Şimdi Ara

Turkcell Coştu Bir Kere / 12 Ay Taahhütlü Kampanyalar (363. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.723
Cevap
4
Favori
355.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 361362363364365
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sımdı ben numaramı tasıyıp 90 dk her yone dakıka alıcam da son durum nedır hala yapılabılıyormu acaba?
  • ayda 30 dakika her yöne konuşan bir insanım.
    Şimdi ne yapayım? Öneriniz nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuZ-MaViSi

quote:

Orijinalden alıntı: hakansant

quote:

Orijinalden alıntı: prodowns

bu numara taşıyıp geri dönmedeki en büyük sıkıntı, şu anda opsiyonsuz genç tarifeli olan 2. ve 3. hattımı taşıdıktan sonra kolayca yine opsiyonsuz genç tarifeye geçiremeyecek olmam. turkcell kullanmayan okul arkadaşlarıma başvuru yaptırarak geçirmiştim daha önce şimdi tekrar uğraşmak gerekiyor mu yoksa daha önce genç tarifeli diye yeni bir başvuru istemeden geçirebilinir mi?

Yeniden genç tarife yapmanız gerekiyordu,eski uygulama böyleydi,
    Geçen bir arkadaş taşıyıp gelince bile tarifem hala genç tarife olarak devam ediyor dedi,
    Yeni uygulamaya göre son tarife neyse ordan devam ediyormuş,arkadaşın yalancısıyım.

Öyle bir saçmalık olmaz.Taşırken sana soruyorlar hangi tarifeden açalım diye.Eski tarifeyi verirlerse haydi gel kampanyasından nasıl yararlanacaksın.

Turkcell den Vodafone a taşırken hattım Genç Turkcell idi
    Tekrar Turkcell e taşıdığımda önce genç tarife ile ilgigli mesaj geeldi. Sonra hattı aktifleştirdiğimde de super tarifeye hoşgeldiniz falan filan diye mesaj geldi.
    Yani önce eski tarife ile geçiriyorlar ama hattı aktif ettiğinde geçiş yaparken seçtiğiniz tarifeye geçiyor.
    Hatta sırf bu yuzden genc tarifeye geçmek istiyorum dediğimde tarife değişikliği yapmışsınız 1 ay beklemeniz lazım dedi M.Temsilcis...

• http://www.avea.com.tr/tr/sta/bireysel/paketler/19luk_paket.shtml?pagemenu=paketler.aveali.19lukpaket
    AVEA 19'LUK PAKET(HY 500 DK+HY 1000 SMS+1GB İNTERNET) için bugün başvurdum.
    25 yaş altı vodafone kullanan yeğenimin TC si ile olayı bitireceğim.
    15 yıllık Turkcell faturalı abonesiyim..
    120 dk her yöne kampanyası bitince yapacak bir şey kalmadı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: efpa

http://www.avea.com.tr/tr/sta/bireysel/paketler/19luk_paket.shtml?pagemenu=paketler.aveali.19lukpaket
    AVEA 19'LUK PAKET(HY 500 DK+HY 1000 SMS+1GB İNTERNET) için bugün başvurdum.
    25 yaş altı vodafone kullanan yeğenimin TC si ile olayı bitireceğim.
    15 yıllık Turkcell faturalı abonesiyim..
    120 dk her yöne kampanyası bitince yapacak bir şey kalmadı..

Benim de 13 yıllık, ben de bugün yarın gidiyorum

• Aslında avea şu meşhur 19 liralık tarifeyi denemek istiyorum aveaya geçip biraz deneyip sonra tekrar turkcelemi dönsem? hem bu sayede her yöne 90 dk tarifesinede geçerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tamgambar -- 11 Ocak 2012; 11:01:25 >
  • Benim turkcell hattı aveaya geçirmeyi düşünüyorum bu her yöne 90 dk için.Fakat fatura otomatik ödeme talimatı ile ödeniyor.Bu durumda önce avea ya sonra yeniden turkcell e geçince bu talimat ne olacak?Öncekini iptal ettirip yeniden mi başvurmak gerekir?Yoksa numara aynı olduğu için etkilenmez mi?Bu durumu yaşamış olan var mı aramızda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Blof

Benim turkcell hattı aveaya geçirmeyi düşünüyorum bu her yöne 90 dk için.Fakat fatura otomatik ödeme talimatı ile ödeniyor.Bu durumda önce avea ya sonra yeniden turkcell e geçince bu talimat ne olacak?Öncekini iptal ettirip yeniden mi başvurmak gerekir?Yoksa numara aynı olduğu için etkilenmez mi?Bu durumu yaşamış olan var mı aramızda?

bankaların internet şubelerinin bazılarında talimatı iptal etmeden operatör değişikliği yapılabiliyordu. Ama mesela turkcell fatura ödemeleri önce iptal edilip sonra yeniden verilmek durumunda üstünde değişiklik olmuyor.

Eğer bir fatura talimatı kampanyasına kayıtlıysanız ve internet şubesinde talimatı değiştirme yoksa, hattınız taşınıp son faturayı ödedikten sonra talimatı iptal edip yeni operatör üstünden talimat verirsiniz. bunu aynı gün içerisinde yaparsanız kampanya taahhütünüz %90 etkilenmez. Aksi bir durumda bankaya söylediğinizde de düzeltirler. Bir de şimdi bile talimatı iptal edip, eski operatör faturasını farklı şekilde ödeyebilirsiniz de.

• @prodowns,
    Teşekkür ederim beni aydınlattığın için.Anlaşılan yeni talimatlar falan gerekecek.En iyisi şu an yerimde durayım ben.
  • Önerkazan diye birşey vardı bulamadım ben onu. hem önerene hemde yeni türkcele geçene hediye dakika veriyordu.
    Onun linkini verebilirmisiniz arkadaşlar. Ayrıca kampanya dahilinde ön ödemeli ye geçtiğimde dakika veriliyorsa PM gönderin de telefon numaramı göndereyim. BU hafta numaramı taşıyacam.
  • Her yöne 90 dk için hattını taşıyıp geri gelen varmı?
  • 120 dakka bitti hattı geri taşıdım bu sabah mesaj attım evet 90 7400'a mesaj geldi daha önce kampanyanız var diye bende MH yi aradım durum böyle böyle dedim zaten siz almışsınız dedi 90 dakika peki bunun 120 dakikalığını alabilirmiyim dedim hayır siz geçen sene 120 dakika kullanmışsınız dedi sizi bekletecem dedi 2 dakika felan bekledim bağlanınca sistemin açığından dolayı siz 90 dakikalık zaten almışsınız şuan sistemlerde bu kampanya bitmiş olarak gözüküyor ama siz şansılınız almışsınız dedi o zaman siz beni beklettiğinizde üst yöneticilerle konuştunuz bu kampayanın açığı var diye hayır konuşmamız olmadı sadece kontrol ettim dedi o zaman dedim hiç karıştırmayın dedim millet bu kampanyadan yararlansın dedim güldü kız o zaman siz bu kampanyayı herkese duyaracaksınız dedi bende hayır duyurmam dedim kendi hatlarımı yaparım dedim o zaman yapın bir an önce dedi bende yapacam dedi iyi oldu sizden duyduğum için teşekkürler dedim kapattım

Yani işin kısacası ben bugün 90 dakika aldım sabah eğer almak istiyen olursan lütfen "evet 120" 7400'a göndersin belki 120 alabilirsiniz...Bu durumdanda bizi haberdar edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GokhanAtas -- 12 Ocak 2012; 16:06:47 >

• Gökhan Bey, ben sistemdeki açıktan neyi kastettiğinizi anlamadım. Hattını taşıyanlara zaten 90 dk veriliyor ki, siz de ne farklı oldu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fusem

quote:

Orijinalden alıntı: pphammer

ayda 30 dakika her yöne konuşan bir insanım.
    Şimdi ne yapayım? Öneriniz nedir?

joker paket. heryöne 60 dakika 5 lira.

tarife sabit ücretsiz genç tarife mi?

cevabınız için teşekkürler.
    tarife sanyi kullanıyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLUESTREAM

Gökhan Bey, ben sistemdeki açıktan neyi kastettiğinizi anlamadım. Hattını taşıyanlara zaten 90 dk veriliyor ki, siz de ne farklı oldu?

önceki mesajımda belirttiğim gibi 90,120 dakika her yöne cayma bedelli kontratların bittiğini müşteri hizmetleri söyledi. Sadece sistem açığının sizi kabul ettiğini söyledi MH. Yani şuan resmi olarak 90,120 dak. yok
  • Beyler bugün bana mesaj geldi heryöne dk kampanyanız bitmiştir diye , fakat oim'ye girdiğimde taa 16 mart 2012 de biteceğini görüyorum ? 90 dk lık için ne yapmam lazım ?

• quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

Beyler bugün bana mesaj geldi heryöne dk kampanyanız bitmiştir diye , fakat oim'ye girdiğimde taa 16 mart 2012 de biteceğini görüyorum ? 90 dk lık için ne yapmam lazım ?

120 dakikayı hangi tarihte almıştın arkadaşım? bana 120 dakikayı aldığın tarihi söyle bende sana cevap vereyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: efem-35

quote:

Beyler bugün bana mesaj geldi heryöne dk kampanyanız bitmiştir diye , fakat oim'ye girdiğimde taa 16 mart 2012 de biteceğini görüyorum ? 90 dk lık için ne yapmam lazım ?

120 dakikayı hangi tarihte almıştın arkadaşım? bana 120 dakikayı aldığın tarihi söyle bende sana cevap vereyim

vallaha hocam unuttum geçen sene hangi tarihte başlattığımı

• quote:

quote:

quote:

Aynı durum bana da oldu. Dün ms geldi kontratınız bitti diye. Bende forumu okudum, en mantıklı Joker diye aldım 5 TL ye. Şimdi bi bakayım dedim online işlemlerden, Mart ayına kadar 278 dakikam var gözüküyor. Jokeri boşa aldım.

Joker i iptal etme şanşım var mı diye baktım ama bulamadım. 5 Tl allahtan fazla bişey değil.

• quote:

quote:

quote:

arkadaşlar türkcell sizinle 12 ay taahüüt yapıyor yani siz bu paketi 12 ay kullanılırsınız, türkcell kalkıpta 6 ayda paketi iptal edemez....
    ayrıca duyduğuma göre şubatta yeni paketler geliyormuş, bakalım göreceğiz
    bende geçen sene 120 dakikayı kullandım kasım 2011 paket bitti neler yaptım bu paketi alamıdım sonra hattı taşıyarak tekrar türkcelle geldim hem 50 tl migros money kazandım hemde bir senelik 120 dakika kaptım ben 26 kasımda 120 dakika kazanmıştım benden 5 gün sonra bütün 120 dakika alımları kapattı türkcell geçici 90 dakikayı koydu bakalım şubatta neler gelecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efem-35 -- 13 Ocak 2012; 14:27:42 >

• 
Sayfa: önceki 361362363364365
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.