Şimdi Ara

Turkcell Coştu Bir Kere / 12 Ay Taahhütlü Kampanyalar (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.723
Cevap
4
Favori
355.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    23 Ocak - Hala Bekleme.

• quote:

Orjinalden alıntı: van_hoijdonk

8 Ocak - Başvuru
    23 Ocak - Hala Bekleme.

Gece 12 den 5 dk sonra mesaj yolla bak nasıl arıyorlar hemen

Bende bekliyordum 1 haftadır, dün 00:05 te msj attım sabah telefonumu açtığım anda aradılar.

Telefonumu açtığımı bile görebiliyorlar bence
  • Daha önce mesaj atmıştım tekrar gerek var mı? Bir arkadaş en son atılan mesajı 1. gün diye baz aldıklarını söylemişti. Artık gerek de olmadığını düşünüyorum, şurda kaldı 5-6 gün. Bu süreçte zaten arayacaklar.

Aramama gibi bir durumları var mı? Yok diye biliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: piri.reis

quote:

8 Ocak - Başvuru
    23 Ocak - Hala Bekleme.

hergün başvuru mesajı yolluyor musun?
    en son ne zaman yolladın.

Yok bilal abi, ilk 8'inde yolladım ondan sonra 1-2 veya 2 gün sonra yolladım. Yani 10'undan sonra başvuru olayıyla hiç ilgilenmedi.
  • Aynı anda cayma bedelliye de kayıtlı olduğum için iki gün kampanyasını iptal mi etmişler diye düşündüğümden buraya yazmıştım.
    quote:

Orjinalden alıntı: bungee20

6 şubatta yeni dakikalar yüklenecek. Ayrıca bu konu cayma bedelli kontratlar.

quote:

Orjinalden alıntı: Mr.Blof

Peki bende niye 2 gün bedava kampanyasında kampanya bitiş tarihi 6-Şubat-2009 yazıyor.Kampanya marta kadar değil miydi?

• ARKADASIMM HERGUN MESAJ YOLLA
    GECE 12 DEN SONRA MESAJ YOLLA YARIN SENI ARARLAR
  • Arkadaşlar benim sormak istediğim bu resimde ki 120 dk. her yöne bedava olan dakikaların 3 nisan 2009 yazıyor fakat haftada iki gün bedava kampanyasında 21 şubat 2009 yazıyor diğerindede 21 şubat 2009 yazması gerekmezmiydi bun sormak istiyroum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi astra-Elegance -- 24 Ocak 2009; 19:22:54 >
  • quote:

Neden öyle yazması gerekiyor? İkisi farklı şey değil midir?

quote:

Orjinalden alıntı: astra-Elegance

Arkadaşlar benim sormak istediğim bu resimde ki 120 dk. her yöne bedava olan dakikaların 3 nisan 2009 yazıyor fakat haftada iki gün bedava kampanyasında 21 şubat 2009 yazıyor diğerindede 21 şubat 2009 yazması gerekmezmiydi bun sormak istiyroum

doğru ikiside farklı kampanya ama ikisinede baynı gün başvurdum ve ikiside aynı gün yüklendi
  • Hergün başvuru yapmaya gerek var mı? Ben 8 ocakta başvurdum bugün 16. gün bitti, geriye kaldı 5 gün. Bu süreçte ararlar mı yoksa hergün başvuru mesajı mı göndereyim?
  • quote:

İki gün bedava kampanyasının dakikaları kayıt olduğunuz güne göre yüklenir. 22 ocakta başvurunuzu yapmışsınız, ilk dakika paketiniz (tekrar yüklenecek) aynı gün yüklenmiş. (1 ay geçerli ---) 21 şubata kadar, 21 şubatta tekrar dakika yüklemesi yapılacak.)

Cayma bedelli kontrat kampanyasının dakikaları hesap kesim tarihinize göre yüklenir. Ve şu anki bilgilerimize göre 1 yada 2 ay devretmektedir. Son kullanım tarihi farklılığı da bundan kaynaklanır.

İkisinin başa baş gitmemesi bir sorun teşkil etmez. İki farklı kampanyadan da belirlenen limitler dahilinde istediğiniz gibi yararlanabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: astra-Elegance

doğru ikiside farklı kampanya ama ikisinede baynı gün başvurdum ve ikiside aynı gün yüklendi

yani ben şunu sormak istiyorum benim daha bu gün yüklendi dakikalarım 3 nisana kadar dakika yüklenmiycekmi bana o önemli olan

• yaa 17 gün oldu ilk başvuru yaptığımdan beri 5 gün önce tekrar mesaj göndermiştim neden aranmıyoruz biz

herhalde sana bu kadar bedava yeter diyor tcell
  • Ben bu konuyu daha önce niye incelemedim ya

Başvurmak için önce faturalıya mı geçmem gerekiyor.

en sonda ki 180 dk her yöne koşulu güzelmiş, aylık ne kadar vergi gelir bunun için.
  • Gördüm de incelemedim, faturalı hatlara bi önyargı var içimde o sebepten dolayı sanırım.

Şimdi nerden esti bilmiyorum. her yöne 120 dk ymış pardon.

Mevcut hazırkartımı faturalı yapıcam, o hatların numarası vodafone ve 2. bi telefon taşıyamam :/
  • Son birşey sorucam gençturkcell fırsatlarından aynı şekilde faydalanmaya devam ediyoruz. Dimi bir koşul olmadan,
  • ben 1 ocakta başvurdum geri aramadılar üstüne 5-6 kez aradım yarın aramazlarsa tekrar arayın dediler tekrar aradım siz arayınca olmuyor mh nin sizi araması lazım dediler tekrar arayın diyenin adını soyadını aldım şikayetvara yazsammı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: floods

ben 1 ocakta başvurdum geri aramadılar üstüne 5-6 kez aradım yarın aramazlarsa tekrar arayın dediler tekrar aradım siz arayınca olmuyor mh nin sizi araması lazım dediler tekrar arayın diyenin adını soyadını aldım şikayetvara yazsammı?

bence öyle bişey yapma.
    sonuçta herkez aranıyor bi şekilde ama şikayet biraz ağır kalır...
    Mesaj at bir kere daha. gece 12 - 1 arası.. Beklemeye devam..
  • 18. güne girdik bakalım...
  • quote:

18. güne girdik bakalım...

Sen dediğimi yapıp gece 00:05 te mesaj atsan sorunun 1 günde çözülecek
  • yok usta gece 12de msj atmakla alakali değil ben bundan önceki hatta yaptim olmadi 50 tane 3 hafta içinde aranacaksiniz diye msj geldi ama olmadi 2 hafta sonunda en kısa sürede aranacaksiniz msj geldi öyle oldu

ben şimdi hat aldim 1 hafta oldu bekliyorum 1 hafta sonra olacak ama 18 günde olmaliydi :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: sjsero

quote:

18. güne girdik bakalım...

Sen dediğimi yapıp gece 00:05 te mesaj atsan sorunun 1 günde çözülecek

ya öyle değil ama bir şekilde çok çabuk arıyorlardı

1-hazırkartını faturalıya çevirenleri mi
    2-numaraısını tcell faturalıya taşıyanları mı

ama hangisi bilemiyorum beni de aramadılar 20 gün oldu

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.