Şimdi Ara

turkcell.com.tr’den TL yükle, kazan! Akşam 8-sabah 8 arası TL yükleyenlere ek +10 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
7
Favori
5.077
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Akşam 8-sabah 8 arası TL yükleyenlere ek +10 TL hediye!

Saat aralıklarına dikkat edin, benim gibi karıştırıp +10 TL'den olmayın.

http://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/diger-kampanyalarimiz/turkcell-com-trden-hediye-10-tl-kampanyasi?place=banner-1

14 Ağustos - 14 Kasım tarihleri arasında akşam 8'den sabah 8'e kadar turkcell.com.tr'den ön ödemeli hatlarına TL yükleyenler, hediye 10 TL kazanıyor. Hediye 10 TL kazanmak için tek yapmanız gereken turkcell.com.tr'den TL yüklemek!

-Kampanyadan sadecewww.turkcell.com.tr, m.turkcell.com.tr veya Turkcell Hesabım Android, iOS ve Windows Phone 8 uygulamaları üzerinden, akşam saat 8 ile sabah saat -8 arası TL yükleyen bireysel ön ödemeli ve Bizbize,Genç,Genç Plus, KonuşKazan veya Süper Tarife’de olan Turkcell müşterileri faydalanabilir.
    -Kampanyaya katılım sonrası kazanılan 10 TL bir ay süreyle geçerlidir.
    -Kampanyadan 3 ay içinde en fazla 3 kez faydalanılabilir.
    -Kampanyadan kazanılan 10 TL müşterinin tarifesi üzerinden ücretlendirilir.
    -Kampanya, Türkiye yerel saatine göre akşam saat 20:00 ile sabah saat 08:00 arasında geçerli olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dead-ly -- 14 Ağustos 2014; 14:47:31 >

• normal 20 TL gibi + 10 TL mi geliyor, ve aktarılıyor mu yani gerçek 10 TL ise süper
  • Bilmiyorum, detay yok. Akşam tekrar yükleyeceğim.
  • http://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/diger-kampanyalarimiz/turkcell-com-trden-hediye-10-tl-kampanyasi?place=banner-1

detay burada; 1 ay süreli diyor ama, örneğin bu 10 TL ile paket satın alınabiliyorsa; gerçek 10 TL gibi duruyor, çok fazla ayrıntıya yer vermemişler
  • Sıcak değil gibi
  • Aylardır Türkcelle kontür yüklemiyordum, bu sabah yükledim iyi mi? Kampanyayı kaçırdık
  • Bayramda babamın hattına kontör yüklemek için müş. hizmetlerini aradım.

Ücretsiz 8035 i arayabileceğim söylendi. 20TL yükledim.

Bugün şans eseri kredi kartı ekstresinde 54 TL 3 taksit 8035 Yıllık üyelik ücreti çekildiğini gördüm.

20 TL yüklemeye 54 TL ücret almışlar.

Turkcell MH, Sikayetvar ve BTK ya şikayette bulundum. Dönüş olmaz ise Kredi kartı harcama itirazı ve tüketi hakem heyeti yolda.

Elini veren kolunu kaptırıyor. AMAN DİKKAT!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Discovery_ -- 14 Ağustos 2014; 15:10:58 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Daha sabah yükledim geç kaldık
  • enpara sağolsun hiç uğraştırmıyor bu işlemlerle
    ama bu kampanyadan yararlanmak isterim
  • Kazanılan tl ile paket alınabılıyor mu acaba. Yoksa konuşma süresimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Discovery_

Bayramda babamın hattına kontör yüklemek için müş. hizmetlerini aradım.

Ücretsiz 8035 i arayabileceğim söylendi. 20TL yükledim.

Bugün şans eseri kredi kartı ekstresinde 54 TL 3 taksit 8035 Yıllık üyelik ücreti çekildiğini gördüm.

20 TL yüklemeye 54 TL ücret almışlar.

Turkcell MH, Sikayetvar ve BTK ya şikayette bulundum. Dönüş olmaz ise Kredi kartı harcama itirazı ve tüketi hakem heyeti yolda.

Elini veren kolunu kaptırıyor. AMAN DİKKAT!!

MH ile Telefonla goruserek kredi karti kullanip yukleme yapamazsiniz normalde zaten. Turkcell MH bu isi ucreti mukabilinde yapan bir firmaya yonlendirir sizi (kendi alt kurulusu olsa gerek) , bu servisden yukleme basina ucret alinmaz, ama bu adamlari kullanmak icin uyelik ucreti odemeniz gereklidir. Telefon ettiginizde bunlar ile ilgili bilgi vermis olmalari gerekli. internet veya yakinda bayi yoksa ve telefonla yukleme yapacaksaniz uyelik ucretini vermeden yukleme yapmazlar kisacasi.

• Paket aktif edilemiyormuş. Hediye 10 lirayı tarifede geçerli Konuşma,SMS ve MB ücretleri üzerinden kullanabiliyormuşuz ancak.
  • Peki bu 10 lira paket dakikalarından önce kullanılabiliyor mu? Yani önce paket yerine sahte 10 liradan mı düşüm yapıyor? Eğer paketten düşüm oluyorsa tamamen sahte! Aldatıcı bir hediye bu!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamda yuklemeyi dusunuyordum iyi denk geldi

• 20 tl yükledim 10 tl geldi doğru buraya kadar. Sms paketim varken bu 10 tlden neden kullanıyorsun peki bunu bana açıkla Turkcell ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RecepB10

20 tl yükledim 10 tl geldi doğru buraya kadar. Sms paketim varken bu 10 tlden neden kullanıyorsun peki bunu bana açıkla Turkcell ?

Harika işte! Eğer kullanmasa zaten silinecek! Sahte 10 tl den kullanması daha iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: cloudy_tr

quote:

20 tl yükledim 10 tl geldi doğru buraya kadar. Sms paketim varken bu 10 tlden neden kullanıyorsun peki bunu bana açıkla Turkcell ?

Harika işte! Eğer kullanmasa zaten silinecek! Sahte 10 tl den kullanması daha iyi

Ya benim umrumda değil zaten onu verdiği 10TL. Onunla kaç sms atabilirim ben ? Heryöne olduğu için 20 tane diyelim. Benim 5000 smsim var bunu düşünemiyor mu bunlar ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cloudy_tr

quote:

Ya benim umrumda değil zaten onu verdiği 10TL. Onunla kaç sms atabilirim ben ? Heryöne olduğu için 20 tane diyelim. Benim 5000 smsim var bunu düşünemiyor mu bunlar ?

Haklısın ama öyle tilki ki bu Turkcell. Bu hediye 10 tl ile paket alınmıyor, 30 gün sonra siliniyor, bari 5000 SMS inden önce kullandırsın ki 20 SMS bile olsa bi işe yarasın. Yoksa puf olup uçacak. Yani bi işe yaradığı yok. Tamamen aldatmaca aslında. Hiç yapmasalar daha iyi olurmuş. Resmen dalga geçiyorlar müşteriyle

• Bence yükleyecekler imkanları varsa sanal kart kullanmalı. Bunların ne yapacağı belli olmaz. Geçen fatura ödeyeyim dedim turkcell.com.tr'den, karşıma koca bir sözleşme çıktı, hiç okumadım gittim bankanın internet şubesinden yatırdım.
  • +10 TL normal gibi gösterip çok kısa bir kullanımda puf diye uçup gidecektir arkadaşlar.3-5 dakika konuşma ya da 10-15 sms ile erir o.Bana arada veriyor Turkcell aynı gün bitiyor zaten
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.