Şimdi Ara

Turkcell Coştu Bir Kere / 12 Ay Taahhütlü Kampanyalar (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.723
Cevap
4
Favori
355.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sonra bir yanlışlık olursa niye kampanyaya katılamadım diye yanmayın...
    biraz sabredin ne olacak sanki.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Basri Mutaf

bence herkes msjını beklesin..
    sonra bir yanlışlık olursa niye kampanyaya katılamadım diye yanmayın...
    biraz sabredin ne olacak sanki.

bekliyoruz bakalım
  • Dün göndermiştim. ön başvurunuz alındı. 3 hafta içinde aranacaksınız mesajı geldi. Bugün de gönderdim. Ama daha önceden başvurunuz alınmıştır türünden bir mesaj geldi.
    quote:

Orjinalden alıntı: piri.reis

quote:

Orjinalden alıntı: erturkmen

sanırım buraya yazmamı bekliyormuş turkcell şimdi kaydınız alınmıştır die mesaj geldi :)

hergün
    BASVURU yazıp 7050 ye göndermeni tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinbestil -- 18 Kasım 2008; 22:55:17 >
  • pardon 3 hafta. sanırım yeni hat alanlarla pek ilgilenmiyorlar.
    Neyse ararlarsa ararlar. aramazlarsa bedava günlerde konuşuruz. 6 ay sonra da bir şeyler yaparız.
    bi de 6 ay boyunca her yöne 20 ykr kampanyası var ona da katıldım.
    ayrıca
    verginiz bizden.
    15 gün bedava mms.
    6 ay bedava faturacell. hizmetleri var.
  • Bende katıldım 3 hafta içinde aranacaksınız dedi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: metinbestil

pardon 3 hafta. sanırım yeni hat alanlarla pek ilgilenmiyorlar.
    Neyse ararlarsa ararlar. aramazlarsa bedava günlerde konuşuruz. 6 ay sonra da bir şeyler yaparız.
    bi de 6 ay boyunca her yöne 20 ykr kampanyası var ona da katıldım.
    ayrıca
    verginiz bizden.
    15 gün bedava mms.
    6 ay bedava faturacell. hizmetleri var.

özllikle sordum. yeni hat alanlarda yararlanıyor bu kampanyadan...
    mutlaka aranırsın..
  • basri mutaf mesajlar yarın gelecek herhalde dimi
  • Bende bekliyorum hala, manuel olarak da yapamadılar galiba
  • arkadaşlar geçenlerde bu 2gün bedava kampanyasından konuşmak için bir faturalı hat aldım.(benim ayrıca kontörlü kampsucell hattımda var)hat yeni olduğu vergiyi 12 ay turkcelli olursanız biz ödeyeceğiz dedikleri için yaptım şimdi ben bu cayma bedellli kontratlardan yararlansam bi skıntı yaratırmı bedava dakikalarım gidermi veya bi rücret gelirmi.çünkü ben bu hattı sırf kampanylardan yararlanmak için edindim.yani hiç kullanmayıp 3 ayda bir 10 ytl ödeyeceğim.görüşlerinizi alabilirmiyim ve bana en uygun sizce hangisi olur?
  • quote:

Orjinalden alıntı: turkay23

arkadaşlar geçenlerde bu 2gün bedava kampanyasından konuşmak için bir faturalı hat aldım.(benim ayrıca kontörlü kampsucell hattımda var)hat yeni olduğu vergiyi 12 ay turkcelli olursanız biz ödeyeceğiz dedikleri için yaptım şimdi ben bu cayma bedellli kontratlardan yararlansam bi skıntı yaratırmı bedava dakikalarım gidermi veya bi rücret gelirmi.çünkü ben bu hattı sırf kampanylardan yararlanmak için edindim.yani hiç kullanmayıp 3 ayda bir 10 ytl ödeyeceğim.görüşlerinizi alabilirmiyim ve bana en uygun sizce hangisi olur?

hangisi sana uygun olur bilemem kararı sen ver.

BASVURU yazıp 7050'ye bir yolla bakalım

• quote:

Orjinalden alıntı: mustafa_(87)

basri mutaf mesajlar yarın gelecek herhalde dimi

bekliyoruz mustafa...
    perşembe dediler.
    umarım uzamaz.
  • mesajlar gelmezse ne yapacaksınız arkadaşlar bungee20 kardeşim radikal kararlar olacak ondan haberim var
  • vodafone iyi hocam o kadar mail gönderdim hep beni telefonla aradılar avea kötü bu müşteri hizmetleri konusunda kabul.

numarayı taşıma için başvursak mı?(tabii ki onay sms'i gelmezse) nasıl olsa ikna etmek için arıyorlar o zaman sömürürüz işte
  • quote:

Orjinalden alıntı: bungee20

Vodafone müşteri hizmetleri iyi fakat ukala. Avea'nın müşteri hizmetlerini ben yok biliyordum, yeni oluşturulmuş herhalde.

Numara taşımak için başvursak, diğer operatöre geç, sonra tekrar geri dön uzun iş. Önce kendim halletmeye çalışırım, olmazsa İzmir müdürlükteki arkadaşı ararım artık.

quote:

Orjinalden alıntı: mustafa_(87)

vodafone iyi hocam o kadar mail gönderdim hep beni telefonla aradılar avea kötü bu müşteri hizmetleri konusunda kabul.

numarayı taşıma için başvursak mı?(tabii ki onay sms'i gelmezse) nasıl olsa ikna etmek için arıyorlar o zaman sömürürüz işte

izmir müdürlükteki arkadaş varsa tabii o konudan yana sıkıntın olmaz hocam.

inşallah bu konuştuklarımız lafta kalır

• perşembe geldi. bakalım ne olacak. msjlarımızı gönder artık tukcellllll
  • Hiç Mesaj gelen varmı arkadaşlar?
  • 2 gün önce başvuru yazıp yolladım...3 hafta içinde aranacaksınız dedi...Dün akşam tekrar yolladım bu sabah 1 hafta içinde aranacaksınız dedi..
  • Bende geçtiğimiz Cumartesiyi Pazara bağlayan gece mesaj attım ve Pazar saat 18:30 gibi Turkcell çağrı merkezinden aradılar. 1kaç gün içinde bir mesaj geleceğini o mesaja cevap vermemin yeterli olacağı söylendi, ama halen mesaj gelmedi.

Not olarak 2 sayfa önce sormuştum sanırım foruma bir kaç gündür giremedim. Çağrı merkezinden arayan kişiye Kampuscell'den aldığımız 2 saat şebeke içi görüşme ile bu kampanyadan kazanacağımız 2 saat her yöne ücretsiz konuçmanın öncelik sırasının nasıl olacağını sordum. Turkcell'de her zaman öncelikle ücretini ödediğiniz dakikaları kullanırsınız daha sonra ücretsiz dakikalardan düşmeye başlar, bu bağlamda şebeke içi görüşmede ilk önce kampuscell'den şebeke dışı ararsak heryöne olan ücretsiz dakikalardan, kampüscell'deki dakikalar bitince tüm görüşmeler her yöne olan dakikalardan düşmeye başlayacak.

Bence gayet güzel, 14,90 a 240 dakika bir yıl götürür beni

• ayın13ünde 16:30da arandım hala mesaj gelmedi
  • Biraz önce bir cevap daha geldi. en yakın zamanda aranacaksınız diyo. üç hafta ile başladık bir haftaya indi .
    Şimdi ise en yakın zaman bekleyelim görelim.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.