Şimdi Ara

Turkcell Coştu Bir Kere / 12 Ay Taahhütlü Kampanyalar (375. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.723
Cevap
4
Favori
355.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 373374375376377
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hurshit

31 Mart'tan önce abone olanlar için 9 TL fiyat ne kadar süre artmadan devam edecek acaba?

Ben de 3 numaramdan ikisini bu tarifeye taşıdım, fakat fiyat ne kadar daha böyle devam edecek kimse bilmiyor, (bilen var ise yazsın)
    lakin 6 ay boyunca 100 sms vereceğine göre avantajı var.
    olmadı 6 ay sonda tekrar başka bir yere taşırız
  • quote:

Orijinalden alıntı: orknt

Turkcell 25 yasini doldurduktan sonra otomatik genc tarifeden cikartiyor mu yoksa yasa bakmaksizin zaten genc tarifelisin diyip devam mi ettiriyor..

çıkarmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: futuristt

quote:

Orijinalden alıntı: orknt

Turkcell 25 yasini doldurduktan sonra otomatik genc tarifeden cikartiyor mu yoksa yasa bakmaksizin zaten genc tarifelisin diyip devam mi ettiriyor..

çıkarmıyor

Tsk..
  • Genç tarifeden çıkarmıyor ama kendiniz yanlışlıkla veya tekrar geri dönerim düşüncesiyle OiM'den filan başka tarifeye geçmeyin. O zaman geriye dönüş olmaz.
  • Peki Avea'nın süper fikir tarifesine geçsek o nasıldır? Sabit ücret 5 TL + her 100 dk için 4 TL.Yalnız bunda 6 ay boyunca hediye verilen 100 sms ve tarife içi ücretsiz konuşma yok.
    Bir de şunu sorayım;Hattımızı Turkcell'den Avea'ya geçirdik.Aramalarda hattı taşıdığımıza dair uyarı geliyor.Peki hattımı yeniden Turkcell'e taşıdım.Yine o konuşma başında o uyarı gelecek mi?Sevmiyorum o uyarı sesini.
  • En sonunda bizim kampanya da bitti.

Vodafone'daki hattımı Avea'nın 19 TL'lik hattına taşıdım ve çok memnun kaldım. 19 TL'ye aldığınız hizmet çok başarılı , F/P oranı muhteşem!
    Vodafone'nun çağ dışı hızlardaki internet paketinden sonra 3G hızında 19 TL'ye 1 GB internet, 500 dk her yöne, 1000 sms her yöne, 2000 dk seçtiğin bir Avea'lı ile konuşmak...vs (Daha bir sürü detay var, aran kazan ... gibi) tek kelimeyle muhteşem.
    İyi ki Vodafone'dan AVEA'ya geçmişim diyorum.

Gel görelim ki şimdi Turkcell hattıma bir çözüm bulmalıyım. Ne yalan söyleyeyim Turkcell hattımı taşımak istemiyorum, iyi kötü farklı bir GSM operatöründen de olsa hattım olsun istiyorum.

Turkcell'in "gençTarife" sine geçip aylık sabit ücret ödemeden hattım dursa daha mı iyi olur?
    Yoksa aylık ücreti min. olan başka bir tarifesine mi geçsem Turkcell'in?

Aynı durumda olan var mı?

• Arkadaşlar bende her yöne 120dk kampanyasındaydım bitti bu ay , faturalıyım şuanda en uygun hangisi turkcell için ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 5 Mart 2012; 16:07:19 >
  • Bugün avea ya geçirdim hattımı.Faturasız 19 TL lik genç paketini alacağım.Yaklaşık 15 senelik turkcell macerasından sonra hem faturasız hem avea biraz garip oluyor ama alışacağız.Kendimi bir an çocuk gibi hissettim.
    Memnun kalırsam eşimin hattını da 120 dk nın bittiği haziranda avea ya geçireceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Blof

Bugün avea ya geçirdim hattımı.Faturasız 19 TL lik genç paketini alacağım.Yaklaşık 15 senelik turkcell macerasından sonra hem faturasız hem avea biraz garip oluyor ama alışacağız.Kendimi bir an çocuk gibi hissettim.
    Memnun kalırsam eşimin hattını da 120 dk nın bittiği haziranda avea ya geçireceğim.

Ben de 13-14 yıllık abonelikten sonra Avea nın bahsettiğiniz kampanyasına taşıdım geçen ay hattımı. Yükleme yapmak filan garip geliyor ama, alışmaya değer bence..
    19TL ye 500dk heryone+1000sms +1gb internet. + seçtiğim bir numarayla 2000dk + diger operatörlerden ve sabitten her 10 dk aranmaya 5dk kazanma. Daha ne olsun..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende hazırkat hoş geldine geçicem 200 dk heryöne+100 sms ve 100 mb internet haftasonlarıda toplam 600 dk turkcellilerle konuşma.turkcelli çevrem olduğu iin bu iyi oldu.macera arayamacağım yani aveada
  • quote:

Orijinalden alıntı: connectpeople

quote:

Bugün avea ya geçirdim hattımı.Faturasız 19 TL lik genç paketini alacağım.Yaklaşık 15 senelik turkcell macerasından sonra hem faturasız hem avea biraz garip oluyor ama alışacağız.Kendimi bir an çocuk gibi hissettim.

Ben de 13-14 yıllık abonelikten sonra Avea nın bahsettiğiniz kampanyasına taşıdım geçen ay hattımı. Yükleme yapmak filan garip geliyor ama, alışmaya değer bence..
    19TL ye 500dk heryone+1000sms +1gb internet. + seçtiğim bir numarayla 2000dk + diger operatörlerden ve sabitten her 10 dk aranmaya 5dk kazanma. Daha ne olsun..

"seçtiğim bir numarayla 2000dk" bedava nasıl oluyor?"
    bu kampanyanın içinde değil diye biliyorum..

• quote:

memnun kalırsın kesinlikle
  • quote:

Orijinalden alıntı: efpa

quote:

quote:

http://www.avea.com.tr/tr/sta/bireysel/paketler/aramizda_paketi.shtml?pagemenu=paketler.aveali.aramizda

# Numarasını Avea'nın bireysel faturasız tarifelerinden birine taşıyan müşterilerimiz, numara taşıma ile Avea'ya gelmelerinden itibaren 30 gün içerisinde Aramızda Paketine kayıt olmaları halinde, 6 ay boyunca her ay 10TL ve üzeri yükleme koşuluyla seçecekleri Avealı 1 numara ile 30 gün boyunca kullanabilecekleri bedava Aveaiçi 2.000 dakika kazanırlar.
    # Aramızda Paketine kaydolmak için, konuşmak istediğiniz kişinin telefon numarasını 5XXXXXXXXX şeklinde yazıp 9182 'ye SMS göndermeniz yeterlidir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: efpa

quote:

quote:

http://www.avea.com.tr/tr/sta/bireysel/paketler/aramizda_paketi.shtml?pagemenu=paketler.aveali.aramizda

# Numarasını Avea'nın bireysel faturasız tarifelerinden birine taşıyan müşterilerimiz, numara taşıma ile Avea'ya gelmelerinden itibaren 30 gün içerisinde Aramızda Paketine kayıt olmaları halinde, 6 ay boyunca her ay 10TL ve üzeri yükleme koşuluyla seçecekleri Avealı 1 numara ile 30 gün boyunca kullanabilecekleri bedava Aveaiçi 2.000 dakika kazanırlar.
    # Aramızda Paketine kaydolmak için, konuşmak istediğiniz kişinin telefon numarasını 5XXXXXXXXX şeklinde yazıp 9182 'ye SMS göndermeniz yeterlidir.

Güzel kampanyamıs 2000 dk olayı. Ama biz hatti taşıyalı 30 gunü gecti :)

• 2 senedir 120dk her yöne bedava kullanıyorum.
    Bu haziranda bitiyor, eğer bunu uzatmazlarsa anında değiştiririm operatörü acımadan Turkcell'e...
  • avea nın 19 luk tarifesine bende taşıdım hattımı tavsiye ederim.yeni telefon almam sebebi ile yüksek bir int. paketi almam gerekiyordu.turkcel de fırsat 1gb yazdım kabul etmedi baska telefondan denedim yine olmadı, bende dedim sen istedin turkcell.zaten cayma bedelli de bitti.seninle iyi kötü uzun zaman geçirdik ama buraya kadarmış, hoşçakal dedim ayrıldım.

avea danda su anda çok memnunum 500 dk yı zaten bitiremem 1000 sms fazla fazla yeter 1 gb da aynı şekilde yeterli olur bana fiyat 19 tl daha ne olsun.3g hızı evimde ve işyerimde kötü malesef ama yolda geçirdiğim zamanlarda full çekiyor otobüste falan rahat rahat kullanabiliyorum 3g hızını.
  • 5 Liraya heryöne 60 dakika (joker paket): JOKER > 2222

Bunun otomatik yenilenmesi nasıl sağlayabiliriz her ay iptal oluyor.

edit : yenilenmiyor her ay tekrar başvuru!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orkun_ -- 6 Mart 2012; 23:02:40 >
  • Benim cayma bedeli için mesaj geldi bugün bitmiş. Online işlemler den kontrol ettim hat kapama dan herhangi bir ceza gorunmedi. Numarami taşımak istiyorum. Müşteri Hizmetleri aradım kontrat bitti ama bedava dakikalarıniz 25 mart a kadar devam ediyor 25 mart a kadar bekleyin dedi. Napsam ki?
  • Donem bitmeden tasiyabilirsin hattini.vyoksa sobraki donem faturanda cikar. yetkili Tutkcell bayine git. kontratli paketlerimi kontrol edin de. ceza bedeli yoksa git ayin 25inde tasimak icin basvur. hem varsa dklarini kullanirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Basri Mutaf

Donem bitmeden tasiyabilirsin hattini.vyoksa sobraki donem faturanda cikar. yetkili Tutkcell bayine git. kontratli paketlerimi kontrol edin de. ceza bedeli yoksa git ayin 25inde tasimak icin basvur. hem varsa dklarini kullanirsin.

Ayın 25 i geç olacak ta o yüzden acele etmiştim.
  • 
Sayfa: önceki 373374375376377
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.