Şimdi Ara

Turkcell'den Aşımsız Tanışma Paketi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
6.996
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ayda sadece 3 TL'ye herkesi cepten internet ile tanıştırıyoruz! Üstelik paket aşım ücreti yok!

Aşımsız Tanışma Paketini kampanya kapsamında sunulan veri paketinin paket aşım ücreti bulunmamaktadır. Paket kapsamında verilen 20 MB kullanımı doldurması halinde, internet erişim hızı paketin tekrar tanımlanma tarihine kadar 5 Kbps'a indirilir.

Paketinizde kalan kullanım hakkı bilgisini, KALAN yazıp 2222'ye ücretsiz SMS göndererek, Online İşlemler'den veya 444 0 532 ya da 532 Turkcell Müşteri Hizmetleri'ni arayarak öğrenebilirsiniz.

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/Sayfalar/internet/cepteninternet/faturalihat/Asimsiz-Tanisma-Paketi.aspx

Türkcell gene ypamış yapacağını. 20 mb ve 5 kbps ye dikkatinizi çekerim :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suleymanarik -- 20 Mart 2012; 0:05:10 >

• Aveanin 2 gb dan sonra 128kb dusurmesini elestirenleri bu topice beklerim 5 nedir
  • 5 kbps hızda 3 tl ye sınırsız internet on numara
  • 20 MB' a ayda 2 kere google' a girebiliriz.
  • 5 verceğine kapat daha iyi dalga geçiyorlar resmen
  • Bir denemek lazım
  • internetim olsun da karınca hızı olsun farketmez diyenler için iyi fırsat bence.20 mb'den sonra hızı 5 kpbs ye inecek dese de vodafone cepnet hızını yakalayabilirse dadından yenmez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 5 mi? Şaka mı bu?
  • 5 NEDİR:)
  • aylık 20 mb a neler yapılmaz ki 5 kbla da sanırım bi siteyi açmak 5 dk sürer . her zamanki gibi süpersin (!) turkcell
  • TÜRKCELL REKLAMLARA VERDİĞİ PARAYI KULLANICILARDAN MİSLİYLE ÇIKARTIYOR..ŞU ANKİ FİYAT POLİTİKALARI BU ŞEKİLDE..ŞAHANA MAHANA MİLYON DOLAR VERİYORLAR KULLANICILARIN FATURASINDAN PARAYI ÇIKARTIYORLAR..ŞİDDETLE KINIYORUM..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanarya_avcisi -- 20 Mart 2012; 0:19:55 >
  • Konu daha önce mobil operatörler bölümüne açıldı arkadaşlar hız konusuyla ilgili testler mevcut. Sıcak fırsatlarda paylaşmadım sebebide yeteri kadar sıcak olmaması.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=58847419&p=1
  • Dağ fare doğurdu diye buna derler heralde
    Turkcellin türk insanını iyi yansıtan bir firma olduğunu düşünüyorum. Abonelerinin çoğu(söz meclisten dışarı-yarası olan gocunur) ülkemizde bol miktarda bulunan elit görünme kaygısına sahip, gösteriş meraklısı, markaya tapan tipler tarafından finanse edilen, bu tahlili çözmüş ve bunu iyi kullanan burnundan kıl aldırmayan bir firma.. Eğitim seviyesi arttıkça burnu sürtecek olan da bir firma olacaktır ayrıca..
  • şahan'a 6,5 milyon TL verip kullanıcısına damlayla internet veren operatör Turkcell Kontrol Bende
  • kenarda duran turkcell hattıma tanımlayayım dedim.merhaba yazıp 2222 ye gönderdim.gelen cevapta facebook paketi olan abonelerimiz aşımsız tanışma paketi alamamaktadır diyor.facebook paketi iptal için face iptal yazıp 2222 gönderdim.iptal edilecek facebook paketiniz yok diyor.koskoca turkcell 5kb internet verecem diye 40 dereden su getirtiyor.
  • Arkadaşlar turkcell bize şaka yapmı§.dağılın
  • Güldüren tarife koysalar ismini şahsen çok güldüm
    Yıllardır bu turkcellden çektiğim eziyet neydi öyle şimdi aveadayım kafam rahat.
  • Turkcell'den aşımsız paketmiş, 5kb hızla istesen de aşamazsın zaten
  • 5 kbps mi??????

bundan 10 sene önce 33600 (33k) modemle internete bağlandığımız günler aklıma geldi...

turkcell al sana:
  • Merak edip baktım. Google ana sayfası 85 kb.
    85/5=17 saniye

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.