Şimdi Ara

Turkcell Coştu Bir Kere / 12 Ay Taahhütlü Kampanyalar (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.723
Cevap
4
Favori
355.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben de basvurdum, yeni hat abonesiyim mesaj hemen geldi hatta toplamda 10 tane falan geldi :). Fakat 3 hafta icinde geri donulecek diye geldi. 1 hafta yazmadi bende. gelen mesaj aynen "On basvurunuz alinmistir.Kampanya detaylari ve katilim teyidiniz icin Turkcell Cagri Merkezi tarafindan 3 hafta icinde aranacaksiniz."
  • quote:

Orjinalden alıntı: master_monster

ben de basvurdum, yeni hat abonesiyim mesaj hemen geldi hatta toplamda 10 tane falan geldi :). Fakat 3 hafta icinde geri donulecek diye geldi. 1 hafta yazmadi bende. gelen mesaj aynen "On basvurunuz alinmistir.Kampanya detaylari ve katilim teyidiniz icin Turkcell Cagri Merkezi tarafindan 3 hafta icinde aranacaksiniz."

arandıktan sonra sms teyidi var 1 haftalık süre derken ondan bahsediyoruz
  • faturalılara çalışmaya başladılar vallah
  • mesajı göndericem de içime bi kurt düştü :)

bizbize kampüs'e geçmiştim ama önümüzdeki ay aktif olacakmış. bizbize hepimiz de fena gibi gelmedi şimdi. bizbize hepimizdeki abonelikte paket kadar hediye de ediliyor sanırım. bu +hediye süre ne kadar sürer bilgisi olan var mı :) 10 dakikası 9,90 a konuştuğum biri yok boşuna daha fazla ödemiyeyim diyorum.

kampuscelliydim otomatikman aboneliğim devam ediyor diye yeni tarifelere bakmamıştım hiç. resmen söğüşlenmişiz. telefonumdaki son 1 senedeki toplam arama 5 saat ama ben her ay 50 ytl civarı fatura ödüyorum :S olacak iş değil :)
  • 1-2 gün daha bekliyeyim ben, mevcut bizbize den bizbize kampus'e geçiş işlemim gerçekleimediği için paket değiştiremiyorum bekleyen işleminiz var diyor, yarıkn bu konuda müşteri hizmetlerini ariyayım bi.

bu süre içinde de kendime en uygun paketi seçerim. çok cahil kalmışım tarife bilgileri açısından.
  • Başvuruyu yaptıktan 1.5 saat sonra arandım, mesaj da telefonu kapattığımda gelmişti zaten bana, kodu yazarak gönderdim ve hemen aktiflendi. Yani her şey 2 saatten az bir sürede oldu, burada günleri görünce çok şaşırdım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: actually07

Başvuruyu yaptıktan 1.5 saat sonra arandım, mesaj da telefonu kapattığımda gelmişti zaten bana, kodu yazarak gönderdim ve hemen aktiflendi. Yani her şey 2 saatten az bir sürede oldu, burada günleri görünce çok şaşırdım.

nasıl bir kod bu. tam olarak açıklarmısınız.
    nereden geldi. ve msjın içeriği neydi...
  • Cumartesi günü öğleden sonra saat 3 gibi kampanyayı duyup başvurumu yaptım. Pazar günü aynı saatlerde arandım ve Teklif 4: 12 ay kontratlı, paketsiz teklif'ten her yöne 120 dk. seçtiğimi belirttim. Müşteri Temsilcisi gayet ilgiliydi, sistemden kısa mesaj gönderip onaylamamı istedi. Mesajda istendiği şekilde onayladığım halde hata verdi. Tekrar M.H. ile görüştüm, işlemin manuel olarak yapılacağı ve bana bilgi verileceği söylendi. Gönderdiğim kod : EVET H120
  • quote:

Orjinalden alıntı: Basri Mutaf

quote:

Orjinalden alıntı: actually07

Başvuruyu yaptıktan 1.5 saat sonra arandım, mesaj da telefonu kapattığımda gelmişti zaten bana, kodu yazarak gönderdim ve hemen aktiflendi. Yani her şey 2 saatten az bir sürede oldu, burada günleri görünce çok şaşırdım.

nasıl bir kod bu. tam olarak açıklarmısınız.
    nereden geldi. ve msjın içeriği neydi...

EVET 90 yazın bir numaraya gönderin diyordu ama numarayı hatırlayamıyorum. Gönderdim ardından 12 ay boyunca her yöne hediye dakikalar kaznadınıza benzer bir mesaj aldım.
  • saat 12:50 itibari ile Turkcellden tekrar arandım.
    yoğunluk olduğu için, gelmesi gereken msj Perşembe gününe sarkmış.
    Yeni Turkcell Faturalı hat kullanıcılarıda bu kampanyadan yararlanabiliyorlarmış.
    Yani bugun Faturalı hat alan bir müşteri hattı açıldığında basvuru yaparak bu kampanyadan faydalanabiliyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MUTAF -- 17 Kasım 2008; 13:00:24 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: HızırBey

Cumartesi günü öğleden sonra saat 3 gibi kampanyayı duyup başvurumu yaptım. Pazar günü aynı saatlerde arandım ve Teklif 4: 12 ay kontratlı, paketsiz teklif'ten her yöne 120 dk. seçtiğimi belirttim. Müşteri Temsilcisi gayet ilgiliydi, sistemden kısa mesaj gönderip onaylamamı istedi. Mesajda istendiği şekilde onayladığım halde hata verdi. Tekrar M.H. ile görüştüm, işlemin manuel olarak yapılacağı ve bana bilgi verileceği söylendi. Gönderdiğim kod : EVET H120

hangi numaraya gönderdin?
  • Evet yeni bir faturalı hat aldım. ve hemen açıldı hattım. basvuru yazip gonderdim. onbasvurunuz alındı 3 hafta içinde aranacaksınız dedi. yalnız hat açılırken tarife secmem gerekiyordu ben de bizbize tarifesini sectim. başka birini mi secmem gerekiyordu?

Edithttp://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/ozelavantajlar/yenifaturalihatfirsati bu kampanyaya da katılabilir miyim?
    Kampanyaya başvuran ve tarifesi BizBize tarifesi dışında olan abonelere, kampanyaya katılabilmeleri için tarifelerinin BizBize olarak değiştirileceği ve kullanmakta oldukları konuşma paketleri var ise kalan süresinin kullanılamayacağına dair kısa mesaj gönderilir ve onaylamaları istenir.

kısacası tarifemin bizbize olması 4. teklifin 300 ytl cezai bedelli 120 dk seceneğini secmeme engel teşkil eder mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinbestil -- 17 Kasım 2008; 15:43:48 >

• bizbize tarifesini seçmişsin doğru
  • peki fatura kesim tarhini nasıl öğrenebilirim. online işlemde göremedim bir bilgi..
  • fatura-ödeme işlemleri-ödeme tarihi hemen altta fatura kesim tarihiniz diye yazar orada
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustafa_(87)

fatura-ödeme işlemleri-ödeme tarihi hemen altta fatura kesim tarihiniz diye yazar orada

sağolasın...
    Fatura kesim tarihiniz:19.Aralık.2008

yani 2 gün için fatura kesmiyorlar..
  • peki ücretsiz kullanımdaki bu BEN VARDIM SMS 3SMS ne oluyor.
  • sağolasın. önemsiz bir şeymiş..
    quote:

Orjinalden alıntı: bungee20

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/benvardim

quote:

Orjinalden alıntı: metinbestil

peki ücretsiz kullanımdaki bu BEN VARDIM SMS 3SMS ne oluyor.

• quote:

quote:

Cumartesi günü öğleden sonra saat 3 gibi kampanyayı duyup başvurumu yaptım. Pazar günü aynı saatlerde arandım ve Teklif 4: 12 ay kontratlı, paketsiz teklif'ten her yöne 120 dk. seçtiğimi belirttim. Müşteri Temsilcisi gayet ilgiliydi, sistemden kısa mesaj gönderip onaylamamı istedi. Mesajda istendiği şekilde onayladığım halde hata verdi. Tekrar M.H. ile görüştüm, işlemin manuel olarak yapılacağı ve bana bilgi verileceği söylendi. Gönderdiğim kod : EVET H120

EVET H120 yazıp 7040 a gönderdim

• quote:

quote:

quote:

EVET H120 yazıp 7040 a gönderdim

ben yolladım bu numaraya katılım talebinde bulunduğunuz kampanyamız sona ermiştir diyor

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.