Şimdi Ara

Turkcell Coştu Bir Kere / 12 Ay Taahhütlü Kampanyalar (362. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.723
Cevap
4
Favori
355.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 360361362363364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar yeni konu acmayim diye buraya yaziyorum. turkcell e öneri yada sikayet yollayabilecegimiz mail hangisi? google de aradim bulamadim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kef14

Burda ki formu doldurun

http://www.turkcell.com.tr/site/tr/bizeulasin/Sayfalar/turkcellhizmet/turkcellhizmet.aspx

cok tesekkurler dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: kir-pi

quote:

Orijinalden alıntı: efpa

"12 aylık taahhütlü kampanyaniz sona ermiştir"
    şimdi ne yapacağım?
    tarife saniye den nereye geçeyim..
    haftada 2 gün turkcellilerle konuşma ve mesajlaşma cuma-c.tesi yeni geldi.
    3 ay devam ama tarifeyi nasıl halladeceğiz,
    hesaplı bir yol var mı?

25 yaş altı bir tanıdığınızın tc no ile opsiyonsuz genç tarifye geçin sabit ücret yok sadece 1.1 tl telsiz kullanım ücreti ödersiniz

bu 25 yaş altında alt yaş sınırı nedir ? ben çocuğa faturalı hat almıştım yaş 18 den küçük olduğu için vermediler bende kendi adıma aldım hattı , çocuğun yaşı yıl olarak 16 bunu halletmemin bir yolu var mı ? hatta şu anda eylüle kadar 120 dk cayma bedelli mevcut ...

• quote:

Orijinalden alıntı: tonyali61

quote:

quote:

şimdi ne yapacağım?
    hesaplı bir yol var mı?

25 yaş altı bir tanıdığınızın tc no ile opsiyonsuz genç tarifye geçin sabit ücret yok sadece 1.1 tl telsiz kullanım ücreti ödersiniz

bu 25 yaş altında alt yaş sınırı nedir ? ben çocuğa faturalı hat almıştım yaş 18 den küçük olduğu için vermediler bende kendi adıma aldım hattı , çocuğun yaşı yıl olarak 16 bunu halletmemin bir yolu var mı ? hatta şu anda eylüle kadar 120 dk cayma bedelli mevcut ...

Faturalı genç tarife için alt yaş sınırı 12,
    Bu yaş sınırı kullanıcı için belirlenmiş,
    yeni hat almak için 18 yaş ve üstü olmak şart,malesef bunun başka yolu yok...

• quote:

Orijinalden alıntı: hakansant

quote:

quote:

quote:

şimdi ne yapacağım?
    hesaplı bir yol var mı?

sitesinde 12 yaş sınırı yok, tek dediği 25 yaş altı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: efem-35

quote:

quote:

quote:

quote:

şimdi ne yapacağım?
    hesaplı bir yol var mı?

Ben 11 yaşındaki kuzenin oğlunun tc si ile mh arayıp genç tarifeli olacam dedim ama 12 yaşından küçük bu. kullanıcı olarak kaydedemeyiz dediler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Achina

quote:

Orijinalden alıntı: efem-35

quote:

quote:

quote:

quote:

şimdi ne yapacağım?
    hesaplı bir yol var mı?

Ben 11 yaşındaki kuzenin oğlunun tc si ile mh arayıp genç tarifeli olacam dedim ama 12 yaşından küçük bu. kullanıcı olarak kaydedemeyiz dediler.

benimde 2001 doğumlu yeğen var aynı numarayı banada çekti türkcell, mh aramıştım olur dedi iletişim bayisine gittik olmaz dediler, 1 yıl daha bekleyecekmişiz, 1 yılda daha ne kampanyalar çıkar diğer operatörlerde

• Biz de yenileriz zamanı gelince diyoruz.

Oysa köprünün altından çok su akmış.

Bitene kadar şekillenir kampanyalar. O zaman yolumuzu çizeriz. 90 dk yeter deyip devam da edebiliriz.

http://turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/12-ay-taahhutlu-kampanyalar.aspx

Yukarıdaki kampanya neyin nesi? 31 Ocak 2012'ye kadar geçerlidir diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tikak -- 8 Ocak 2012; 19:04:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tikak

Biz de yenileriz zamanı gelince diyoruz.

Oysa köprünün altından çok su akmış.

Bitene kadar şekillenir kampanyalar. O zaman yolumuzu çizeriz. 90 dk yeter deyip devam da edebiliriz.

http://turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/12-ay-taahhutlu-kampanyalar.aspx

Yukarıdaki kampanya neyin nesi? 31 Ocak 2012'ye kadar geçerlidir diyor.

Şöyle bir ibare var;

quote:

2. 12 ay boyunca her ay yurt içi şebeke içi 180 dk konuşma seçeneği, 12 ay boyunca her ay yurt içi her yöne 120 dk konuşma seçeneği ve 12 ay boyunca her ay yurt içi şebeke içi 60 dk konuşma seçeneğinden yararlanabilirler. (Bu seçenek 06.09.2011 tarihi itibariyle abone alımına kapanmıştır.)

• numarayı taşıdıktan sonra tekrar turkcell tim e gidip numara taşıma işlemi mi yapıyoruz peki? Yoksa müşteri hizmetlerini arayıp ben geri gelmek istiyorum deyip eski sim kartı tekrar aktif ediyorlar mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: okttay

numarayı taşıdıktan sonra tekrar turkcell tim e gidip numara taşıma işlemi mi yapıyoruz peki? Yoksa müşteri hizmetlerini arayıp ben geri gelmek istiyorum deyip eski sim kartı tekrar aktif ediyorlar mi?

bugun turkcellisin
    yarın vf veya aveya gittin basvurdun.
    sana tasıma ile ilgili sms gelecek. o smsteki tarihten 1 gun önce git turkcell bayiine.
    yeni sim kartını al. bekle. aıçılınca msjı at..
  • bu numara taşıyıp geri dönmedeki en büyük sıkıntı, şu anda opsiyonsuz genç tarifeli olan 2. ve 3. hattımı taşıdıktan sonra kolayca yine opsiyonsuz genç tarifeye geçiremeyecek olmam. turkcell kullanmayan okul arkadaşlarıma başvuru yaptırarak geçirmiştim daha önce şimdi tekrar uğraşmak gerekiyor mu yoksa daha önce genç tarifeli diye yeni bir başvuru istemeden geçirebilinir mi?
  • numara tasıyıp tekrar gerı geldıgımızde ; 34,00 TL tutarındaki Yeni Tesis Özel İletişim vergisini ve 13,20 TL tutarından Telsiz Ruhsat ücretini tekrardan odemek zorunda kalıyoruz degıl mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jiiips

numara tasıyıp tekrar gerı geldıgımızde ; 34,00 TL tutarındaki Yeni Tesis Özel İletişim vergisini ve 13,20 TL tutarından Telsiz Ruhsat ücretini tekrardan odemek zorunda kalıyoruz degıl mı?

Hayır hiç bir ücret ödemiyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: futuristt

quote:

Orijinalden alıntı: jiiips

numara tasıyıp tekrar gerı geldıgımızde ; 34,00 TL tutarındaki Yeni Tesis Özel İletişim vergisini ve 13,20 TL tutarından Telsiz Ruhsat ücretini tekrardan odemek zorunda kalıyoruz degıl mı?

Hayır hiç bir ücret ödemiyorsunuz.

normalde faturalı hatta gecılınce ozel iletısım vergısı odenıyor dıye bılıyordum ama yanlıs bılıyorum heralde
  • Hayır hiçbir ücret ödenmiyor. Ön ödemeli hatları alırken o vergileri peşin ödemiş oluyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: prodowns

bu numara taşıyıp geri dönmedeki en büyük sıkıntı, şu anda opsiyonsuz genç tarifeli olan 2. ve 3. hattımı taşıdıktan sonra kolayca yine opsiyonsuz genç tarifeye geçiremeyecek olmam. turkcell kullanmayan okul arkadaşlarıma başvuru yaptırarak geçirmiştim daha önce şimdi tekrar uğraşmak gerekiyor mu yoksa daha önce genç tarifeli diye yeni bir başvuru istemeden geçirebilinir mi?

Yeniden genç tarife yapmanız gerekiyordu,eski uygulama böyleydi,
    Geçen bir arkadaş taşıyıp gelince bile tarifem hala genç tarife olarak devam ediyor dedi,
    Yeni uygulamaya göre son tarife neyse ordan devam ediyormuş,arkadaşın yalancısıyım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: prodowns

bu numara taşıyıp geri dönmedeki en büyük sıkıntı, şu anda opsiyonsuz genç tarifeli olan 2. ve 3. hattımı taşıdıktan sonra kolayca yine opsiyonsuz genç tarifeye geçiremeyecek olmam. turkcell kullanmayan okul arkadaşlarıma başvuru yaptırarak geçirmiştim daha önce şimdi tekrar uğraşmak gerekiyor mu yoksa daha önce genç tarifeli diye yeni bir başvuru istemeden geçirebilinir mi?

Yeniden genç tarife yapmanız gerekiyordu,eski uygulama böyleydi,
    Geçen bir arkadaş taşıyıp gelince bile tarifem hala genç tarife olarak devam ediyor dedi,
    Yeni uygulamaya göre son tarife neyse ordan devam ediyormuş,arkadaşın yalancısıyım.

Öyle bir saçmalık olmaz.Taşırken sana soruyorlar hangi tarifeden açalım diye.Eski tarifeyi verirlerse haydi gel kampanyasından nasıl yararlanacaksın.

• Ben de öyle dùşündüm ama MH arayıp sormuş,hala genç tarifedesiniz diye teyid etmişler.
  • 
Sayfa: önceki 360361362363364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.