Şimdi Ara

Turkcell Coştu Bir Kere / 12 Ay Taahhütlü Kampanyalar (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.723
Cevap
4
Favori
355.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: muteber

Niye bu kadar kasıyorsunuz ki , yok mesaj atıyım yok beni aramadılar falan..
    Girin turkcell online işlem merkezine, üstteki hediye paketi tıklayın,
    istediğiniz kontrat seçeneğini seçin, sözleşmeyi kabul ediyorum zımbırtasını da tikleyip tamam diyin...
    oldu bitti işte, ben böyle yaptım...

ben mi bişeyleri atlıyorum yoksa bu iş bu kadar kolay değil mi ???

o tarife ve dklar ücretli. buradaki herkes (%95) o işlemi biliyor.
    burada bahsedilen konu. hiç bir ücret ödemeden bedava 3 saat veya 2 saat kapma mevzusu. tabi başka seceneklerde var. onu isteyen de vardır..
    1 sene turkcellde kalmayı ve hat kapamamayı taahhut ederek bunlardan faydalanabiliyorsun.
    ilk sayfada ayrıntılar var...

• bizbize kampus indirim paketine de üyeyim öncelikle 120 dk bedava turkcell içi kullanımı oradan mı kullanacak? Yani diğer hatları ararken her yöne 120den harcaması gerekiyor bu durumda?
  • quote:

Orjinalden alıntı: piri.reis

kontörleriniz faturalı hattınıza dakika olarak yüklenecek. ayrıntılı bilgi için müşteri hizmetleri ile görüşünüz. teşekkürler

12 dk olarak yuklenmis yeni farkettim.Ama konture gore yukleme oldugu icin cok sacma yapmislar.Bizbize de 1 dk 4 kontur ken faturalida 1 dk 35 ykr cok fark var arada kontur fiyati olarak odemeleri lazim bence xD
  • Bu sabah 5 kere ön başvurunuz alınmıştır mesajı geldi, ben 2 gündür başvuru falan yollamadım ki toplamda 22 tane ön başvurunuz alınmıştır mesajı var. Durup durup gönderiyorlar.
  • faturalıya geçip kampanyaya katılacağım da, aklıma bir soru daha geldi numarasını 9kasımdan önce turkcelle taşıyana 30 dak. bedava vardı hani oradan kazandığım dakikalarda faturalıya geçince gelir mi???
  • quote:

Orjinalden alıntı: byjoseph

faturalıya geçip kampanyaya katılacağım da, aklıma bir soru daha geldi numarasını 9kasımdan önce turkcelle taşıyana 30 dak. bedava vardı hani oradan kazandığım dakikalarda faturalıya geçince gelir mi???

o gelmez sanırım. Ama gene de MH ye sormak lazım. Ama ordakiler de bilmeyebilir. Fakat isteyince ayrıca tanımlayabilirler 3o dk 6 ay boyunca.
  • avea dan tcell e taşıdığım hattıma da cayma bedelli aldım.
    teşekkürler TURKCELL
  • Kontorlü avea hattını Turkcell'e faturalı olarak transfer edebilir miyim ?

ne kadar ücret alırlar bilen var mı ? ordan da 3 saat şebeke içi alırız, tcelle 1 sene boyunca sms ten başk para ödemeyiz

quote:

Orjinalden alıntı: muteber

Niye bu kadar kasıyorsunuz ki , yok mesaj atıyım yok beni aramadılar falan..
    Girin turkcell online işlem merkezine, üstteki hediye paketi tıklayın,
    istediğiniz kontrat seçeneğini seçin, sözleşmeyi kabul ediyorum zımbırtasını da tikleyip tamam diyin...
    oldu bitti işte, ben böyle yaptım...

ben mi bişeyleri atlıyorum yoksa bu iş bu kadar kolay değil mi ???

Kazın ayağı öyle değil hocam :) ben de ilk gördüğümde senin gibi düşünmüştüm de, az dikkatli okuyunca anlıyosn

• Bugün de aranmadık bekliyoruz. Perşembe başvurdum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: bungee20
    Kontörlü avea hattınızı turkcell'e faturalı olarak taşıyabilirsiniz. Taşıma başvurusu yapacağınız bayide; mevcut bir turkcell faturalı hattınız var ise onu referans göstererek, yok ise adınıza kayıtlı sabit bir fatura ekstre, sağlık karnesi gibi belgeler getirerek avea hattınızı, faturalı turkcell yapabilirsiniz.
    İşlem ücretsizdir.
    Faturalı hatlardan alınan vergilerden dolayı 3 ayda 1 kez 10-12 YTL tutarında (eğer başka bir kullanım yapmadıysanız) fatura ödemeniz gerekecektir. (%60-70'i devlete gidecek)

Bhsettiğin 10-12 ytl sabit ücretlerin biraraya gelmesinden oluşuyor sanırım ?

ve yanlış hatırlamıyorsam ki büyük ihtimalle hatırlıyorum ama, numara taşımadan sonra cayma bedelliye katılmak için herhangi bir şart yok dimi ? hani şu tarihten önce ya da sonra taşıma yapılması gerekli şeklinde ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPaCeLoRD -- 12 Ocak 2009; 18:39:03 >

• quote:

Orjinalden alıntı: SPaCeLoRD

quote:

Kontörlü avea hattınızı turkcell'e faturalı olarak taşıyabilirsiniz. Taşıma başvurusu yapacağınız bayide; mevcut bir turkcell faturalı hattınız var ise onu referans göstererek, yok ise adınıza kayıtlı sabit bir fatura ekstre, sağlık karnesi gibi belgeler getirerek avea hattınızı, faturalı turkcell yapabilirsiniz.
    İşlem ücretsizdir.
    Faturalı hatlardan alınan vergilerden dolayı 3 ayda 1 kez 10-12 YTL tutarında (eğer başka bir kullanım yapmadıysanız) fatura ödemeniz gerekecektir. (%60-70'i devlete gidecek)

Bhsettiğin 10-12 ytl sabit ücretlerin biraraya gelmesinden oluşuyor sanırım ?

ve yanlış hatırlamıyorsam ki büyük ihtimalle hatırlıyorum ama, numara taşımadan sonra cayma bedelliye katılmak için herhangi bir şart yok dimi ? hani şu tarihten önce ya da sonra taşıma yapılması gerekli şeklinde ?

yok... kampanya 31 marta kadar

• hiç bir kontratlı paket almadan ilk olarak cayma bedelliyi alacaksın.
    sonra istediğini ücretli alabilirsin..
  • geçen hafta çarşamba günü başvurmuştum cayma bedelliye...ne arayan vaaaaaarrr ne soran
  • quote:

Orjinalden alıntı: vaynett

geçen hafta çarşamba günü başvurmuştum cayma bedelliye...ne arayan vaaaaaarrr ne soran

ararlar be dostum sabret kaç kişiye yaptım herkes arandı
  • Beyler dün öğlen mesaj attım bu öğlen aradılar ve önce 2 gün kampanyasını iptal ettiler 120 her yöne başladı sonra tekrar abone olabilirsiniz limit dolmadı dediler tekrar ona da üye oldum çok da güzel oldu teşekkürler turkcell

ancak şöyle bir durum var hat babamın üzerine ve ben aynı anda babamın hattından da başvurdum onu aramadılar beni aradılar ben biraz fazla konuşuyorum buna dikkat ediyo olabilirlermi yani aylık ortalama faturayla ilgisi varmıdır önceliğin?
  • Bugün de herhangi bir arama olmadı 4. gün bitti bekliyoruz artık. Şu finallerdeyken aramasınlar da.
  • Bende yeni faturalı hat alıcağım ama bu cayma bedelli kontratlar olayı yeni hatlara tanımlanıp tanımlanmıyacağı kesin mi?

edit: kampüs tarifesinde sabit ücret ne kadar arkadaşlar bi bilginiz varmı? Genç paketsiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaTeeH -- 13 Ocak 2009; 17:04:03 >
  • Peki vergiler bizden kampanyasına katılırsak o dediğiniz miktarı gene vericekmiyiz?
    edit: cevap için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaTeeH -- 13 Ocak 2009; 18:01:12 >
  • quote:

Benim yeni aldığım hatlara tanımlandı. (10 - 15 gün içerisinde aranıyoruz.)

Bizbize kampus tarifesinin sabit ücreti yoktur. Paket alırsanız paket ücretini ödersiniz. Hiç kullanım yapmadığınızda aylık 1 TL telekomünikasyon kurumu ücreti ve aboneliğinizin başladığı aya göre hesaplanan (aylara bölünen) 12 TL/x = Y şeklinde aylık telsiz ruhsat ücreti ödeyeceksiniz.

Hattı bu ay aldınız; 1 TL + (12/12= 1) TL = 2 TL aylık fatura gelir. (gelmez)

12,5 TL'den az faturanız olduğundan 3 ayda bir kesilen faturanız (hiç kullanım yapmayacaksınız!!! :D) 2+2+2+0,48+0,48+0,48= 7,44 TL civarında gelecektir.

Edit: Şimdi 0,48 nedir diyenler olabilir. Ayrıntı ücreti adı altında faturalara eklenen bir tutardır.

quote:

Orjinalden alıntı: FaTeeH

Bende yeni faturalı hat alıcağım ama bu cayma bedelli kontratlar olayı yeni hatlara tanımlanıp tanımlanmıyacağı kesin mi?

edit: kampüs tarifesinde sabit ücret ne kadar arkadaşlar bi bilginiz varmı? Genç paketsiz.

bizbize kampus tarifesindeyim, aylık 2 küsür ytl para alıyorlar. bu normal değil o zaman ?

• arakdaşlar şimdi ben bu kontratlı paketlerden adam gibi okumadan 3 ay bedava alo 240 almış bulundum ama daa faturam kesilmedi 2 günü daa var.. şimdi bunun iptalini yaptırıp daa sonrasında teklif 4 nasıl geçebirlim bi bilgisi olan varmı.. mh aaradım yapamam dedi.. adam yanlış demiş olalbir mi? snuçtadaa paketim başlamadı yani.. teşekkürler...
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.