Şimdi Ara

Turkcell Coştu Bir Kere / 12 Ay Taahhütlü Kampanyalar (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.723
Cevap
4
Favori
355.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: bungee20

İlk günlerde cayma bedelliden hemen düşüm yapılmıyor, bir kaç gün içinde yapılıyor ama bu kullanım güncel kullanıma da yansıtılmıyor. Senin durum ilginç kardeşim.

Yapacağın şey çok basit, cayma bedelli kontrat ne gün, ne saat tanımlandı, onu not et. Fatura kesilene kadar bekle, sonra fatura detayına bak, hangisi düşmemiş not alıp, müşteri hizmetlerini ya ara yada mail at. İşlem tamam, eğer ücretlendirmede bir hata varsa 2-3 gün içinde iadesini yaparlar.

quote:

Orjinalden alıntı: van_hoijdonk

Abi kimbilir fatura kesildiğinde kimle konuştum 3 ay önce onu nerden hatırlayacağım veya süresini. Faturada yazıyor da, emin olamam ki. Şuanda ne konuşsam faturama yansıyor, cayma bedellide 1 saniye oynama yok. 15 kuruştan da değil, 30-35 kuruştan yansıyor ücret. Bu da ayrı bir vakaa..

Bugün müşteri hizmetlerinden arandım ve artık yaptığım aramalar cayma bedelliden düşüyor bunu online işlem merkezinden görebiliyorum. Ama dünkü 2 görüşmem güncel tutarda duruyor. Artık fatura kesildikten sonra itirazınızı yapacaksınız düzelteceğiz dedi arayan bayan. Çünkü görüşmelerimi cayma bedelli kontratlar varken yaptığım için haklı olduğumu belirtti.

Haber vereyim dedim.

• Bugün geçtim faturalıya. Hattımda ki hediye 400 kontör güme gitti, arayıp sordum kız hediye olduğu için silinmiştir dedi.

Muattab olmayı sevmiyorum mh ile ya anlatttığım hiçbişiyi anlamıyorlar. Vermeleri lazım mı o 400 hediye kontörü.

Ayrıca bu online işlemlerden dakika takibini açtırmam mı lazım bende öyle bir seçenek yok.
  • bugün beni de aradılar işlemleri yaptık felan filan neyse bunlar önemli değil ama

konuşan bayana bittim resmen bu ne kibarlıktır bu ne ses tonudur off ALLAHIM OFF

bütün görüşmeler tamamlandı sonra isminizi öğrenebilirmiyim dedim bengü dedi ...farkında olmadan
    bengüüüüüü diye uzattım
    efendim teşekkürler filan diyordu ya bengücüm aslında dedim iyi günler efendim dedi ve kapattı telefonu
  • hocam kaçırıosun hatunları sonra bizede murtazalar telefon açıyor beyfandi bakın ben öle demedim fln uğraşıp duruyoruz
    quote:

Orjinalden alıntı: vaynett

bugün beni de aradılar işlemleri yaptık felan filan neyse bunlar önemli değil ama

konuşan bayana bittim resmen bu ne kibarlıktır bu ne ses tonudur off ALLAHIM OFF

bütün görüşmeler tamamlandı sonra isminizi öğrenebilirmiyim dedim bengü dedi ...farkında olmadan
    bengüüüüüü diye uzattım
    efendim teşekkürler filan diyordu ya bengücüm aslında dedim iyi günler efendim dedi ve kapattı telefonu

• Beni hala aramadılar. Bugün 8 gün oldu. Bekliyorum.
  • Ben dün basvuru yazıp yolladım, 31marta kadar aramazlarsa ne etcem

bide şu var 2 gün bedavaya katıldım keşke katılmasaydım dedim sonra. onunda şartı 2009 sonuna kadar turkcell de kalmak,

nası olsa turkcell de bu deyip aramazlarsa :/
  • quote:

Orjinalden alıntı: Snaqe

Ben dün basvuru yazıp yolladım, 31marta kadar aramazlarsa ne etcem

bide şu var 2 gün bedavaya katıldım keşke katılmasaydım dedim sonra. onunda şartı 2009 sonuna kadar turkcell de kalmak,

nası olsa turkcell de bu deyip aramazlarsa :/

Az önce aradılar, benim işlem tamam. Dün atmıştım mesajı. Güzel oldu bu.

Ayrıntıları burda paylaşıp, yardımcı olan herkese teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snaqe -- 29 Ocak 2009; 12:58:20 >
  • Aynen benide 30 dk önce aradılar. Aramasaydılar bugün arayacaktım. 8. günde arandım. yeni faturalı hatlarda bir ilk sanırım neredeyse.
  • quote:

Orjinalden alıntı: FaTeeH

Aynen benide 30 dk önce aradılar. Aramasaydılar bugün arayacaktım. 8. günde arandım. yeni faturalı hatlarda bir ilk sanırım neredeyse.

4 gün içinde arandık ama babam evde yoktu
  • Cep telefonunu aramıyorlar mı? Cep telefonu neden babanızın cebinde değildi? Cep telefonunuzu evde sabit hat mı yaptınız?

Edit: 19 ocakta aldığım yeni hat için bugün arandım ve dakikalar yüklendi. Darısı bekleyen arkadaşların başına.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izmirdenbirisi -- 29 Ocak 2009; 17:01:07 >
  • İlk sayfayı okudum anladığım kadarıyla biz Basvuru yazıp 7050ye mesaj gönderiyoruz,daha sonra onlar bizi birkaç günde arıyorlar kontratımızı yapıyoruz ve kullanmaya başlıyoruz.Peki o gün için onay veren 1000 kişi arasına girin ne demek oluyor orasını tam anlayamadım ilk 1000 e giremezsek kontratlı konuşamıyor muyuz?

Bir de heryöne 15kuruş kampanyasıyla beraber kullanılabiliyor mu bu kampanya?
  • bende şimdi baktım online işlemlerden

faturam dün çıkmış ücretli görüşme yapmadığım ghalde 15.4 ytl güncel kullnım vardı
    aradım MH ni fatura kesim ytarihinize yakın bir zaman arayın düzeltelim dediler
  • quote:

Orjinalden alıntı: bungee20

Hattı yeni mi almıştın, yoksa kontörlüden mi faturalıya çevirmiştin?

quote:

Orjinalden alıntı: vaynett

bende şimdi baktım online işlemlerden

faturam dün çıkmış ücretli görüşme yapmadığım ghalde 15.4 ytl güncel kullnım vardı
    aradım MH ni fatura kesim ytarihinize yakın bir zaman arayın düzeltelim dediler

yeni almıştım hatta sedece bu cayma bedelli için aldım

• 1 haftadır aranmıyordum.. hakketen gece 00:02 de mesajı bida yolladım.. öğlen aradılar hemen.. lakin her yöne 15 kuruşa üye olmuştum caymalıdan önce şimdi emin olmak için tekrar heryöne 15 kuruş başvurusu yaptım "kontratınız bulunduğu için başka bir kampanyaya katılamıyorsunuz" diye mesaj geldi.. Reality bilgiyi nasıl öğrenebiliriz 15 kuruş olayına dair? (hattı ocak 20 de açtırdım)
  • bugün aradım müşteri hizmetlerini 2sinden de faydalanıyor olduğumu söyledi m.h. , ayrica da 2 gün bedavaya da kayıt olabilirmişim..

Sonuç : Cayma+15 kuruş+açılış vergisi+2 gün bedava'dan faydalanabiliyoruz aynı anda..
  • Bu kampanya "10 saat bedava" kampanyası ile beraber kullanılabiliyor mu? Yeni taşıdığım hattıma tanımlatmak istiyorum, acaba "iki gün bedava" kampanyasında olduğu gibi başvuru sırası falan varmıdır?
  • Benim faturalı hattım BizBizeKampus'ün genç paketli seçeneği.Şimdi bizde cayma bedelli kontratlara katılabilir miyiz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: HızırBey

Bu kampanya "10 saat bedava" kampanyası ile beraber kullanılabiliyor mu? Yeni taşıdığım hattıma tanımlatmak istiyorum, acaba "iki gün bedava" kampanyasında olduğu gibi başvuru sırası falan varmıdır?

hocam 10 saat kampanyasında diğer yönler zaten 10 kuruş

sen bu kampanyayı seçersen 15 kuruş olacak
    yani boşuna seçmiş olrsun

gerçi mutlaka biliyorsundur ama ben genede uyarayım dedim.

boşuna turkcell i zengin etmeyelim değilmi

• quote:

Orjinalden alıntı: apuskal

hocam 10 saat kampanyasında diğer yönler zaten 10 kuruş

sen bu kampanyayı seçersen 15 kuruş olacak
    yani boşuna seçmiş olrsun

gerçi mutlaka biliyorsundur ama ben genede uyarayım dedim.

boşuna turkcell i zengin etmeyelim değilmi

Evet haklısınız, ama 10 saat kampanyasından 6 ay yararlanılabiliyor, Cayma bedelli ise 12 aylık. Taşıdığım hat ile "Arkadaşını Söyle Kazan'dan" yararlandım. Birde bu istediğim olursa Forumda olumsuz örnekler var, ama deneyeceğim, belki tutar

• Arkadaşlar sayfalarca mesajı okuyamadım kusura bakmayın.

ben bugün faturalı hat aldım ve alo 60 paketine üye oldum. bir de haftada 2 gün bedava olayına da girdim.

şimdi şu cayma bedelli kontrat olayı ilginç geldi: 120 dakika her yöne bedava?? gerçekten böyle mi? ne gibi şartları var anlayamadım. ayda kaç tl ödeyeceğiz bunun için? ve bu tarifeye nasıl geçebiliriz?
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.