Şimdi Ara

Turkcell Coştu Bir Kere / 12 Ay Taahhütlü Kampanyalar (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.723
Cevap
4
Favori
355.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @bungee20 hocam @piri.reis hocam arandıktan sonra 1 hafta içinde gelecek olan kampanya mesajı geldi mi?
    Bana gelmedi de daha
  • Bilirim hocam bakarsın
  • öncelikle iyi günler herkese

Mevcut vodofone numaramı türkcelle taşıdım. herkesle 60 paketini sectim. 13 kasımda geçişim gerçekleşti. baktım ki on saat kampanyası var onada katıldım. on saat kampanyasına katılanlar zaten 12 ay boyunca türkcell de kalmayı taahhüt etmiş oluyorlarmış. hat kapanır veya başka operatöre taşınırsa 60 ytl cezası varmış. peki ben şu an cayma bedelli kontratlara da katılabiliyormuyum. ??
    peki 12 ay boyunca kalmayı taahhüt edersek yarın ücretleri bunlar fahiş fiyata çekerlerse ne olacak.
    Atıyorum 300 ytl cezai bedelli heryöne 120 dakika ücretsiz kampanyasını seçtik. ve de tarife olarak tarife saniye ya da bizbize tarifesindeyiz diyelim. 3- 4 ay sonra türkcell bizbize tarifesindeki cayma bedelli kontrat yapanların sabit ücretlerini 15 ytl yaptı. o zaman ne olacak.
    Varmı bu konuda bizi aydınlatabilecek arkadaşlar ???
    Birde cihaz kampanyaları cıkacakmı yakında.??

• dikkat önemli

kampanyaya katılan arkadaşlar bahatki nin söyledikleri doğru mu

herkesle 600 paketine üyeyim. fenerbahçeliyim.

cayma bedelli paketlerden turkcell içi 180 dakika paketine üye olmayı düşünüyordum.
    12 ay boyunca kalmayı taahhüt edersek konuşma ücretlerine zam gelirse ne olacak. benim bedava 180 dakikama zam gelirmi. 6-7 ay sonra turkcell cayma bedelli kontrat yapanların sabit ücretlerini 850 ytl yaparsa. o zaman ne olacak. 180 dakika için 850 ytl çok değil mi?

bu konuda turkcelle kefil olabilecek var mı?
    turkcell bana ekstradan para yazarsa ödeyebilecek olan var mı?

2010 yılında cihaz kampanyası olursa şartları nasıl olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaptanPilot -- 15 Kasım 2008; 17:38:10 >
  • Kaptan pilot türkcelle başvuru yaptım bu söylediğim husus önemli.
    düşünsenize cayma bedelli kampanyalardan heryöne 120 teklifini seçtim ve 12 ay boyunca da türkcell de kalacağım. tarife olarak da bizbize ya da tarife saniye tarifesine geçtim diyelim. buradaki tarifelerde sabit ücret 1,8 ytl. ben aylık her yöne 120 dakikayı aşmazsam ve 12 ay türkcell de kalırsam sadece 1,8 ytl ücret ödeyeceğim türkcelle dikkat başka bir ücret yok.
    Burada türkcelin düşündüğü birşey vardır mutlaka. dedim ya yaş yere yatmazlar. ama altından ne gibi bir nane çıkar bilemiyorum.
    Bence 5-6 ay sonra cayma bedelli kontratlardakilerin tarifelerini yükseltirler.
    Türkcellden bir açıklama bekliyoruz bu konuda, tabiki resmi bir açıklama buradaki bungee ve pirireis arkadaş yanlış anlamasınlar da açıklamaları yetersiz kalıyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: KaptanPilot

dikkat önemli

kampanyaya katılan arkadaşlar bahatki nin söyledikleri doğru mu

herkesle 600 paketine üyeyim. fenerbahçeliyim.

cayma bedelli paketlerden turkcell içi 180 dakika paketine üye olmayı düşünüyordum.
    12 ay boyunca kalmayı taahhüt edersek konuşma ücretlerine zam gelirse ne olacak. benim bedava 180 dakikama zam gelirmi. 6-7 ay sonra turkcell cayma bedelli kontrat yapanların sabit ücretlerini 850 ytl yaparsa. o zaman ne olacak. 180 dakika için 850 ytl çok değil mi?

bu konuda turkcelle kefil olabilecek var mı?
    turkcell bana ekstradan para yazarsa ödeyebilecek olan var mı?

2010 yılında cihaz kampanyası olursa şartları nasıl olur.

14 yıldır türkcell kullanıyorum, şu an aktif olan 4 hattım var. 14 yıl boyunca katıldığım her türlü kampanya-tarifede türkcell ilk başta hangi şartları koyduysa ve ben hangi şartlarla üye olduysam, kampanya bitinceye kadar o şartlarla devam ettim. hiçbir şekilde kampanyaya katıldığım anda ücretsiz olarak sunacağım dediği hizmeti, kampanyam sürerken ücretlendirse dahi, kampanya haklarım bitinceye kadar değiştirmedi. Bu nedenle okuduğunuz her mesajı (anlamsız komplo teorisi şeklinde yazılan mesajlar) ciddiye almayın lütfen. Eğer ki kampanya şartlarında "ileride kampanya şartlarında değişiklik yapma haklı saklıdır" gibi bir ibare varsa ancak o zaman bir değişiklik yapılabilir.

• izmirden birisi buradakileri oku bakalım. ben bizbize tarifesini secersem ve bu kampanyada heryöne 120 ye de katılırsam aylık 120 dakikayı geçmeyen görüşme yaparsam aylık 1,8 ytl ücret ödeyeceğim. sence bu mantıklımı.? Bizler için çok güzel keşke gerçekten böyle olsa aylık 120 dakika bize çok bile ve 1,8 ytl ye. komplo teorisi değil bu gerçekçi olmaktır.

TÜRKCELL den açıklama bekliyoruz. amacı ne ???

quote:

Orjinalden alıntı: bahatki

Kaptan pilot türkcelle başvuru yaptım bu söylediğim husus önemli.
    düşünsenize cayma bedelli kampanyalardan heryöne 120 teklifini seçtim ve 12 ay boyunca da türkcell de kalacağım. tarife olarak da bizbize ya da tarife saniye tarifesine geçtim diyelim. buradaki tarifelerde sabit ücret 1,8 ytl. ben aylık her yöne 120 dakikayı aşmazsam ve 12 ay türkcell de kalırsam sadece 1,8 ytl ücret ödeyeceğim türkcelle dikkat başka bir ücret yok.
    Burada türkcelin düşündüğü birşey vardır mutlaka. dedim ya yaş yere yatmazlar. ama altından ne gibi bir nane çıkar bilemiyorum.
    Bence 5-6 ay sonra cayma bedelli kontratlardakilerin tarifelerini yükseltirler.
    Türkcellden bir açıklama bekliyoruz bu konuda, tabiki resmi bir açıklama buradaki bungee ve pirireis arkadaş yanlış anlamasınlar da açıklamaları yetersiz kalıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahatki -- 15 Kasım 2008; 18:31:57 >

• gereksiz tartışma mesajları silinmiştir. daha sakin olalım .
  • bize böyle dünya güzeli bir kampanya sunduğun için teşekkürler turkcell.

inanamayanlar, karalamak isteyenler olabilir ama her şey ortada. şartlar ortada. vazgeçersem bana 300 ytl ceza verecekmiş.
    turkcell ben senden niye vazgeçeyim, can bedenden çıkmayınca.

diğer operaörler böyle güzel kampanyalar yapamadığı için millet inanamıyor. gayet doğal. onlarda parayla, bizde bedava. hemde 12 ay.
  • bugün bir çok arkadaşım arandı.
    ama beklenen msj henüz gelmedi.
    salı günü itibari ile msjlar gelecek diyede bir duyum aldım.
    Umarım salıyı geçmeden hemen gelir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: bungee20

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/turkcellliolmak/TurkcellliOlmakistiyorum/caymabedellikontratlar

Kampanyaya başvuru yapmak için BASVURU yazıp 7050'ye sms atın, 1 hafta içinde cep telefonunuzdan sizi arayalım. Kampanya içindeki tekliflerden size uygun olanın şartlarını yerine getirmeyi taahhüt ederek Turkcell tarafından gönderilen kısa mesaja onay dönen günlük ilk 1.000 bireysel faturalı hat abonemizden biri olun, kampanyadan faydalanmaya başlayın!

Kampanya dahilinde kullandığınız teklife ait 12 aylık taahhüdünüzü yerine getirmezseniz, ilgili teklifin cayma bedeli bir sonraki faturanıza yansıtılacaktır.

Kampanya, 9 Kasım -31 Aralık tarihleri arasında geçerlidir.
    Cayma bedelli kontratlar isimli taahhütlü kampanyamızdan,
    kampanyayı sms ile onaylayan günlük ilk 1.000 bireysel faturalı hat abonemiz ve
    numarasını diğer operatörlere taşıdıktan sonra, 16 gün içerisinde aynı numara ile Turkcell'de faturalı olarak hizmet alan bireysel abonelerimiz faydalanabilir.
    Kampanyaya onay veren abonelerimiz, kampanya kapsamında aşağıda belirtilen tekliflerden sadece tercih etmiş oldukları birinden yararlanma hakkına sahip olacaklardır.
    Tekliflerimiz şu şekildedir:

Teklif 4: 12 ay kontratlı paketsiz teklif

12 ay boyunca Turkcell abonesi olma taahhüdü veren aboneler aşağıdaki seçeneklerden birinden yararlanabilirler. Hediye edilen dakikaların ücretlendirme periyodu 6 saniyedir ve devredilemez.

300 YTL cezai bedelli 12 ay boyunca her ay Turkcell içi 180 dk konuşma seçeneği
    300 YTL cezai bedelli 12 ay boyunca her ay her yöne 120 dk konuşma seçeneği
    200 YTL cezai bedelli 12 ay boyunca her ay Turkcell içi 120 dk konuşma seçeneği
    200 YTL cezai bedelli 12 ay boyunca her ay her yöne 90 dk konuşma seçeneği
    120 YTL cezai bedelli 12 ay boyunca her ay her yöne 45 dk konuşma seçeneği
    120 YTL cezai bedelli 12 ay boyunca her ay Turkcell içi 60 dk konuşma seçeneği
    100 YTL cezai bedelli 12 ay boyunca her ay her yöne 40 dk konuşma seçeneği
    100 YTL cezai bedelli 12 ay boyunca her ay Turkcell içi 45 dk konuşma seçeneği
    60 YTL cezai bedelli 12 ay boyunca her ay Turkcell içi 25 dk konuşma seçeneği
    60 YTL cezai bedelli 12 ay boyunca her ay her yöne 15 dk konuşma seçeneği

Bilgilendirme için teşekkürler Sn.Bungee20

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HızırBey -- 16 Kasım 2008; 12:42:13 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Basri Mutaf

bugün bir çok arkadaşım arandı.

nereden duyum aldınız?salı günü için
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustafa_(87)

quote:

içerde tanıdıkları var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: piri.reis

quote:

quote:

içerde tanıdıkları var.

ooo gel salı bir an önce

• quote:

quote:

KESİN değil bu salı günü.
    ama büyük ihtimal salı gününden itibaren msjlar gönderilmeye başlanacak diye duydum içerideki tanıdıklardan..
  • birde bizi arayan sadece 2 kişi şuan bu iş ile ilgilenen. daha dorusu gecen hafta sadece 2 bayan aramaları yapıyordu.
    istanbul Turkcell MHden değil.İzmir Mhden aradılar hepimizi....
    Msjlar gelsinde fazla uzamadan... İsterse 1 kişi ilgilensin bu işle...
  • teşekkürler basri mutaf
  • quote:

teşekkürler basri mutaf

rica ederim...
  • Sözünüze taahhüt kampanyasına katılanlar bu kampanyaya katılırlarsa kesin ceza yiyiyor mu? o kampanyanın tek şartı vardı o da Turkcellden başka operatöre geçmeme..bu kampanyaya katılınca cezayla ne alakası oluyor anlamadım..bu durumda olan başka biri var mı? (achina nın arkadaşı dışında )
  • abi o kadar okudum bişey anlamadım.

bende 8 senedir 533lü hat var, her ay da 40-50 arası fatura ödüyorum. demin online olarak tarife seçerken kullanamdığım bi opsiyonum varmış ve onu devreye soktum, sanırım 14,4 YTL ye Tcell içi 120 dakika diğer yerlere 24kr şeklinde bir tarifeye geçicem 12 aralıkta.

bu konudaki tarifeyi de sonradan gördüm. 1-2 kere okudum ama doğru mu anladım emin olamadım.

sadece 12 ay TCELL de kalacağımızı taahhüt ederek bahsi geçen paketleri ücretsiz mi alıyoruz ? (1.8 küsürlü bir ücretten bahsediliyor açıklamada bu tip bişey bulamadım)

ve mesajı gece 00:00 'dan itibaren mi atmak gerekiyor ?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.