Şimdi Ara

Getir.com'dan İLK 30 TL'lik Alışverişte 3 TL ödüyorsunuz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
8
Favori
13.544
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Getir.com'dan ilk 30 TL'lik Alışverişte 3 TL ödüyorsunuz.
    evet arkadaşlar mobilde uygulaması var getir diye yazıp androidden indirin ardından sepeti doldurun ve sadece 3 tl ödeyin sepet tutarı 30 tl yi geçerse örneğin 40 tl olursa bu sefer 13 tl ödüyorsunuz yani 30 tl lik sepette 27 tl indirim sağlıyor.
    benim ikinci getir.com vurgunum. sitede biraz fiyatlar pahalı normale göre ama sonuçta bariz bir karınız olucak alışveriş bitiminde.

NOT:DAHA ÖNCE ÜYELİĞİ OLUP ALIŞVERİŞ YAPAN ARKADAŞLAR YARARLANAMIYOR MALESEF YENİ ÜYELİK VE İLETİŞİM BİLGİLERİYLE ALIŞVERİŞ YAPABİLİRSİNİZ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi novacropland -- 8 Kasım 2015; 15:23:28 >

• Hocam kontrol ettim hiç alışveriş yapmadığım hesap vardı ama gözükmüyor malesef

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüm iller kullanabiliyor mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cadde19 kullanıcısına yanıt
    İstanbul
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurdinhooo

Hocam kontrol ettim hiç alışveriş yapmadığım hesap vardı ama gözükmüyor malesef

hocam şimdi 30.75 tl lik alışveriş yaptım 3.75 tl ödedim promosyonlar bölümünden görebilirsiniz
  • Bende de gözükmüyor hocam. Daha önce alışveriş yapmadığım halde..

• quote:

Orijinalden alıntı: cadde19

Tüm iller kullanabiliyor mu ?

ben istanbuldayım yakınımda var bir tane 10 dakikaya getiriyor en geç hocam şuan sadece istanbul sanırım.
  • Bende de görünmüyor.
  • metin_66 kullanıcısına yanıt
    olabilir belki hocam ama alışveriş yaptığım üyelikten gördüm yeni üyelik açtım öyle faydalandım.
  • Yeni üye oldum gözükmüyor maalesef. 30 liralık okey aldıysanız onun indirimidir bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdem2602 -- 8 Kasım 2015; 15:30:26 >
  • Yok biz de demin yaptik 2. Telefonda olmadi

• Erdem2602 kullanıcısına yanıt
    yok hocam almadım 60 tl ye 30 tl ödeme vardı ondan faydalanmıstım o üyelikten böyle birşey çıktı ki faydalanamıyordum yeni üyelik açtım nette baktım şimdi bi kampanya sitesinde gördüm 10 ekimde açmış konuyu belkide şans eseri gelen bir indirimde olabilir.

sitede şudur;

http://kampanyabul.org/kampanyalar/getirden-yeni-kampanya-30-tl-alisveris-yap-3-tl-ode.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi novacropland -- 8 Kasım 2015; 15:38:26 >
  • İlk defa kullandım sistemi 30,20 tl lik sipariş verdim 10 dk sonra sipariş geldi. Tabiki 3,20 ödedim. Haber veren arkadaşa teşekkürler...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • özgüç55 Ö kullanıcısına yanıt
    rica ederim dostum sonunda faydalanan bir kişi oldu herkes çözebilse şu olayı fırsat yanıyor esasında ..
  • hala ankara da yok, nasıl iş hayret bir şey
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaansevgili

Getir.com'dan ilk 30 TL'lik Alışverişte 3 TL ödüyorsunuz.
    evet arkadaşlar mobilde uygulaması var getir diye yazıp androidden indirin ardından sepeti doldurun ve sadece 3 tl ödeyin sepet tutarı 30 tl yi geçerse örneğin 40 tl olursa bu sefer 13 tl ödüyorsunuz yani 30 tl lik sepette 27 tl indirim sağlıyor.
    benim ikinci getir.com vurgunum. sitede biraz fiyatlar pahalı normale göre ama sonuçta bariz bir karınız olucak alışveriş bitiminde.

NOT:DAHA ÖNCE ÜYELİĞİ OLUP ALIŞVERİŞ YAPAN ARKADAŞLAR YARARLANAMIYOR MALESEF YENİ ÜYELİK VE İLETİŞİM BİLGİLERİYLE ALIŞVERİŞ YAPABİLİRSİNİZ.

Nasil yapiliyor biturlu olmadi iki hattada denedim olmadi!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Malesef bende denedim bende de çıkmadı okey kampanyası var
  • imhiret kullanıcısına yanıt
    An itibari ile bende baska hattan uyelik acip denedim promosyonda gozukmuyor hocam okey kampanyasi gozukuyor

• Bende de kampanya geldi beyler. Konu sahibine Teşekkürler. Ben uygulamayı önceden indirmiştim ama herhangi bir kampanyadan faydalanmamıstım. Az önce kampanyayı gördüm üye olup aldım ürünleri

• Haber için teşekkürler arkadaşım

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.