Şimdi Ara

Turkcell Coştu Bir Kere / 12 Ay Taahhütlü Kampanyalar (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.723
Cevap
4
Favori
355.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Basri Mutaf

sanıyrum dklar hattıma tanımlandı ben yazdım.
    ama şu şekilde müşterş temsilcisi bana bunu söyledi ve msjdan sonra aktif olacağını söyledi.
    yani hepimizin şuan hattınabu dklar tanımlandı. ama bekleme modundayız. şu msjlar hele bi gelsin. o zaman dklarımız aktif olacak..

evet ama işte kesin olacağı belli değil bana kalırsa çünkü tabinizi ilgili birimlere aktarıyorum dedi 1 hafta içinde sms gelecek dedi onu cevaplayın dedi neyse ya felaket tellalı olmaya lüzum yok inşallah gelir smsler
  • msj sesi duyduğumda heyecanlanmaya başladım
    ama bir türlü gelmedi o istediğim msj...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Basri Mutaf

msj sesi duyduğumda heyecanlanmaya başladım
    ama bir türlü gelmedi o istediğim msj...

aynen
  • quote:

Orjinalden alıntı: bungee20

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/turkcellliolmak/TurkcellliOlmakistiyorum/caymabedellikontratlar

Kampanya, 9 Kasım -31 Aralık tarihleri arasında geçerlidir.
    Cayma bedelli kontratlar isimli taahhütlü kampanyamızdan,
    kampanyayı sms ile onaylayan günlük ilk 1.000 bireysel faturalı hat abonemiz ve
    numarasını diğer operatörlere taşıdıktan sonra, 16 gün içerisinde aynı numara ile Turkcell'de faturalı olarak hizmet alan bireysel abonelerimiz faydalanabilir.
    Kampanyaya onay veren abonelerimiz, kampanya kapsamında aşağıda belirtilen tekliflerden sadece tercih etmiş oldukları birinden yararlanma hakkına sahip olacaklardır.

arkadaşlar bu alıntıda büyüttüğüm yazıda ne demek istiyor müşteri hizmetleri bana bilgi veremedi tam 3 kere bekletti sonrada uyduruktan bişi söyledi bende daha fazla terlemesin diye kapattım varmı bilgisi olan

• quote:

Hani forumda da gördüğümüz sinir küpü olarak dolaşan 532'li arkadaşlarımız var ya. Şimdi onlardan bazıları diğer şebekeye geçmek için başvuruyorlar. Ve diğer şebekeye geçiyorlar. Geçiş işleminden sonra abone aranıp 16 gün içinde bize dönerseniz böyle güzel bir hediyemiz olacak size deniliyor. Abone geri dönerse kaldığı yerden turkcell ile devam ediyor. Dönmezse güle güle...

quote:

Orjinalden alıntı: mustafa_(87)

arkadaşlar bu alıntıda büyüttüğüm yazıda ne demek istiyor müşteri hizmetleri bana bilgi veremedi tam 3 kere bekletti sonrada uyduruktan bişi söyledi bende daha fazla terlemesin diye kapattım varmı bilgisi olan

tüh bende aveayı vodafoneye taşıdım ya bungee hocam turkcell faturalıya geçirecektim hattımı eğer bu kampanyadan faydalanabilseydim teşekkürler bilgin için

• bedava dakikayla ucuza konuşmayla mutlu olabilmek falan ne güzel şeyler aslında
    ben tkc fatura hat uyesiyim dakika paketi almıştım doldu dolmadı aştım falan stres yapıyodum
    iptal ettirdim oh beeeee! dedim ama avea ya faln geçmedim.
    Şimdi telefonla hiç konuşmuyorum. Arayan olursa cevap veriyorum
    60 dakikalık paket yaklaşık 18 ytl fatura getiriyo. Büyük para aslında.
    Aynı paraya net cafelerden 18 saat boyunca görüntülü konuşabiliyoruz.
    Ayrıca yatırım yapmıyoruz. Yani bilgisyar almıyoruz. Kiralıyoruz. Elektrik ve net parası vermiyoruz.
    Dandik 1 ytl ile kısacası 1 saat görüntülü konuşuyoruz.
    3g gelse 1 saat görüntülü konuşmak için 50 ytl isterler artık
    o zaman niye mobil olalımki
    bi de üstüne radyasyon ye
    zaten buhran da yavaş yavaş yaklaşıyo
    bu sefer herkes battığı için bizi kurtaranda olmayacak
    işimizden gücümüzden olup memleketlere dönücek herkes
    memleketi olmayanlara Allah kolaylık versin
    o zaman 1 ytl daha değerli olacak bizim için dolar karşısında daha değersiz olsa bile
    abonelikler iptal olacağı için
    kendimizi bağlayıp boşuna ceza ödemeyelim

• quote:

Orjinalden alıntı: ilnero

bedava dakikayla ucuza konuşmayla mutlu olabilmek falan ne güzel şeyler aslında
    ben tkc fatura hat uyesiyim dakika paketi almıştım doldu dolmadı aştım falan stres yapıyodum
    iptal ettirdim oh beeeee! dedim ama avea ya faln geçmedim.Şimdi telefonla hiç konuşmuyorum. Arayan olursa cevap veriyorum

• Arkadaşlar yukardaki mesajları okudum ama göremedim yada varsa gözden kaçırdım, bu gece bende taahhütlü tarifeye mesaj atamayı düşünüyorum fakat bir noktada emin olmak istiyorum. Kampusseldeki 120 dakika şebeke içi görüşme ve burdan kazanacağımız heryöne 120 dakika arasında öncelik sırası nasıl oluyor bilgisi olan varmı acaba, kampüsseldeki 120 önceliklidir umarım, bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim iyi geceler...
  • Eğer öyleyse kötü gerçi diğer oparatörlerden çok fazla kimse yok aradığım ama yinede ara sıra sabit aradığımız kişiler oluyor, o zaman heba etmeyip hepsini turkcell'e doğru 180 dakika almak daha iyi benim açımdan, neyse biraz sesli düşündüm :)
    Detayları yine müşteri hizmetleri yetkilesine sorarım artık, teşekkürler bungee20

quote:

Turkcell'deki genel kaide öncelikle geçerlilik süresi ilk biten dakikalar kullanılır. İkisi eşit ise, ücretsiz! tanımlanan dakikalar kullanılır. Bu yüzden turkcell aramalarınızda da her yöne 120 hediye dakikalardan düşmesi gerekiyor.
  • ben de de alo120 paketi var. bu kampanyadan da heryöne 120 dakika aldım. yapılan açıklamaya göre sabit ve türkcell ararken öncelikle alo120 paketindeki dakilarım düşülecek, ama avea ve vodafone ararsam kampanya dahilindeki dakikalardan düşülecek, alo120 paketimdeki dakikalar bittikten sonra sabit ve türkcell ararken heryöne120 den düşecekmiş dakikalar. bu şekilde açıkladılar.
  • quote:

İnşallah bu şekildedir. Böyle olursa gerçekten çok güzel olur.

quote:

Orjinalden alıntı: izmirdenbirisi

ben de de alo120 paketi var. bu kampanyadan da heryöne 120 dakika aldım. yapılan açıklamaya göre sabit ve türkcell ararken öncelikle alo120 paketindeki dakilarım düşülecek, ama avea ve vodafone ararsam kampanya dahilindeki dakikalardan düşülecek, alo120 paketimdeki dakikalar bittikten sonra sabit ve türkcell ararken heryöne120 den düşecekmiş dakikalar. bu şekilde açıkladılar.

inşallahı maşallahı yok @bungee20 :) bu konuşmaların hepsi kayıt altında. zaten alodakika paketleri olan abonelerin en çok sorduğu soru olduğu için yanıt hızlı ve net veriliyor.

• "Abonenin başvurusu:

Abone tek bir yere -sadece alıcı işletmeciye- başvurur.

Numara taşıma talep formu doldurulur.

Abone istediği taşıma aralığını bildirir. (08.00-16.00, 16.00-24.00,
    00.00-08.00)

Taşıma tarihinden itibaren geçerli olacak abonelik sözleşmesi imzalanır. Aynı tarihte verici işletmeci ile olan abonelik sözleşmesi fesholur. Aboneye son tahakkuk dönemi için verici işletmeci tarafından alacakları düşülerek fatura gönderilir.

Yeni hat türü abonenin talebine göre faturalı ya da ön ödemeli olabilir.

Alıcı işletmeci tarafından aboneye yeni SIM kart verilir.

Yeni SIM kart numara taşıma gerçekleştiğinde (en fazla 6 gün içerisinde) aktif olacaktır. "

arkadaşlar,
    telekominikasyon kurumunun sitesinde böyle yazıyo
    fakat dün gazetenin dediğine göre böyle bir seçme şansı yokmuş
    eski numaran faturasız olsa bile yeni mutlaka faturalı veriliyomuş.
    nedenle ilgili bi açıklama getirebilecek var mı?

• fakat aynı sunumda önemli hususlar bölümünde

faturalı hat abonesi, ön ödemeli hat veya ön ödemeli hat abonesi, faturalı hat abonesi olarak numarasını taşıyabilir.

yazıyo

tk bile kendi içinde çelişiyo:)

hehahaheheahhhaaaa

acele etmemek gerek
    1 - 2 ay daha beklenmeli
  • http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=759051&title=numara-tasimaya-iki-gunde-50-bin-basvuru

bungee 20 binbaşım bu yazıyı oku bi istersen
    aramada buldum bende
    yazılanlar doğru mu bilmiyorum ama
    anlatılanlar benim beklediğim yönde
    yani karmaşa organize olamama

belki müşteriye" makina soğuk "çekiyolar
    faturaya bağlamak için 6 ay daha
  • aynen bungee20 doğru söylüyor numaranı özgürce taşıyabilirsin korkma hiç bir ters durum yok
  • Faturasız hattı olan faturalıya taşıyabilir demiyor sadece haberde
    her türlü taşıma faturalı hatta olabiliyor demek istiyor.

ama internetten indirdiğimiz her habere güvenmemek gerek tabi

siz yaptırdığınıza göre biliyosunuızdur haklı olarak

faturalı hattımı diğer operatöre faturasız olarak taşıyabiliyorum o zaman.
    pazartesi gidip denicem :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilnero

Faturasız hattı olan faturalıya taşıyabilir demiyor sadece haberde
    her türlü taşıma faturalı hatta olabiliyor demek istiyor.

ama internetten indirdiğimiz her habere güvenmemek gerek tabi

siz yaptırdığınıza göre biliyosunuızdur haklı olarak

faturalı hattımı diğer operatöre faturasız olarak taşıyabiliyorum o zaman.
    pazartesi gidip denicem :)

tabii ki hayırlı olsun şimdiden
  • Arkadaşlar dün gece bu kampanya için gece 00:50 gibi mesaj attım şimdi baktım henüz cevap gelmemiş, normal şartlarda cevap mesajı ne kadar sonra geliyor bilginiz varmı?
  • sanırım buraya yazmamı bekliyormuş turkcell şimdi kaydınız alınmıştır die mesaj geldi :)
  • daha mesaj gelmedi
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.