Şimdi Ara

Turkcell Coştu Bir Kere / 12 Ay Taahhütlü Kampanyalar (365. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.723
Cevap
4
Favori
355.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 363364365366367
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GokhanAtas

şimdi "evet 90" 7400'a gönderdim 90 dakika her yönem geldi...

hayırlı olsun ama bizi kıskandırman iyi oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bico

mnt'siz olmuyor değil mi.?
    yani 120 dk. bitince yapamıyoruz öyle mi.?

.........................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MUTAF -- 21 Ocak 2012; 11:46:52 >
  • O zaman bunu saklamalıyız.
    Ne kadar çok uluorta yazarsak o kadar sakıncalı..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bico

O zaman bunu saklamalıyız.
    Ne kadar çok uluorta yazarsak o kadar sakıncalı..

işte internet ortamında bu çok zor oluyor.
    ama buna istinaden bir önceki iletimi sileyim
  • hiç saklamaya gerek ben hattımı kontrol ettirirken MH dedi zaten siz nasıl geçtiniz diye bende dedim sistemde görüyorsunuz zaten dedim neden soruyorsunuz diye kapattım kız güldü zaten öyle diyince o zaman yakınlarınıza bu kampanyayı hemen yapın dedi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Handsome2000

4 gun once msj kampanyaniz bitmistir msj i almama ragmen online islem merkezinde 16 mart son gun gorunuyor ve ben kullandikca oradaki dakikalarimdan dusme oluyor, ne yapayim devam mi edeyim yoksa musteri hizmetlerini ariyip sorayim mi? Ne dersiniz?

arkadaşlar tavsiye verecek yok mu?
  • quote:

quote:

4 gun once msj kampanyaniz bitmistir msj i almama ragmen online islem merkezinde 16 mart son gun gorunuyor ve ben kullandikca oradaki dakikalarimdan dusme oluyor, ne yapayim devam mi edeyim yoksa musteri hizmetlerini ariyip sorayim mi? Ne dersiniz?

arkadaşlar tavsiye verecek yok mu?

hacı aç sor korkma açığı kapatmazlar..
  • banada aynisi oldu gecen ay 120 vermedi bu gun kontrat bitiyordu ptesi vodofonun yollari taşli sarkisi soyluyordum one 120 dk tanimlamis ne yapcam sasirdim kaldim,
  • 26 ocakta taahhütüm bitiyor.dün faturam kesildi 14 dakikanın üzerine 120 dakika daha verdi.Turkcell benim gideceğimi anladığı içinmi verdi 120 dakikayı acaba :)
  • 2 faturalıyı VF tasıdım. geri dönüşte umarım 90ar dk kapıcam..
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuZ-MaViSi

26 ocakta taahhütüm bitiyor.dün faturam kesildi 14 dakikanın üzerine 120 dakika daha verdi.Turkcell benim gideceğimi anladığı içinmi verdi 120 dakikayı acaba :)

26 Ocak'ta geri alır merak etme sen.
    Benimde kontrat 31 ocakta bitiyor. Umarım benimkide otomatik devam eder haftada 2 günde olduğu gibi.
  • ama bu 13 uncu 120 dakika olacak :)
  • benim bu gun tahhut bitti ama verdigi 13 120 silmedi ikigun var harcamada yapamiyom dakika dusumu konusunda bilgi verrim
  • 120veya 90 dk nin cayma bedeli ne kadar oluyor
  • "EVET 90" yerine "EVET 120" yazıp 7400'a gönderseydik ne olurdu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hurshit

"EVET 90" yerine "EVET 120" yazıp 7400'a gönderseydik ne olurdu?

EVET 120 yazıp gönderen bir üyemize, Türkcell içi 120 dakika paketi tanımlanmış.

quote:

Orijinalden alıntı: sergy

geçen gün annemin hattını vodafone taşıyıp geri geldim ve yukarıda bi arkadaşın dediğini yapıp evet 120 yaptım yolladım sonuç olarak 120 dakika verdi ama türkcell içi sınırlı. acaba şimdi tekrar gidip gelsem ve 1 aylık cayma bedeli gözülüyo 6tl onu ödesem 90dk alabilirmiyim acaba???

http://forum.donanimhaber.com/m_27685467/mpage_122/key_/tm.htm#msglink_56714369

• wayofway teşekkürler. Gece az kalsın "bir deneyeyim" diyecektim 90 dakika mesajını göndermeden önce ama riske girmedim.
  • quote:

wayofway teşekkürler. Gece az kalsın "bir deneyeyim" diyecektim 90 dakika mesajını göndermeden önce ama riske girmedim.

"Evet 120H" yazıp dener misiniz?
    Bildiğim kadarıyla 90 dakikanın turkcell içi olanı yok. O yüzden evet 90 yazınca 90 dk her yöne veriyor. Ama 120 dk nın hem turkcell içi hemde her yöne olanı var. O yüzden. O arkadaşa 120 dk turkcell içi vermiştir diye tahmin ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dün bir tane daha hattım açıldı.
    EVET 120H 7400 VE 7050 DEN BİR SONUÇ ALAMADIM.
    EVET 90 YAZIP GÖNDERDİM. 90 DAKİKA HER YÖNE YÜKLENDİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: Achina

quote:

wayofway teşekkürler. Gece az kalsın "bir deneyeyim" diyecektim 90 dakika mesajını göndermeden önce ama riske girmedim.

"Evet 120H" yazıp dener misiniz?
    Bildiğim kadarıyla 90 dakikanın turkcell içi olanı yok. O yüzden evet 90 yazınca 90 dk her yöne veriyor. Ama 120 dk nın hem turkcell içi hemde her yöne olanı var. O yüzden. O arkadaşa 120 dk turkcell içi vermiştir diye tahmin ediyorum.

Denedim, denedim. Hatta 2222 ve 5040 gibi numaralara da göndermiştim.
  • 
Sayfa: önceki 363364365366367
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.