Şimdi Ara

TURKCELL FATURALI SMS PAKETLERİ ***YENİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

HER YÖNE 300 SMS 11 TL

HER YÖNE 30 SMS 3 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.volkan -- 30 Haziran 2010; 17:59:08 >

• yine vodafone'nun kat be kat gerisinde kalmış turkcell.
  • 23lira hala ve hala makul değil bence , 3000 sms için bile olsa...
  • Sloganları fiyatlar aynı paketler 3 katına çıkartıldı diye yapmışlar zaten.

İlla turkcelldeyim diyen kullanıcı için eh işte memnun olanlar olmuştur konuşmayı birşekilde uyguna getirenler 23 tl verip heryöne rahatça mesajlaşabilirler.2 ay oldu vodafone un faturalı hatlardaki sms paketleri çıkalı 2 aydır ne bekliyorlar bunlar diyordum turkcell kendine uygun şekilde fazla açmadan değişim yaptı bakalım avea yenilicek mi sms paketlerini şuan turkcellin sms paketleri avea faturalıdakinden çok daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeSiN -- 30 Haziran 2010; 18:10:51 >
  • Güzel gelişme olmuş turkcell adına. Heryöne 300sms i kullanan çok olur.
  • Turkcell kendiyle rekabet ediyor.vodafone un kampanyasının yanına yaklaşamamis.mesaj paketi alacağıma yeni hat alırım
  • 23 lira çok İsterse 10 000 versin her yöne.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Öncü Vodafone
    Artık diğer operatörler Vodafone'un devrim niteliğinde değişikliklerinin takipçisi durumundalar
  • Turkcell herşeyde böyle ya çok az ya çok fazla...Şunları kademeli yapamıyorlar mı acaba?...50, 100, 250, 500, 1000, 3000 gibi yapsalar ve fiyatlarıda daha uygun tutsalar...Benim için 500 heryöne ideal ama Turkcellin sisteminde kullanmadığım sms ler için fazladan ücret ödüyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: heathrow

Öncü Vodafone
    Artık diğer operatörler Vodafone'un devrim niteliğinde değişikliklerinin takipçisi durumundalar

sms paketini bulan avea yalnız
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

quote:

Orijinalden alıntı: heathrow

Öncü Vodafone

sms paketini bulan avea yalnız

Doğrudur

Faturalı hatlar için uygun fiyatlı sms paketlerini çıkaran ilk operatör olduğu için yukarıda yazdığım şeyi yazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heathrow -- 30 Haziran 2010; 20:13:59 >

• yine çok pahalı. Biraz daha gayret turkcell hadi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.