin zaten siveli konusan temsilciye denk geldiginizde sorun size cevap vermeyecektir ama istanbul da demeyecektir bir de aksamlari aramanizi tavsiye etmem,gece vardiyasi tamamen sikinti bir sey soruyorsun sistemden okuyup cevap veriyor onu ben zaten siteden de girebiliyorken cok mantiksiz geliyor bana.Platinum paket uyelerinin temsilcilerini fatura tutarina gore ayristirinca boyle sorun cikti ortaya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Canlı destek varken neden telefon açarsınız halen bilmem, çok dakkanız mı var?

Çepten hesabım uygulaması ile, netten online işlemlerden yazış işini gör, hatta genç isen gencavere mesajla bile iş görüyorsun. Türkcelle müşteri temsilcisi konusunda laf atılmaz.

-----Ey bir aileye bile hükmedemeyen ilerici. Üç kıtaya, yedi denize hükmeden ecdadın mı gerici? Necip Fazıl Kısakürek-----

• Bilgisayar kullanamayanlar ne yapsın? Adam 50 yaşında daha mail hesabı bile yok. Bekleyecek mecbur

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.