Şimdi Ara

Turkcell Coştu Bir Kere / 12 Ay Taahhütlü Kampanyalar (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
7.723
Cevap
4
Favori
355.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün gece saat 00.05 de msj. attım ve saat 11'e gelmeden aradılar 120H i seçtim(hazırkarttan faturalıya geçmiştim) fakat haftada iki günede mesaj gönderdim Çarşamba-pazar ı gönderdiler ben onaylamadım tekrar gönderdim yine aynı yarın deniycem neden onaylamadın diye sorasanız diğer hattımda aynı günlerde o yüzden bu konuda başka ne yapmam gerekir yani günlerin farklı günlere getirebilmek için paylaşırsanız sevinirim....
  • Bugünle beraber 6 gündür mesaj atıyorum. Bakalım ne zaman arıyacaklar. Beklemedeyim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sjsero

quote:

Orjinalden alıntı: van_hoijdonk

18. güne girdik bakalım...

Sen dediğimi yapıp gece 00:05 te mesaj atsan sorunun 1 günde çözülecek

Dün gece 03.30'da mesaj attım şimdi aradılar her yöne 120'yi seçtim. Bedava 2 günde cuma pazar geldi, pek beğenmedim bugünleri ama bedava napalım. Cuma pazar artık. Hepsi yüklendi, online işlem merkezinde gözüküyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: astra-Elegance

Dün gece saat 00.05 de msj. attım ve saat 11'e gelmeden aradılar 120H i seçtim(hazırkarttan faturalıya geçmiştim) fakat haftada iki günede mesaj gönderdim Çarşamba-pazar ı gönderdiler ben onaylamadım tekrar gönderdim yine aynı yarın deniycem neden onaylamadın diye sorasanız diğer hattımda aynı günlerde o yüzden bu konuda başka ne yapmam gerekir yani günlerin farklı günlere getirebilmek için paylaşırsanız sevinirim....

Arkadaşlar bi fikir olan yok mu iki gün bedavada günleri değiştirmek için özellikle bunge20 senin bi fikrin yok mu?
  • Arkadaşlar 120 dk'm tanımlanmasına rağmen 0212 ile başlayan bir numarayı aradım, daha doğrusu bir teknosa mağazasını, online işlem merkezinden bakıyorum 120 dk'dan düşmemiş, güncel konuşma bedelime yansımış. Bu ne demek oluyor.
  • 2 hat aldık katılmak için bir türlü aramıyorlar arayacaklarınıda sanmıyorum.... kardan çok zarar ettik
  • quote:

Orjinalden alıntı: bungee20

Konumuz cayma bedelli kontratlar. Sorunuzu iki gün bedava konusuna yazarsanız, daha net cevap alabilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_28796756/mpage_1/tm.htm

quote:

Arkadaşlar bi fikir olan yok mu iki gün bedavada günleri değiştirmek için özellikle bunge20 senin bi fikrin yok mu?

Bungee benim bir üstteki mesaja ne diyeceksin.?

• quote:

Arkadaşlar 120 dk'm tanımlanmasına rağmen 0212 ile başlayan bir numarayı aradım, daha doğrusu bir teknosa mağazasını, online işlem merkezinden bakıyorum 120 dk'dan düşmemiş, güncel konuşma bedelime yansımış. Bu ne demek oluyor.

Dostum bu gün banada benzer bi olay oldu ama onun nedeni 120 dk. nın sol tarafındaki tarih bölümünde tarih yazmıyordu sonrasında tarihler geldi ama daha denemedim.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: sjsero

quote:

18. güne girdik bakalım...

Sen dediğimi yapıp gece 00:05 te mesaj atsan sorunun 1 günde çözülecek

Dün gece 03.30'da mesaj attım şimdi aradılar her yöne 120'yi seçtim. Bedava 2 günde cuma pazar geldi, pek beğenmedim bugünleri ama bedava napalım. Cuma pazar artık. Hepsi yüklendi, online işlem merkezinde gözüküyor.

Kendimi dinletebilmek için sakala gerek yokmuş demekki hayırlı olsun güle güle konuş.

• quote:

quote:

Arkadaşlar 120 dk'm tanımlanmasına rağmen 0212 ile başlayan bir numarayı aradım, daha doğrusu bir teknosa mağazasını, online işlem merkezinden bakıyorum 120 dk'dan düşmemiş, güncel konuşma bedelime yansımış. Bu ne demek oluyor.

Dostum bu gün banada benzer bi olay oldu ama onun nedeni 120 dk. nın sol tarafındaki tarih bölümünde tarih yazmıyordu sonrasında tarihler geldi ama daha denemedim.

1 dk 40
    38 saniye Görüşme yaptım sabit hatlarla.

1.77 olan güncel konuşma tutarım, 2.64 TL'ye çıkmış durumda. Cayma bedelli kontratlardan düşmemiş. Aynı dediğiniz gibi başlangıç tarihi gözükmüyor. Ama sms'ten sonra başlayacağını belirttiler bana ve sms geldikten sonra yaptım görüşmelerimi.

İşin ilginci her yöne 15 kuruş olayım da mevcut. 3 DK görüştüğümü varsayarsak 18.18 kruştan 54.54 kuruş yapar ve bunu eklediğimizde 2.25 Yapması lazım 2.64 olarak yansımış. Hem buradan fazlası var hem de caym bedelliden düşmüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi van_hoijdonk -- 26 Ocak 2009; 19:37:22 >

• Arkadaşlar ,
    Yardımcı olursanız sevinirim. Benim bizbize hepimiz Alo120 paketim var, bildiğiniz gibi sabit ücreti 19 YTL.
    Bu arada bugün arandım cayma bedelli de 1.teklifi yani %25 indirimliyi seçtim.Şimdi ben bunun yerine 300 YTL ceza bedelli 180 dk turkcel veya heryöne 120dk alsaydım daha mı karlı olurdum?

Türkcel içi 180 dk, heryöne 120 dk yı geçmemek kaydıyla ayda 2-3 YTL faturadan bahseden arkadaşlar olmuş. O zaman 1 ,2 ve 3. teklifler niye var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h2001 -- 26 Ocak 2009; 21:31:03 >
  • Cevap için teşekkür ederim . Hemen söyleyim bildiğimden değil, 4.teklifi anlamadığımdan 1.teklifi seçtim.Şimdi ben ayda turkcel içi 3 saati geçmeyen görüşmem olacaksa, ceza bedelli 180 dk da vergi dışında ücret ödemeyecekmiydim? Tabi alo120 paketimi de iptal ettirerek.
  • quote:

Fatura kesimini beklemelisin. Şu an müşteri hizmetlerini ara, ağzına geleni söyle, sadece rahatlarsın, çözüm bulamazsın. Fatura kesildikten sonra bütün ayrıntılarını benim gösterdiğim yoldan kontrol et, hata varsa düzeltirler zaten. (bana 10 kuruşu dahi iade etmiştir turkcell)

quote:

1 dk 40
    38 saniye Görüşme yaptım sabit hatlarla.

1.77 olan güncel konuşma tutarım, 2.64 TL'ye çıkmış durumda. Cayma bedelli kontratlardan düşmemiş. Aynı dediğiniz gibi başlangıç tarihi gözükmüyor. Ama sms'ten sonra başlayacağını belirttiler bana ve sms geldikten sonra yaptım görüşmelerimi.

İşin ilginci her yöne 15 kuruş olayım da mevcut. 3 DK görüştüğümü varsayarsak 18.18 kruştan 54.54 kuruş yapar ve bunu eklediğimizde 2.25 Yapması lazım 2.64 olarak yansımış. Hem buradan fazlası var hem de caym bedelliden düşmüyor.

Abi kimbilir fatura kesildiğinde kimle konuştum 3 ay önce onu nerden hatırlayacağım veya süresini. Faturada yazıyor da, emin olamam ki. Şuanda ne konuşsam faturama yansıyor, cayma bedellide 1 saniye oynama yok. 15 kuruştan da değil, 30-35 kuruştan yansıyor ücret. Bu da ayrı bir vakaa..

• 1 sene sonra ben tekrar kontörlüye dönmek isteyince , turkcell bunu direk yapacak mı. yoksa bi şartnamesi var mı ?

bilgisi olan?
  • vayy turkcell e bak inca ince yoluyor desenize.. hadi biz gençler neyse de dayı teyze emmi ne müşteri hizmetleri bilir ne online işlem.. vay onların halinee
  • 3ay bedavalıya gectım
    fatura kesımınden sonra kullanmaya baslıcaz ıns.
  • Anladığım kadarıyla ,

120 cayma bedelli her yöne + alo 120 paketi alırsak 23.03 tl ödeyince turkcell aramaları paketten değil cayma bedeliden düşüyor,

Peki

180 cayma bedelli turkcell içi + her yöne 120 dakika paketi alsak 28,49 tl'ye bu seferde yukarıdakinin tersinin yapıp turkcell aramalarını önce her yöne paketinden düşerler mi ki?
  • quote:

Hayır.

Teşekkürler, yukarıda belirttiğim gibi 180 dakika cayma bedelli + paket üyelik satın alabiliyorum değil mi?
  • quote:

Evet.

• Bende tüm gorusmeler 120 cayma bedelli her yoneden dusuyor cagrı merkezinin dediğine gore 1 ay icinde farklı 2 paket kullanılamazmış. 120 cayma bedelli her yone bittikten sonra alo paketimi kullanabildim

quote:

Hayır.

quote:

Orjinalden alıntı: serdem

Anladığım kadarıyla ,

120 cayma bedelli her yöne + alo 120 paketi alırsak 23.03 tl ödeyince turkcell aramaları paketten değil cayma bedeliden düşüyor,

Peki

180 cayma bedelli turkcell içi + her yöne 120 dakika paketi alsak 28,49 tl'ye bu seferde yukarıdakinin tersinin yapıp turkcell aramalarını önce her yöne paketinden düşerler mi ki?

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.