Şimdi Ara

Turkcell Coştu Bir Kere / 12 Ay Taahhütlü Kampanyalar (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.723
Cevap
4
Favori
355.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 8 ocakta hattımı aldım, başvuru yaptım ve hala bekliyorum bugün 11. gün bitti. Geriye kaldı 10 gün. İlk fatura kesim tarihimin 23 ocak olduğunu söylediler, o yüzden 23'ünden sonra arayacaklarını düşünüyorum.
  • 1-Bende kayıt olurken aynı şekilde bilgi sahibi olmuştum yani eger turkcell ici veya sabit hatlarda arama yaparsam satın almıs oldugum ve turkcell ici gorusmeleri kapsayan alo 120 paketimden dakikalarımın dusecegini, diger operatorlerle yapacagım gorusmelerde ise cayma bedelli kontrat karsılıgı verilen 120 dakikadan dusecegini bana iletti bende kabul ettim.

2-Bahsettiğiniz gibi nereyi ararsanız arayın ilk önce bu CAYMA BEDELLİ DAKİKALAR düşmekte

3-Turkcell in web sayfasında ek bir madde ile durumu degistirmeye calısmasını ben göremedim yani bu ilk önce CAYMA BEDELLİ dakikaların düşeceği bilgisine ben rastlamadım sitesinde ancak sizin elinizde kaynak varsa bu iddianızı ispatlarsanız bizler için bilgilendirme adına doğru nokta olacağına inanıyorum.

Allaha emanet olun.
  • Arkadaşlar bu durum sanırım sadece her yöne paketlerinde söz konusu. Adı üzerinde, her yöne, turkcell dahil...

Ben şebeke içi 180 dakika aldım, şebeke içi görüşmelerim bu dakikalarda, sabit hat aramalarım alo paketimden düşüyor.

Bu arada ikinci hattım için ben de halen beklemedeyim, aramadılar :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: bungee20

Dakikalar 12 ay boyunca HER AY yüklenir.

bungee20 kardeş Kampanya, 9 Kasım 2008 - 31 Mart 2009 diyor, 31 marttan sonra bedava 120 dakikamız olmayacak,buna rağmen biz de 12 aylık yükümlülükle yaşayacağız diye düşünüyorum ben.. senin dediğin "12 ay boyunca her ay" ibaresini göremedim ben kampanya yazısında? sakata gelmeyelim
  • Arkadaşlar iki sorum olacak

1-Kampuscell tarifesindekilerde yararlanıyor mu ( Faturaya bir zararı var mı? )

2-İki gün bedava kampanyasındann faydalananlar da bu kampanyadan yararlanabiliyor mu? Çünkü sitede; "Abonelerimiz, “Cayma Bedelli Kontratlar” kampanyası ile aynı anda başka bir kontratlı kampanyadan yararlanamaz" yazıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi use2000 -- 19 Ocak 2009; 22:39:32 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: meliksah

quote:

Dakikalar 12 ay boyunca HER AY yüklenir.

bungee20 kardeş Kampanya, 9 Kasım 2008 - 31 Mart 2009 diyor, 31 marttan sonra bedava 120 dakikamız olmayacak,buna rağmen biz de 12 aylık yükümlülükle yaşayacağız diye düşünüyorum ben.. senin dediğin "12 ay boyunca her ay" ibaresini göremedim ben kampanya yazısında? sakata gelmeyelim

12 ay boyunca, her ay...

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/turkcellliolmak/TurkcellliOlmakistiyorum/caymabedellikontratlar

Teklif 4: 12 ay kontratlı paketsiz teklif

12 ay boyunca Turkcell abonesi olma taahhüdü veren aboneler aşağıdaki seçeneklerden birinden yararlanabilirler. Hediye edilen dakikaların ücretlendirme periyodu 6 saniyedir ve devredilemez.

300 TL cezai bedelli 12 ay boyunca her ay Turkcell içi 180 dk konuşma seçeneği
    300 TL cezai bedelli 12 ay boyunca her ay her yöne 120 dk konuşma seçeneği
    200 TL cezai bedelli 12 ay boyunca her ay Turkcell içi 120 dk konuşma seçeneği
    200 TL cezai bedelli 12 ay boyunca her ay her yöne 90 dk konuşma seçeneği
    120 TL cezai bedelli 12 ay boyunca her ay her yöne 45 dk konuşma seçeneği
    120 TL cezai bedelli 12 ay boyunca her ay Turkcell içi 60 dk konuşma seçeneği
    100 TL cezai bedelli 12 ay boyunca her ay her yöne 40 dk konuşma seçeneği
    100 TL cezai bedelli 12 ay boyunca her ay Turkcell içi 45 dk konuşma seçeneği
    60 TL cezai bedelli 12 ay boyunca her ay Turkcell içi 25 dk konuşma seçeneği
    60 TL cezai bedelli 12 ay boyunca her ay her yöne 15 dk konuşma seçeneği

• Orjinalden alıntı: bungee20

1) Evet. Faturaya yararı var, her derde deva, hastalara şifa.

2) Bu sorunun cevabı hem evet hem hayır. Şimdi 2 gün bedava kampanyasına kayıtlı aboneler, bu kampanyaya katılmak istediğinde, aşağıdaki şartı öne sürerek kampanyaya katılmak için, 2 gün bedava kampanyasını iptal ediyorlar ve cayma bedeli olarak 40 lira ödetiyorlar. (Bazı müşterilere ödetmeyebiliyorlar)
    Cayma bedelli kontrat kampanyasına katıldıktan sonra 2 gün bedava kampanyasına tekrar kayıt olabiliyorsunuz.

Yada, önce cayma bedelli kontratlara katılan aboneler, sonradan 2 gün bedava kampanyasına katıldıklarında hiç bir problemle karşılaşmıyorlar.

Bazı müşteriler derken hangi müşterilere ayrıcalık tanıyorlar ??

• Bugün üzerime bir hat daha aldım, başvuru mesajını gönderdim bizimki tenezzül edipte önbaşvurunuz alınmıştır diye mesajla bile geri dönmedi. Tekrar gönderdim başvuru mesajı, yanıt geldi " de get başımdan aldım işte başvurunu bekle sabırsız şey" diyor. Tırstım bekliyorum, bakalım diğer hatlarım gibi hemencecik arayacaklar mı acaba? Gelişmeler asoşetıd pires bültenlerinden takip edilecekmiş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: floods

quote:

Orjinalden alıntı: floods

bi daha aradım müşteri hizmetlerini bi adam çıktı cayma bedelli kontrat ne bilmiyor 3 kere anlattım 50 kontöre 500 kontörmü o mu bu mu derken ver başkasına bilmiosan dedim sonunda sonra ben bi inceleyeyim dedi fatura kesim tarihim 23üymüş ondan sonra arancakmışım böyle bişey varmı ona göre yazıcam şikayetvara

hocam beni soyutlamayın sorumu atlamışsınız sizin cevabınızı bekliyorum adamın ismini aldım şikayetvara yazıcam

up
  • Yeni aldığım hat için vergibizden yaptığımda cayma bedelli kontratlara engel olur mu? 2-3 sayfa geriye baktım göremedim böyle bir konu.
  • Bende 1 hafta önce başvuru yaptım ön başvurunuz alındı diye 10 tane msj geldi fakat dönen olmadı daha :(
  • arkadasım sen hattını yeni aldınmıssındır herhal ondan dır !!!!!
  • quote:

Hayır, engel olmuyor.

quote:

Orjinalden alıntı: izmirdenbirisi

Yeni aldığım hat için vergibizden yaptığımda cayma bedelli kontratlara engel olur mu? 2-3 sayfa geriye baktım göremedim böyle bir konu.

Teşekkürler yanıt için.
  • bugün aradılar ve 180dakika tanımlandı 7 ay daha 50dakika bedavm vardı ayrda 230dakika oldu, 2 günde bedava var bakalım ansıl fatura ödeyeceğim bu arada bedava olan günlerde bu dakikalardan düşmediği kesin di mi?
  • dün kontörlüden faturalıya geçtim bugün hat kullanıma açıldı hemen mesaj attım akşam aradılar seçtim ayda 120 dakika heryöne 10 dakka sonra mesaj geldi 12 ay boyunca ayda 120 dakika heyöne diye şuan başladı mı kampanya bide kalan dakikaları nasıl öğreniyoruz ?
  • yeni hat alanları yaklaşık olarak 2 hafta sonra arıyorlar bende aldım yenı bır hat daha bekliyorum aramalarınıı
  • arkadaşlar kullanmadığımız dakikalar sonraki aya ekleniyor mu? online işlem merkezinde eklenmiş görünüyor ve ben eklenmiş dakikalardan düşüyor...
  • Merhaba arkadaşlar bende bugün faturalı hat almış bulunmaktayım. Tarifemde bizbize olarak açıldı. Ama benim merak ettiğim şey bugün müşteri hizmetleri ile görüştüğümde ilk faturama 10tl gibi bi miktarın yansıycağı söylendi. Nedenide tesis ücretiymiş. Böyle bişey varmı gerçekten?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Handsome2000

arkadaşlar kullanmadığımız dakikalar sonraki aya ekleniyor mu? online işlem merkezinde eklenmiş görünüyor ve ben eklenmiş dakikalardan düşüyor...

evet ekleniyor...
  • arkadaslar 2gün önce faturalı hatta geçtim.sonra cayma bedelli her yöne 120 dakika ve haftada 2 gün bedava aldım.fakat online işlemde haftada 2 gün bedavanın bitiş tarihi 17 mart görünüyor.1 marta kadar değilmiydi kampanya.Cayma bedellide de 27 mart görünüyor bitiş tarihi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuZ-MaViSi -- 21 Ocak 2009; 19:16:31 >
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.