Şimdi Ara

Turkcell Coştu Bir Kere / 12 Ay Taahhütlü Kampanyalar (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.723
Cevap
4
Favori
355.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Achina

Evet faturalıya geçmeniz gerek.
    Bir de neden 40 dk alıyorsunuz ki. mdem taahhüt vereceksiniz 1 sene gitmeyecem diye 120 dk. almanız daha mantıklı bence. Ama karar gene sizin kararınız..
    quote:

Orjinalden alıntı: sadoes

turkcell kontörlü hat kullanıyorum 2 senedir aylık ortalama konuşmam 30-40 dakika civarlarında "100 YTL cezai bedelli 12 ay boyunca her ay her yöne 40 dk konuşma seçeneği" bu tarifeye geçtiğimi farz edersek 12 ay boyunca aylık en fazla 30dk konuştuğum zaman 1 sene bedavamı konuşucam(birde faturalıya geçmem lazım heralde)

faturalıya geçip 120 veya 40 herhangi bir tarifeye seçtiğimde süreyi aşmadığımda fatura flan gelmicekmi yada 2-3 ytl gibi bir rakam mı gelicek?

• Arkadaşlar 3 sorun var. 1- Şu an herkesle 120 paketi kullanıyorum.Cayma bedelliye geçersem hemen mi geçerim.diğer fatura döneminde mi geçerim. 2- Su anki paketim iptal olurmu otomatik olarak.2 paketi de aynı anda mi kullanırım. 3- Sözleşme diğer fatura dönemide başlarsa haftada 2 gun bedavayi, o zaman mi aktif edeyim :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: BuZ-MaViSi

Arkadaşlar 3 sorun var. 1- Şu an herkesle 120 paketi kullanıyorum.Cayma bedelliye geçersem hemen mi geçerim.diğer fatura döneminde mi geçerim. 2- Su anki paketim iptal olurmu otomatik olarak.2 paketi de aynı anda mi kullanırım. 3- Sözleşme diğer fatura dönemide başlarsa haftada 2 gun bedavayi, o zaman mi aktif edeyim :)

Yanıt 1: Başvurunuzu yaptıktan sonra aranacaksınız, arandıktan sonra hemen dakikalarınız yüklenir.
    Yanıt 2: Herkesle paketiniz iptal olmaz, sizin iptal etmeniz gerekli. Paketinizi iptal ettikten sonra faturanız kesilinceye kadar 2 paketinde dakikalarını kullanırsınız.
    Yanıt 3: 2 gün bedavayı hemen katılabilirsiniz. Cayma bedelli için arandığınızda 2 gün bedavayı iptal ediyorlar. Daha sonra cayma bedelliyi yaptırın ve 2 gün bedavaya yeniden katılın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izmirdenbirisi -- 17 Ocak 2009; 21:19:55 >

• Çok teşekkür ederim cevaplar için.son bir sorum daha var.aynı ay içinde 2 ve daha fazla paket alabilirmiyim.bu paket bana az gelebilir :)
  • Aynen dediğiniz gibi sadece vergiler gelecek.O da ayda 2-3 Tl gibi bişi. Turkcell 3 ayda bir en cok 10 Tl lik bir fatura gönderecek.O da vergiler işte.
    quote:

quote:

Bir de neden 40 dk alıyorsunuz ki. mdem taahhüt vereceksiniz 1 sene gitmeyecem diye 120 dk. almanız daha mantıklı bence. Ama karar gene sizin kararınız..
    quote:

turkcell kontörlü hat kullanıyorum 2 senedir aylık ortalama konuşmam 30-40 dakika civarlarında "100 YTL cezai bedelli 12 ay boyunca her ay her yöne 40 dk konuşma seçeneği" bu tarifeye geçtiğimi farz edersek 12 ay boyunca aylık en fazla 30dk konuştuğum zaman 1 sene bedavamı konuşucam(birde faturalıya geçmem lazım heralde)

faturalıya geçip 120 veya 40 herhangi bir tarifeye seçtiğimde süreyi aşmadığımda fatura flan gelmicekmi yada 2-3 ytl gibi bir rakam mı gelicek?

• quote:

Orjinalden alıntı: floods

bi daha aradım müşteri hizmetlerini bi adam çıktı cayma bedelli kontrat ne bilmiyor 3 kere anlattım 50 kontöre 500 kontörmü o mu bu mu derken ver başkasına bilmiosan dedim sonunda sonra ben bi inceleyeyim dedi fatura kesim tarihim 23üymüş ondan sonra arancakmışım böyle bişey varmı ona göre yazıcam şikayetvara

hocam beni soyutlamayın sorumu atlamışsınız sizin cevabınızı bekliyorum adamın ismini aldım şikayetvara yazıcam
  • quote:

Aynen dediğiniz gibi sadece vergiler gelecek.O da ayda 2-3 Tl gibi bişi. Turkcell 3 ayda bir en cok 10 Tl lik bir fatura gönderecek.O da vergiler işte.
    quote:

quote:

quote:

eyw. hocam sağol yarın hemen faturalıya geçip başvurucam

• quote:

Orjinalden alıntı: Basri Mutaf

quote:

Orjinalden alıntı: spongebobsquarepant

Konturlu hatti faturali hatta cevirdigim de normal bizbize tarifesiyle ne kadar fatura oderim sadece vergilerle ? Birde faturaliya gectigimden dolayi ek bir ucret yansirmi ilk faturaya ?

3 arkadaşımıza yaptık bahsettiğin işlemi.
    faturalıya geçtiği için bir ücret gelmedi. ama gelirsede telsiz tahsis ücreti gibi bişi var.o gelebilir ama kesin değil. extra gelmez dedi.
    bizbize tarifesinin aylık ücreti 1,5 ytl gibi bişi.
    eğer cayma bedelliden kazandığın dkları aşmassan. extra mesaj ve internet kullanmazsan sana 3 ayda bir fatura gelir. oda 12,5 ytlyi gecmez.
    bir hattıma 1 senedir o şekilde fatura geliyor. çünkü msj kullanmıyorum. dklarıda aşmıyorum
    diğer hattımıda sırf bu cayma bedelli için aldım. ama bence iyi yaptın faturalıya gecmekle

kardeş bu caymalı+bizbize ye üye olduktan sonra.. bi gün lazım olur da paket değiştirdiğimizde herhangi bir bedel-ceza falan geliyormu bu işe dair acep?

• bi de Kampanya, 9 Kasım 2008 - 31 Mart 2009 diyor, 31 marttan sonra bedava 120 dakikamız olmayacak,buna rağmen biz de 12 aylık yükümlülükle yaşayacağız di mi?
  • 2 ocakta başvurdum ve hala aramadılar, 1999yılından beri aboneyim heralde bu adam bizi bırakıp gitmez diye düşünüyolar
  • Hâlâ aranmadım :( Bekliyorum bakalım. 2 gün bedava kampanyasına da katılmadım arayacaklar diye :(

@Bungee20 hocam izmirdeyim ben bir ara görüşebilir miyiz müsait olursan :)

@izmirdenbirisi emanetlerin duruyor kokmasın diye sıkı sıkı paketlettim ne zaman geleyim yanına :)
  • @tksharmely bu hafta görüşürüz. ararım seni.

aramalar durmadı, geçtiğimiz hafta 5 hatta cayma bedelli kampanya tanımlaması yaptırdım. Eski abone oldukları için başvuru mesajının gönderildiği gün ya da ertesi gün arandılar.
  • Aramalar durmadı az önce arandım. Mesajı gönderdikten 1,5 gün sonra aradılar.

Şimdi internetten baktım dakikalar yüklenmiş ancak başlangıç ve bitiş tarihleri yazmıyor fatura kesim tarihinden sonra geçerli olacak galiba...
  • merhaba arkadaşlar;
    cayma bedelliye ben de aralık ayında katıldım.
    hep dikkatimi çekiyordu ama sorumu sormak bugüne kısmet oldu:)

bana yüklenen dakikalar hep 2 aylık
    mesala şuan online işlemden baktığımda son kullanma tarihi;
    27 mart diyor?
    olması gereken şubat 20 iken hadi 27 şubat olsun ama neden 27 mart?

bu tarih kısmı sizde de aynı mı yoksa bana özel mi? (aralıktan beri fatutura düzenlenmediğinden mi?)
  • bungee20;

o zaman şöyle sorayım hattıma yüklenen 180dk'yı ben 27 mart'tan önce bitirmemem mi gerekiyor?

kampanya da söylenen dakikalar 30 günlük değil mi?

30 günün sonun da yeniden 180dk yüklenmesi gerekmiyor mu?

kendinizden de örnek vererek açıklarsanız çok memnun olurum.
  • Teşekkür ederim cevapların için bungee20;

Hattımda şuan 140dk kalmış ve kalan dk'mı 27 mart'ta kadar yaymalıyım,
    aksi halde süreyi erken bitirip cepten gidecek anladığım kadarıyla.

ya da söyleminizden şöyle bişey de çıkardım;
    27 şubat'ta bir 180 dk daha yüklenecek ve süre 27 nisan olacak.
    umarım bu şekildedir, yoksa bu dakika bu tempoya dayanmayacak
  • Bende cumartesi saat 16 civari başvuru mesajını yolladım. Bugün öğlen gibi arandım. Bu arada hat 5,6 yıllık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaTeeH -- 19 Ocak 2009; 15:42:13 >
  • Tamam! Ne bağırırıyorsun kii
    quote:

Orjinalden alıntı: bungee20

Dakikalar 12 ay boyunca HER AY yüklenir.

quote:

Orjinalden alıntı: thall

Teşekkür ederim cevapların için bungee20;

Hattımda şuan 140dk kalmış ve kalan dk'mı 27 mart'ta kadar yaymalıyım,
    aksi halde süreyi erken bitirip cepten gidecek anladığım kadarıyla.

ya da söyleminizden şöyle bişey de çıkardım;
    27 şubat'ta bir 180 dk daha yüklenecek ve süre 27 nisan olacak.
    umarım bu şekildedir, yoksa bu dakika bu tempoya dayanmayacak

• CAYMA BEDELLİ KONTRAT ALDATMACASI KANMAYIN!!!
    Merhaba Arkadaslar

Turkcell magduru birisi olarak reklam ozdenetim kuruluna yaptıgım sikayeti sizlere iletmek istedim. Zira kampanya detayları ile ilgili Turkcell in kendi musteri temsilcilerinin bile haberdar olmamasının sebebini simdi daha iyi anlıyorum. bu arada turkcell e kızdıgım icin 300 ytl vermeden kampanyanın bitirilmesini talep ettim. Cunku bu kampanya basta cok cazip gozukse de kurnazca hazırlanmıs ayrıntıları(nereyi ararsan ara once bedava heryone hediye dakikalrdan gider kuralı ) web sayfasında acıklamalar kısmında olmadıgı gibi, turkcellin kendi musteri temsilcileri tarafından dahi bilinmiyordu. Lutfen hakkınızı arayın arkadaslar. O gun oyleydi bugun boyle zihniyeti Turkcell e hic yakısmadı dogrusu.

"Turkcell in abonelerine sundugu cayma bedelli kontratlara internetteki reklamlarına inanarak bende sizler gibi abone oldum. Kampanya geregi 12 ay boyunca Turkcell abonesi olmayı kabul etmem karsılıgında her yone 120 dakika ucretsiz gorusme yapabilecegim bilgisi verildi. basvuru yazarak turkcell in ekteki web sayfasında verilen cekilde kayıt yaptırdım. ve bir musteri temsilcisi tarafından arandım. Halen alo 12o turkcell ici ucretli paketim oldugunu ve onceligin hangi pakette olacagını Musteri temsilcisine sordum. Turkcell eger turkcell ici veya sabit hatlarda arama yaparsam satın almıs oldugum ve turkcell ici gorusmeleri kapsayan alo 120 paketimden dakikalarımın dusecegini, diger operatorlerle yapacagım gorusmelerde ise cayma bedelli kontrat karsılıgı verilen 120 dakikadan dusecegini bana iletti bende kabul ettim.

Ancak hem web sitesinde konuyu aydınlatıcı ve acıklayıcı bir bilgi olmamasına ana vaadin istisnası sayılabilecek sekilde nereyi ararsam arayayım oncelikle sozunuze verilen hediye dakikalarımdan turkcellin yanıtlıcı bilgilendirme ve kotu niyetle beni yanılttıgını farkettim. Durumu Turkcell musteri hizmetlerine sordugumda kendileri ilk aramalarımda bunun bir hata oldugunu ve bana ilk verilen bilginin dogru oldugunu kabul etmelerine ragmen. bugun yaptıgı gorusmedeki bayan nereyi ararsam arayayım bedava dakikalarımda oncelik oldugunu yanlıs bilgilendirmeyi gidermek icin bir sonraki faturama hic kullanamadıgım alo 120 paket ucretinin iade edilecegini iletti. Bugune kadar bana yanlıs bilgi veren ve benim gibi binlerce insanı kotu niyetli bir sekilde aldatmıs olan turkcell ile ilgili musteriyi yanıltıcı ve kotu niyetli bilgilendirme yaparak kampanyanın detaylarını acıklamayıp musteri temsilcileri ile yanlıs bilgilendirme yapmaya devam eden, insanlarla sozlesme yaptıktan sonra uygulamaya musteri aleyhine olacak bir sekilde bir madde ekleyen Turkcell in konu ile ilgili cezalandırılmasını istiyorum. Zira ben bu kampanya ile ilgili en az 5 arkadasımı yanlıs bilgilendirmis ve onları da magdur etmis bulunuyorum.

turkcell in web sayfasında ek bir madde ile durumu degistirmeye calısmasına karsın web archivelerinin kullanılabilecegini hatırlatırım

"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmutseker -- 19 Ocak 2009; 16:20:09 >

• Bunun tabiyki sitede yazması lazım ama bunu biliyoruz turkcell bu tür şeylerde çakallık yapar
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.