Şimdi Ara

Turkcell Coştu Bir Kere / 12 Ay Taahhütlü Kampanyalar (364. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.723
Cevap
4
Favori
355.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 362363364365366
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ön ödemeli hattı faturalıya geçirsek bu 90 dakikadan faydalanabiliyor muyuz?...Yoksa illa ki taşıma mı gerekiyor?...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rapator

Ön ödemeli hattı faturalıya geçirsek bu 90 dakikadan faydalanabiliyor muyuz?...Yoksa illa ki taşıma mı gerekiyor?...
    bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum. Ya da mesela daha yeni tcell ön ödemeliye taşınmış olan hattım var onu faturalıya geçirsem acaba yararlanabilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: prodowns

quote:

Ön ödemeli hattı faturalıya geçirsek bu 90 dakikadan faydalanabiliyor muyuz?...Yoksa illa ki taşıma mı gerekiyor?...
    bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum. Ya da mesela daha yeni tcell ön ödemeliye taşınmış olan hattım var onu faturalıya geçirsem acaba yararlanabilir miyim?

Malesef taşımak gerekiyor,başka türlü olmuyor.
  • quote:

ön ödemeli vodafone a git. sonra faturalı tcell yap
  • naptınız geçişleri.
    ben hastane temposunda olduğumdam bi turli taşıyamadım hattımı
  • 90 dk devam ediyor mu kesin, babamı kaç yıllık tcell ini taşıyacam da ?
  • geçen gün annemin hattını vodafone taşıyıp geri geldim ve yukarıda bi arkadaşın dediğini yapıp evet 120 yaptım yolladım sonuç olarak 120 dakika verdi ama türkcell içi sınırlı. acaba şimdi tekrar gidip gelsem ve 1 aylık cayma bedeli gözülüyo 6tl onu ödesem 90dk alabilirmiyim acaba???
  • Vodafone'a geçirme vakti geldi kullanmadığım hattı :)

Kendi bilir Turkcell...
  • arkadaşlar bugün kampanyamın bittiğine dair sms geldi fakat online işlem merkezinde hala 1 ay daha kalan dakikalarım görünüyor, onları kullanabilir miyim? ne yapayım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fusem

numara tasiyana 90 dakika heryone bedava.
    5 liraya 60 dakika heryone joker paket.

sabit ucretsiz genc tarife kullanirsaniz,
    heryone 150 dakika 5+1,21 =6,21 liraya geliyor.

vodafone cep avantaj mini tarifesi heryone 150 dakika 15 tl. +1,21 lik telsiz vergisi

az konusanlar icin kampanya avatajini hala koruyor.

90 dk her yöne bedava almak için hattımı taşıyıp tekrar geri mi dönmem gerekiyor? ayrıca böyle birşey yaparsam tekrar geri döndüğümde vergi ödeyecek miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Handsome2000 -- 18 Ocak 2012; 12:39:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Handsome2000

quote:

vodafone cep avantaj mini tarifesi heryone 150 dakika 15 tl. +1,21 lik telsiz vergisi

90 dk her yöne bedava almak için hattımı taşıyıp tekrar geri mi dönmem gerekiyor? ayrıca böyle birşey yaparsam tekrar geri döndüğümde vergi ödeyecek miyim?

ödenen vergiler yeni hat açılış vergileridir. siz numara taşıma yaptığınız için o vergileri ödemiyorsunuz. sadece aylık telsiz kullanım katkı payı var 1 küsür tl.

• quote:

Orijinalden alıntı: prodowns

quote:

Orijinalden alıntı: Handsome2000

quote:

ödenen vergiler yeni hat açılış vergileridir. siz numara taşıma yaptığınız için o vergileri ödemiyorsunuz. sadece aylık telsiz kullanım katkı payı var 1 küsür tl.

tşk ederim cevabınız için...

• quote:

Orijinalden alıntı: sergy

geçen gün annemin hattını vodafone taşıyıp geri geldim ve yukarıda bi arkadaşın dediğini yapıp evet 120 yaptım yolladım sonuç olarak 120 dakika verdi ama türkcell içi sınırlı. acaba şimdi tekrar gidip gelsem ve 1 aylık cayma bedeli gözülüyo 6tl onu ödesem 90dk alabilirmiyim acaba???

Hatı taşıyınca en az 3 ay o operatörde kalmak gerekmiyormuydu?
  • hattı ilk açtırdığında ya da yeni devraldığında 3 ay süre gerekiyor. Taşımada herhangi bir sınırlama yok.
  • quote:

arkadaşlar ben faturasız genç tarifeyi tavsiye ediyorum bu gün 1 aylık avea macerasından sonra geri turkcele geldim. Yaşım tutmadığı için süper tarifeden açıldı hattım.8090 i arayıp hattı aktif ettikten sonra online işlem şifresi alarak kullanıcı tanımlama yaptım 25 yaş altı bir akrabanın tc sini ve adını yazarak sonra 532 yi arayıp müşteri temsilcisine bağlanmadan genç plus tarifesine geçtim. Bir süre bekledikten sonra 20 tl yuklerseniz 250 dakika hediye mesajı geldi. 20 tl yi yukledin 250 dk hediye geldi. Bu 6 ay boyunca geçerli sonra başka çaresine bakarız. Birde aylık 50 sms geldi o neden geldi onu bilmiyorum. 6 ay sonunda başka bir harcamanız olmaz ise yine numara taşıyıp hattımızda kalan yaklaşık 113 tl yi hesabımıza alabilirimiz böylece 6 ayda 1500 dk konuşarak 1.1 X 6= yaklaşık 7 tl ödemiş olursunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan_80 -- 18 Ocak 2012; 21:32:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hakansant

EVET 90
    7400

Bunu yapayım yarın.
  • herkesin dkları bitti.
    şu hastane işlerim bittiği gibitaşıcamhattıamaişişten gecmee bari
  • 4 gun once msj kampanyaniz bitmistir msj i almama ragmen online islem merkezinde 16 mart son gun gorunuyor ve ben kullandikca oradaki dakikalarimdan dusme oluyor, ne yapayim devam mi edeyim yoksa musteri hizmetlerini ariyip sorayim mi? Ne dersiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şimdi "evet 90" 7400'a gönderdim 90 dakika her yönem geldi...
  • Hayırlısı olsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GENERALCELL -- 21 Ocak 2012; 11:52:43 >
  • 
Sayfa: önceki 362363364365366
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.