Şimdi Ara

Turkcell Coştu Bir Kere / 12 Ay Taahhütlü Kampanyalar (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.723
Cevap
4
Favori
355.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ama 2 gün sonra faturam kesilecek o zmn büyük bi ihtimalle geri dönüş olmaz.. benim çekincem o yönde. zaten az evel tekrar mesaj attım basvuru için.. 3 hafta içnde arıcaklar..

Teşekkürler
  • şikayetvara yaz
  • haklı olduğum konusunda şüphem olmasa yazarım ama emin değilim o yüzden sizde fikir almak istedim.. mantık olarak daha faturam kesilmediyse iptal etmeleri gerekiyor olması gerek değil mi?

edit: aradım çıkan kadında iptal etmeye çalıştı. kontratlı bekleyen paketleri iptali yapılamaz gibi bir mesaj almış. iptal bedava yaz 5500 yolla dedi.. gelen mesaj 3 ay bedava konuşmayı sağlayan bi paket aboneliğiniz yok.

şikayetvar.com'a yazıcam orasıda çalışmıo şimdi adam gibi.. öle kaldım kalakala ne ypabilirm :S

yani şimdi aldım alo 240 paket fena diilde.. bu 180 dakika turkcell ile bedava iyi..o bakımdan ona geçmk istiyorum ne yapsam bilemedim şimdi... :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tazboys007 -- 14 Ocak 2009; 19:12:58 >
  • haklı olduğum konusunda şüphem olmasa yazarım ama emin değilim o yüzden sizde fikir almak istedim.. mantık olarak daha faturam kesilmediyse iptal etmeleri gerekiyor olması gerek değil mi?

edit: aradım çıkan kadında iptal etmeye çalıştı. kontratlı bekleyen paketleri iptali yapılamaz gibi bir mesaj almış. iptal bedava yaz 5500 yolla dedi.. gelen mesaj 3 ay bedava konuşmayı sağlayan bi paket aboneliğiniz yok.

şikayetvar.com'a yazıcam orasıda çalışmıo bi türlü üye olamadım... sizce ne yapabilrim bilgisi veya fikri olan var mı?

teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tazboys007 -- 14 Ocak 2009; 19:15:48 >
  • 10 gün oldu arayan yok tekrar başvuru mesajı yollasam mı acaba?
  • Bugün saat 15.50'de aradılar ben başıma geleceği biliyordum. Sınava denk geldi açamadım artık beklicez bi daha arasınlar diye. Off off o kadar haftasonu arayıp söyledim beni gündü 12-5 arasında aramayın diye. Gece 3'te arayın daha iyi dedim, ki gece zaten ayaktayım ders çalışırken ama gelip de aramayın dediğim saatte aradılar.

Bir daha ne zaman ararlar bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: van_hoijdonk

Bugün saat 15.50'de aradılar ben başıma geleceği biliyordum. Sınava denk geldi açamadım artık beklicez bi daha arasınlar diye. Off off o kadar haftasonu arayıp söyledim beni gündü 12-5 arasında aramayın diye. Gece 3'te arayın daha iyi dedim, ki gece zaten ayaktayım ders çalışırken ama gelip de aramayın dediğim saatte aradılar.

arkadaşımı 800 lü bi numara aradı, 800532 mi öyle bişey. açamadı, akşam eve gittiğinde beni aradı yine aradılar, kampanyaya katıldım diye. üstelik bu adama bir gün önce söyledim kampanyayı, başvurdu, ertesi gün aradılar.

3 hafta aranmama olayı çok enteresan gelmeye başladı şimdi.

• quote:

Orjinalden alıntı: SPaCeLoRD

quote:

Bugün saat 15.50'de aradılar ben başıma geleceği biliyordum. Sınava denk geldi açamadım artık beklicez bi daha arasınlar diye. Off off o kadar haftasonu arayıp söyledim beni gündü 12-5 arasında aramayın diye. Gece 3'te arayın daha iyi dedim, ki gece zaten ayaktayım ders çalışırken ama gelip de aramayın dediğim saatte aradılar.

arkadaşımı 800 lü bi numara aradı, 800532 mi öyle bişey. açamadı, akşam eve gittiğinde beni aradı yine aradılar, kampanyaya katıldım diye. üstelik bu adama bir gün önce söyledim kampanyayı, başvurdu, ertesi gün aradılar.

3 hafta aranmama olayı çok enteresan gelmeye başladı şimdi.

Yanlız beni arayan numara 4440532'ydi, 800 ile başlamıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi van_hoijdonk -- 15 Ocak 2009; 3:19:01 >

• Acaba biz arasak kim çıkar karşımıza.

4440532'den bugün tekrar aradılar, bilgi güncelleme için aradık turkcelle hoşgeldiniz falan dediler, bilgilerimi teyit ettiler ve 5 dk şebeke içi turkcell'in size hoşgeldin hediyesi dedi.
  • quote:

Acaba biz arasak kim çıkar karşımıza.

4440532'den bugün tekrar aradılar, bilgi güncelleme için aradık turkcelle hoşgeldiniz falan dediler, bilgilerimi teyit ettiler ve 5 dk şebeke içi turkcell'in size hoşgeldin hediyesi dedi.

aramıştım hangi numaradan ararsan ara

'' bilgilerinizi güncellemek için arandınız en kısa sürede tekrar aranacaksınız '' gibi bişey diyor

• quote:

Orjinalden alıntı: xfurix

quote:

Acaba biz arasak kim çıkar karşımıza.

aramıştım hangi numaradan ararsan ara

'' bilgilerinizi güncellemek için arandınız en kısa sürede tekrar aranacaksınız '' gibi bişey diyor

Bugün verdikleri 5 dk da tanımlanmamış form oluşturdular. Ben 5 dk istemedim ki onlardan, boşu boşuna bir de müşteri hizmetlerini aradık ona para vericez.

• Bugün 2 hattımın faturası kesildi. Hatta yüklenmesi gereken tonlakazan ödüllleri, pepsi dakikaları tanımlandı. Ama cayma bedelliden gelecek olan dakikalar gelmedi. Bu aya ait dönem bitiş tarihi 20 şubat olarak görünüyor, gelecek ayki fatura kesim tarihim yani. Bakalım günsonuna ya da yarına kadar yeniden yüklenecekmi. Sanırım aralık faturasından önce verdiği dakikaları ocak , aralıkta kestiği faturadan sonraki yüklemeyi şubat ayına saydı. Ücretsiz kullanım bilgilerinizi kontrol edip görüşme yapın isterseniz, sonra ücretli görüşme sürpriziyle karşılamayalım.
  • Ewt daha sonra olmuş olan sorunumu sonnda çözdüm arkadaşlar herkesi bilgilendirmek amacı ıile yazıoyrum.. takip edemyenler için kısaca sorunum.. cayma bedelli almıştım ve kötü tercih yapmıştım.. faturamda daa kesilmedii için mh. arayıp iptal etmeki stediimi söledim ama edilememişti sonnda form doldurdular ve ertesi günü iptal edildi.. ve tekrr kampnyaya başvurdum ve erktesi günü aradılar beni.. böylece sorunum düzelmiş oldu :)
  • Cayma bedelli kampamyam iyi gidiyor bir de ustune genc paketsiz kampuscell cektim tam oldu aktif olmasini bekliyorum simdi de xD

Bir de soyle bir sorunum var cevaplayabilirseniz sevinirim.MMS gonderirken hata veriyor mesaj bicimi hatasi diyor ugrasiyorum ayarlardan ama hep ayni hata nedeni ne olabilir acaba ?

Tesekkurler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: izmirdenbirisi

Bugün 2 hattımın faturası kesildi. Hatta yüklenmesi gereken tonlakazan ödüllleri, pepsi dakikaları tanımlandı. Ama cayma bedelliden gelecek olan dakikalar gelmedi. Bu aya ait dönem bitiş tarihi 20 şubat olarak görünüyor, gelecek ayki fatura kesim tarihim yani. Bakalım günsonuna ya da yarına kadar yeniden yüklenecekmi. Sanırım aralık faturasından önce verdiği dakikaları ocak , aralıkta kestiği faturadan sonraki yüklemeyi şubat ayına saydı. Ücretsiz kullanım bilgilerinizi kontrol edip görüşme yapın isterseniz, sonra ücretli görüşme sürpriziyle karşılamayalım.

Turkcell beni şaşırtmaya başladı. Daha önceleri fatura kesim işlemi olduğunda Alopaketimdeki ve cayma bedellideki dakikaları hemen yükler, fatura tutarı ve kullanım detayları 2 gün sonra belli olurdu.
    Bu seferki fatura kesiminde cayma bedelliden gelen dakikalar ve fatura tutarı-kullanım detayları bugün yansıtıldı. Asayiş berkemal.

• turkcell kontörlü hat kullanıyorum 2 senedir aylık ortalama konuşmam 30-40 dakika civarlarında "100 YTL cezai bedelli 12 ay boyunca her ay her yöne 40 dk konuşma seçeneği" bu tarifeye geçtiğimi farz edersek 12 ay boyunca aylık en fazla 30dk konuştuğum zaman 1 sene bedavamı konuşucam(birde faturalıya geçmem lazım heralde)
  • ben mh ni aradım bugün 1 ocakta başvurmuşsunuz mesaj gelmezse yarın tekrar arayın dedi dün de aradığımda sistem yenilemesi var yarın arayın demişlerdi bu sonsuza kadar böyle gitmez umarım mesaj gelmezse yarın bidaha arıcam
  • quote:

Orjinalden alıntı: sadoes

turkcell kontörlü hat kullanıyorum 2 senedir aylık ortalama konuşmam 30-40 dakika civarlarında "100 YTL cezai bedelli 12 ay boyunca her ay her yöne 40 dk konuşma seçeneği" bu tarifeye geçtiğimi farz edersek 12 ay boyunca aylık en fazla 30dk konuştuğum zaman 1 sene bedavamı konuşucam(birde faturalıya geçmem lazım heralde)

up
  • Evet faturalıya geçmeniz gerek.
    Bir de neden 40 dk alıyorsunuz ki. mdem taahhüt vereceksiniz 1 sene gitmeyecem diye 120 dk. almanız daha mantıklı bence. Ama karar gene sizin kararınız..
    quote:

Orjinalden alıntı: sadoes

turkcell kontörlü hat kullanıyorum 2 senedir aylık ortalama konuşmam 30-40 dakika civarlarında "100 YTL cezai bedelli 12 ay boyunca her ay her yöne 40 dk konuşma seçeneği" bu tarifeye geçtiğimi farz edersek 12 ay boyunca aylık en fazla 30dk konuştuğum zaman 1 sene bedavamı konuşucam(birde faturalıya geçmem lazım heralde)

• bi daha aradım müşteri hizmetlerini bi adam çıktı cayma bedelli kontrat ne bilmiyor 3 kere anlattım 50 kontöre 500 kontörmü o mu bu mu derken ver başkasına bilmiosan dedim sonunda sonra ben bi inceleyeyim dedi fatura kesim tarihim 23üymüş ondan sonra arancakmışım böyle bişey varmı ona göre yazıcam şikayetvara
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.